Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İçli köftenin içinden artan cevizli kıymayi domatesle pişirip yumurta kırdım bol da acı pul biber

Marul soğan buruksel lahanasından salata
1 kaşık da yoğurt

aaadddaaa bugün mü gidecektin diyetisyene
aynen canim gittim 100 gram bu hafta cnku kacamaklarim olmustu soledim kendisine zaten iyi yaomissin zaten tami tamina yapsaydin haftalardir robot olurdun dedi sagolsun cok iyi vermem gereken 6 kg yag kaldi canm

besamel sosu bnde severim cok lezzetli bir tarif cnm

İyi akşamlar kızlar çalıştığım için gün içinde yazmaya vaktim olmadı.
Ben bugün sabah kalktığında bi bardak sıcak suya limon sıktım biraz biraz da elma sirkesi bi tanede tarçın kabuğu ekledim içtim.
2 saat sonra da bir bardak süt içtim.
Öğle yemeğinde bi tabak kuru fasulye yedin ve bi bardak ayran içtim.
Akşam yemeğinde bi tabak pırasa yemeği patates salatası yedim ve bi bardak ayran içtim

Gunaydin kizlar hala tam olarak iyilesemedim ama gecen haftadan daha iyiyim. istahim yok malesef cubuk kraker yedim sadece.

canım Allah korusun. amerika ve diğer ülkeleri merak ediyorum. finlandiya danimarka vs . buralar hiç patlamasız . silahsız gün mü geçiriyorlar . biz mi bi böyleyiz diye

Ben Amerikanin butun eyaletlerini bilmiyorum ama cok olayli oldugunu biliyorum. dunyanin en cok suc islenen ulkelerinden biri. mesela benim yasadigim Florida eyaletinde cok fazla suc isleniyor. silahli saldiri ve olen cok fazla. yilbasindan beri 35 kisi civari olduruldu. bu sabah ta Orlandoda polis kilikli biri birilerini oldurmus hala yakalanamamis. boyle seyler cok fazla oluyor insanlar onemsemiyolar bile artik. haberlerde bile cok dile getrmez es gecerler cunku haber degeri yok kimse tinlamiyor. daha once bir kac kez bahsetmistim kapimizin onu bile guvenli degil ama insanlar bu sartlara alismislar ona gore surekli tebirli yasiyorlar. mesela cocuklar asla yalniz birakilmaz kapinin onunde bile. gunes battiktan sonra sokakta yuruyen olmaz. bunun gibi seylerle insanlar kendi tedbirlerini almislar.

azıcık da ayakların bileklerin kaval kemiklerini göreydik iyiydi seyla.

canim benim ayak bileklerim cop gibidir hep zaten. bitek gobegim ve kalcam vardi oda gitti. pantolonum uzundu zaten bacaklarim acik resim koymam.

ben ikiye bolup zeytinyagi ve sevdigim baharatlar ve ince dogranmis sarimsakla guzelce karistirip agzi kapali bir kapta firinliyorum. yemeklerin yaninda cok severim lezzetli oluyor.

Bende salatasını yaptım canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…