Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersum 'um canım yeni gördüm

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MUTLU SENELERE İNŞALLAH CANIM
AİLENLE BİRLİKTE SAĞLIKLI HUZURLU ÖMÜR DİLERİM

sağol canımcımmm

sağol canımmm
Gözünaydın canım..sen muhabbette katıl bize..listeden de çıkarıyorum o zaman seni..darısı başımıza..

İnsanın hedefine ulaşması çok güzel bir duygu Allah hepinize en kısa zamanda hedeflerinize ulaşmayı nasip etsin,
Süpersin Aminn
Dün biraz dışarı cikamak zorunda kaldım kar yağıyordu soğuk almışım gece saat 1 e kadar karnım çok feci agridi anne kaynattim kendime ama sabaha kadar yine de agriyordu
Aman dikkat..geçmiş olsun
azıcık da ayakların bileklerin kaval kemiklerini göreydik iyiydi seyla.
Cicim görünen köy kılavuz ister mi.Herşey orta da zaten bileğini görüp napıcan
ben haşlamasına zeytinyağı limon ve yanında yoğurtla tüketiyorum canım..Sarımsaklı da olur

salatalıklarımı yedim şimdi sade soda içiyorum :)

sersum bende öyle yapacağım canım kasenin içine limon suyu zeytinyağ azıcık tuz koydum çırptım. bürükselleride haşlıyorum sıcak sıcak süzüp limonlayacağım sıcakken iyice çeksin diye :) yarında yanında yoğurt ile yerim :)

İlahi demirleke ne dikkatli hatunsun bilekleri merak ettin
biraz ayrıntıcıyımdır.
hayır ben tüketmiyorum onu. bi kez almıştım yıllar yıllar evvel. içinden pişirdikten sonra sinekcikler çıktı. taaa iç yaprakları arasından. bi daha almaya cesaret edemedim
aaa görmem lazım.

Dün biraz dışarı cikamak zorunda kaldım kar yağıyordu soğuk almışım gece saat 1 e kadar karnım çok feci agridi anne kaynattim kendime ama sabaha kadar yine de agriyordu
anne kaynattım ne kız .
anlamadım.

evet zeytin yağı sarımsak limon üçlüsü ile salatalar güzel. brokoli . lahana , turp otu, deniz börülcesi . bayılırım.

kahvaltım. 2 yumurta
peynir

öğlen 2 paket çubuk kraker
2 kaşık kereviz salatası
3 dilim peynir
6 tane zeytin
1 portakal.

bol bol çay içtim.
elma çayı
normal çay
atom çayı
şimdi siyah çay içeceğim.
bol sıcak sıvı alıyorum, malum kış. ve benim dün akşam boğazım gıcıklandı. şükür daha ilerlemedi .korkmuştum açıkcası. Allah dermansız dert vermesin inşallah

2 tane de bürüksel lahanasından tattım ve hepsini yememek için zor tuttum kendmi limon suyu zeytinyağ tuz nar ekşi karıştırıp hepsini sıcak lahanalarla buluşturdum mükemmel oldu :)

sersum 'cum doğum gnün kutlu olsun canım eşin,kızın ve ailenle nice sağlıklı mutlu yıllara :)
sağol canımmm
afiyet olsun
Alemsin
oh afiyet olsun tam çay deposu yapmışsın..Kurtarmışsın boğazınısıvı tüketmek iyi geliyor zaten..
2 tane de bürüksel lahanasından tattım ve hepsini yememek için zor tuttum kendmi limon suyu zeytinyağ tuz nar ekşi karıştırıp hepsini sıcak lahanalarla buluşturdum mükemmel oldu :)
Ohh misss canım çekti kısss
Nane yazmak istedi sanırım canım telefon bazen kendi değiştiriyor ya öyle olmuştur
Amanın kuzu ne tatlı olmuş canım maşallah büyümüşşöpüyorum nanaktan gıdıktan

45 dk 4 km cepte..evi de süpürdüm..Akşama ıspanaklı başamel soslu tavuk yatağı yapıciimm benim specalimdir..tavuk tavada arkası önü hafif kızartılıp üzerine az ıspanak kavurma onun üstüne de başamel sos koyulup en üste salçalı su ile fırınlanır..pişince resmini paylaşırım kızlar...

anne kaynattım ne kız .
anlamadım.
Nane yazmak istedi sanırım telefon bazen kendi dü
Teşekkür ederim canım evet büyüdü ya nasıl geçiyor zaman doğsun diye gün sayıyordum 1 yaşına girecek 1 ay sonra

Aaa cok güzel olur bence bende deneyeyim bir gün değişiklik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…