sağol canım..aynencanim hosgeldin zaten diyet dedigin omurluk o yuzden kendine surekli yapabilecegin bisey yap
Benim de ilk hedefim o canim valla ins basaricaksin
dogum gunun kutlu olsun canimmm nice yeni yaslara ins dgum gnu kacamagindan bisey olmaz
sağol canımm aminnsersumcum nice mutlu yıllara ailenle mutlu bir şekilde inşallah
İp aldığın yer de söyler canım hangi şişin uygun olduğunu..Amaan en kalınından ör gitsin çabucak bitsin giyben baya bi kalın şişle düşünüyorum farklı bir şey olsun istiyorum yarın bakıcam artık ona göre alırım fikir sorarım bayanlar toplanmış örnek örgüler çıkarıyorlar çok bilgililer bu konuda bazılarıda öğrenip bişeyler gidiyolar
çarşıda işimiz var kocişle biraz dolaşıcaz sabah sıkı bir kahvaltı yaparım oralarda birşey yemek yok
evdede uygn birşey yaparım salata tavuk olabilir en basiti
Bugün benim doğum günüm kızlar..Kaçamak oldu tabii yarın tamamen düzelmece..
masallh cnim Allah bizede nasip etsin ins istedgimiz kiloya inmeyiNice mutlu yaşlara inşallah.
Ben İstediğim kiloya indim arkadaşlar diyet yapmaya devam edersem kilo vermeye devam ederim fazlası kötü olur diye düşünüyorum. O yüzden aynı kiloda kalmak için belli bir beslenme düzeni + spor programını alışkanlık edinmek istiyorum. Yeni hedefim bu olacak inşallah. Bu sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek bir kaşık menemen yedim çok iştahım yoktu. Sonra sahile gittik ama çok rüzgarlıydı fazla kalmadık. Sahilde bir yerde hamburger ve patates yedik ama bitiremedim patateslerde çok yağlıydı yiyemedim. Şimdi evde tv seyrediyorum. Akşam ne yemek yapayım bilmiyorum hamburger midemi bozdu zaten pek sevmem şimdide canım hiç birşey istemiyor.
İnsanın hedefine ulaşması çok güzel bir duygu Allah hepinize en kısa zamanda hedeflerinize ulaşmayı nasip etsin,
Dündendır burada da var kapimin onu bile kapandi maşallah diyelim canım şu kaynaklarımız baya kurumustu bu yağışlar iyi gelecek çilesi var ama bereketi de varGunaydn kizlar sabah inanilmaz firtina vardi burda kahvaltim
Bir yumurta
Peynir
Bir dilim ekmek 5 badem
aaaaaaaaaa. ne kadar hızlı vermişsin maşalla sanaTeşekkür ederim canım 2 ayda 8 buçuk kilo verdim. İnşallah devamı da gelecek. Darısı sizlere
canım geçmiş olsun. bizde klasik soğan ve bal kürü yapılır öksürük için. çocuklarda vardı hafta sonu. özellikle geceleri ortaya çıkıyor. onunla geçirdik . dün gece öksüük çok çok azdıKahvaltı canım istemedi bi elma
Öğle tavuklu yoğurt çorbası bi tabak
Aksam 5yk makarna ya yoğurt maydonoz nane az mayonez pulbiber karıştırıp yedim
Su yok maalesef .
Bide dun gece 3e kadar oksurmekten uyuyamadim
Doktora gittim.
İnşaallah geçer
canım Allah korusun. amerika ve diğer ülkeleri merak ediyorum. finlandiya danimarka vs . buralar hiç patlamasız . silahsız gün mü geçiriyorlar . biz mi bi böyleyiz diyeAz önce yanımızdaki havaalanında silahlı saldırı oldu. Şimdilik 3 ölü 9 yaralı var. Dünyanın içine s..çtılar hiç bir yer güvenli değil. Ailece çoluk çocuk hep gittiğimiz yer. Allah korusun.
canım geçmiş olsun . ishal de olm uşsun. ondan kilo kaybın. sıvı kaybını da telafi et .51.982
Şu andaki kilom.
Normalde sevinmem gerekir ama halsizlikten kolumu kaldıracak durumda değilim. 4 gündür Diyeti tamamen bıraktım ama bu defada yiyemiyorum. Sabah yarım dilim ekmek ve yarım kaşık yumurtasız menemen yedim. Az önce yarım tabak domatesli makarna yedim. Midem bulandı. Yemek düşününce bile midem bulanıyor.
Aslında hastalığım baya geçti sayılır. Nefes alabiliyorum fazla öksürmüyorum, isalimde geçti. Biraz baş ağrısı var o kadar. İyileşmek istiyorum artık. Çok uzadı bu hastalık normal hissetmeyi özledim.
tebrik ederim canımcım. maşllah. darısı bize. diyet yaparsam inşallah bana da tabiİnsanın hedefine ulaşması çok güzel bir duygu Allah hepinize en kısa zamanda hedeflerinize ulaşmayı nasip etsin,
azıcık da ayakların bileklerin kaval kemiklerini göreydik iyiydi seyla.İnsanın hedefine ulaşması çok güzel bir duygu Allah hepinize en kısa zamanda hedeflerinize ulaşmayı nasip etsin,
İlahi demirleke ne dikkatli hatunsun bilekleri merak ettinazıcık da ayakların bileklerin kaval kemiklerini göreydik iyiydi seyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?