sağol canımcımmmsersum 'um canım yeni gördüm
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MUTLU SENELERE İNŞALLAH CANIM
AİLENLE BİRLİKTE SAĞLIKLI HUZURLU ÖMÜR DİLERİM
sağol canımmmNice mutlu yaşlara inşallah.
Ben İstediğim kiloya indim arkadaşlar diyet yapmaya devam edersem kilo vermeye devam ederim fazlası kötü olur diye düşünüyorum. O yüzden aynı kiloda kalmak için belli bir beslenme düzeni + spor programını alışkanlık edinmek istiyorum. Yeni hedefim bu olacak inşallah. Bu sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek bir kaşık menemen yedim çok iştahım yoktu. Sonra sahile gittik ama çok rüzgarlıydı fazla kalmadık. Sahilde bir yerde hamburger ve patates yedik ama bitiremedim patateslerde çok yağlıydı yiyemedim. Şimdi evde tv seyrediyorum. Akşam ne yemek yapayım bilmiyorum hamburger midemi bozdu zaten pek sevmem şimdide canım hiç birşey istemiyor.
Süpersinİnsanın hedefine ulaşması çok güzel bir duygu Allah hepinize en kısa zamanda hedeflerinize ulaşmayı nasip etsin,
Aman dikkat..geçmiş olsunDün biraz dışarı cikamak zorunda kaldım kar yağıyordu soğuk almışım gece saat 1 e kadar karnım çok feci agridi anne kaynattim kendime ama sabaha kadar yine de agriyordu
Cicim görünen köy kılavuz ister mi.Herşey orta da zaten bileğini görüp napıcanazıcık da ayakların bileklerin kaval kemiklerini göreydik iyiydi seyla.
ben haşlamasına zeytinyağı limon ve yanında yoğurtla tüketiyorum canım..Sarımsaklı da olurtünaydın kızlar
izmir buz gibi bugün yataktan çıkasım dahi gelmedi
sabah 1 minik salatalık. dün serbest gnümdü bugün salatalık detoksu ama cidden salatalıklarmda ufak şunlar kadar falan.
öğlen den önce 1 sade türk kahvesi.
birazdan 2 tane dha salatalık yerim.
birde birşey soracağım size bürüksel lahanasını nasıl tüketiyorsunuz siz
biraz ayrıntıcıyımdır.İlahi demirleke ne dikkatli hatunsun bilekleri merak ettin
hayır ben tüketmiyorum onu. bi kez almıştım yıllar yıllar evvel. içinden pişirdikten sonra sinekcikler çıktı. taaa iç yaprakları arasından. bi daha almaya cesaret edemedimtünaydın kızlar
izmir buz gibi bugün yataktan çıkasım dahi gelmedi
sabah 1 minik salatalık. dün serbest gnümdü bugün salatalık detoksu ama cidden salatalıklarmda ufak şunlar kadar falan.
öğlen den önce 1 sade türk kahvesi.
birazdan 2 tane dha salatalık yerim.
birde birşey soracağım size bürüksel lahanasını nasıl tüketiyorsunuz siz
aaa görmem lazım.sağol canımcımmm
sağol canımmm
Gözünaydın canım..sen muhabbette katıl bize..listeden de çıkarıyorum o zaman seni..darısı başımıza..
SüpersinAminn
Aman dikkat..geçmiş olsun
Cicim görünen köy kılavuz ister mi.Herşey orta da zaten bileğini görüp napıcan
ben haşlamasına zeytinyağı limon ve yanında yoğurtla tüketiyorum canım..Sarımsaklı da olur
anne kaynattım ne kız .Dün biraz dışarı cikamak zorunda kaldım kar yağıyordu soğuk almışım gece saat 1 e kadar karnım çok feci agridi anne kaynattim kendime ama sabaha kadar yine de agriyordu
evet zeytin yağı sarımsak limon üçlüsü ile salatalar güzel. brokoli . lahana , turp otu, deniz börülcesi . bayılırım.salatalıklarımı yedim şimdi sade soda içiyorum :)
sersum bende öyle yapacağım canım kasenin içine limon suyu zeytinyağ azıcık tuz koydum çırptım. bürükselleride haşlıyorum sıcak sıcak süzüp limonlayacağım sıcakken iyice çeksin diye :) yarında yanında yoğurt ile yerim :)
güzel oluyor cnm salatalar :)evet zeytin yağı sarımsak limon üçlüsü ile salatalar güzel. brokoli . lahana , turp otu, deniz börülcesi . bayılırım.
Nane yazmak istedi sanırım canım telefon bazen kendi değiştiriyor ya öyle olmuşturanne kaynattım ne kız .
anlamadım.
sağol canımmmsersum 'cum doğum gnün kutlu olsun canım eşin,kızın ve ailenle nice sağlıklı mutlu yıllara :)
afiyet olsunsalatalıklarımı yedim şimdi sade soda içiyorum :)
sersum bende öyle yapacağım canım kasenin içine limon suyu zeytinyağ azıcık tuz koydum çırptım. bürükselleride haşlıyorum sıcak sıcak süzüp limonlayacağım sıcakken iyice çeksin diye :) yarında yanında yoğurt ile yerim :)
Alemsinbiraz ayrıntıcıyımdır.
hayır ben tüketmiyorum onu. bi kez almıştım yıllar yıllar evvel. içinden pişirdikten sonra sinekcikler çıktı. taaa iç yaprakları arasından. bi daha almaya cesaret edemedim
aaa görmem lazım.
oh afiyet olsun tam çay deposu yapmışsın..Kurtarmışsın boğazınıkahvaltım. 2 yumurta
peynir
öğlen 2 paket çubuk kraker
2 kaşık kereviz salatası
3 dilim peynir
6 tane zeytin
1 portakal.
bol bol çay içtim.
elma çayı
normal çay
atom çayı
şimdi siyah çay içeceğim.
bol sıcak sıvı alıyorum, malum kış. ve benim dün akşam boğazım gıcıklandı. şükür daha ilerlemedi .korkmuştum açıkcası. Allah dermansız dert vermesin inşallah
Ohh misss canım çekti kısss2 tane de bürüksel lahanasından tattım ve hepsini yememek için zor tuttum kendmi limon suyu zeytinyağ tuz nar ekşi karıştırıp hepsini sıcak lahanalarla buluşturdum mükemmel oldu :)
Amanın kuzu ne tatlı olmuş canım maşallah büyümüşşNane yazmak istedi sanırım canım telefon bazen kendi değiştiriyor ya öyle olmuştur
avatardaki bebek senin mi.Nane yazmak istedi sanırım canım telefon bazen kendi değiştiriyor ya öyle olmuştur
Nane yazmak istedi sanırım telefon bazen kendi düanne kaynattım ne kız .
anlamadım.
Teşekkür ederim canımsağol canımmm
afiyet olsun
Alemsin
oh afiyet olsun tam çay deposu yapmışsın..Kurtarmışsın boğazınısıvı tüketmek iyi geliyor zaten..
Ohh misss canım çekti kısss
Amanın kuzu ne tatlı olmuş canım maşallah büyümüşşöpüyorum nanaktan gıdıktan
Aaa cok güzel olur bence bende deneyeyim bir gün değişiklik olur45 dk 4 km cepte..evi de süpürdüm ..Akşama ıspanaklı başamel soslu tavuk yatağı yapıciimm benim specalimdir..tavuk tavada arkası önü hafif kızartılıp üzerine az ıspanak kavurma onun üstüne de başamel sos koyulup en üste salçalı su ile fırınlanır..pişince resmini paylaşırım kızlar...
Evet canımavatardaki bebek senin mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?