maşallah .Evet canım
Teşekkür ederimmaşallah .
Teşekkür ederim canım mıncırırım tabiki de:)Triplimelek Megi çok tatlı maşallah cimcime hanım :) benim yerime de mıncır canım :)
Birşey olmaz canım sen yine toparlarsın sağlığın daha önemlidetoks yapayım diyordum ama olmadı kızlar hava soğuk zaten. aç kalınca daha da üşüyorum dondum şuan
hasta olursam zor toparlıyorum yoksa cnmBirşey olmaz canım sen yine toparlarsın sağlığın daha önemli
Afiyet olsun canımİçli köftenin içinden artan cevizli kıymayi domatesle pişirip yumurta kırdım bol da acı pul biber
Marul soğan buruksel lahanasından salata
1 kaşık da yoğurt
Eki Görüntüle 1936852
sağol cnmAfiyet olsun canım
aynen canim gittim 100 gram bu hafta cnku kacamaklarim olmustu soledim kendisine zaten iyi yaomissin zaten tami tamina yapsaydin haftalardir robot olurdun dedi sagolsun cok iyi vermem gereken 6 kg yag kaldi canmaaadddaaa bugün mü gidecektin diyetisyene
besamel sosu bnde severim cok lezzetli bir tarif cnm45 dk 4 km cepte..evi de süpürdüm ..Akşama ıspanaklı başamel soslu tavuk yatağı yapıciimm benim specalimdir..tavuk tavada arkası önü hafif kızartılıp üzerine az ıspanak kavurma onun üstüne de başamel sos koyulup en üste salçalı su ile fırınlanır..pişince resmini paylaşırım kızlar...
canım Allah korusun. amerika ve diğer ülkeleri merak ediyorum. finlandiya danimarka vs . buralar hiç patlamasız . silahsız gün mü geçiriyorlar . biz mi bi böyleyiz diye
azıcık da ayakların bileklerin kaval kemiklerini göreydik iyiydi seyla.
tünaydın kızlar
izmir buz gibi bugün yataktan çıkasım dahi gelmedi
sabah 1 minik salatalık. dün serbest gnümdü bugün salatalık detoksu ama cidden salatalıklarmda ufak şunlar kadar falan.
öğlen den önce 1 sade türk kahvesi.
birazdan 2 tane dha salatalık yerim.
birde birşey soracağım size bürüksel lahanasını nasıl tüketiyorsunuz siz
Ben Amerikanin butun eyaletlerini bilmiyorum ama cok olayli oldugunu biliyorum. dunyanin en cok suc islenen ulkelerinden biri. mesela benim yasadigim Florida eyaletinde cok fazla suc isleniyor. silahli saldiri ve olen cok fazla. yilbasindan beri 35 kisi civari olduruldu. bu sabah ta Orlandoda polis kilikli biri birilerini oldurmus hala yakalanamamis. boyle seyler cok fazla oluyor insanlar onemsemiyolar bile artik. haberlerde bile cok dile getrmez es gecerler cunku haber degeri yok kimse tinlamiyor. daha once bir kac kez bahsetmistim kapimizin onu bile guvenli degil ama insanlar bu sartlara alismislar ona gore surekli tebirli yasiyorlar. mesela cocuklar asla yalniz birakilmaz kapinin onunde bile. gunes battiktan sonra sokakta yuruyen olmaz. bunun gibi seylerle insanlar kendi tedbirlerini almislar.
canim benim ayak bileklerim cop gibidir hep zaten. bitek gobegim ve kalcam vardi oda gitti. pantolonum uzundu zaten bacaklarim acik resim koymam.
ben ikiye bolup zeytinyagi ve sevdigim baharatlar ve ince dogranmis sarimsakla guzelce karistirip agzi kapali bir kapta firinliyorum. yemeklerin yaninda cok severim lezzetli oluyor.
Ellerine sağlık canım afiyet olsunEki Görüntüle 1936929 Eki Görüntüle 1936931 Kızlar tam diyetlik oldu yemeğim başamel sosu da kuru fasulye unundan yaptım..Karatay tavsiye ediyordu hem kurufasulye hem de mercimek ununu..Çok güzel oldu valla..Aynı undan bir de yoğurt çorbası yaptım
Eki Görüntüle 1936934
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?