Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Metobalizma hızlandırıcı elma çayı yapıyorum bakalım faydası olacak mı bana. Bitene kadar her gün 3 kez öğün öncesi 1 bardak içiliyormus. Belki iştah kesme özelliği De vardı

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-09-22-06-33.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 27
sağol canım..aynen
sağol canımm aminn

İp aldığın yer de söyler canım hangi şişin uygun olduğunu..Amaan en kalınından ör gitsin çabucak bitsin giy
hallettim canım aldım bakalım

vicdan yaptım 45 dk 4 km yürüyüş cepteevde koşu bandı olmasının bir avantajı da istediğin saatte kullanabilmenmiş..Yoksa gece yarısı yürüyüşe gitmek imkansız
aynenen canım büyük rahatlık bende yürüyorum yazmıyorum ama az yürüdüğüm için 30 dk
bazende merdiven çıkıyorum

ne güzel canım darısı başımıza önemli olan korumak tabi

İnsanın hedefine ulaşması çok güzel bir duygu Allah hepinize en kısa zamanda hedeflerinize ulaşmayı nasip etsin,
aminnnnn

uyku bölününce öyle oluyor canım aynısı bizdede var eşiminki bölünmediği için benden önce kalkıyor bazen çayı yapıyor iyi oluyo

Kizlar ben kilo vermek icin degil ama almamak, kilo almadan kaslarimi guclendirmek icin yine buralarda olcam insallah. kendime uygun bir diyet ve yasam sekli olusturmak istiyorum. fikirlerinizi benimle paylasabilirsiniz.
simdilik tatlidan,sekerli iceceklerden, kizartmalardan ve hamur isinden uzak durarak ve fazla yemek yemeyerek deniycem. gunde 1 saat sporuma devam edicem ama spora tamamen iyilesince baslamak istiyorum.

Metobalizma hızlandırıcı elma çayı yapıyorum bakalım faydası olacak mı bana. Bitene kadar her gün 3 kez öğün öncesi 1 bardak içiliyormus. Belki iştah kesme özelliği De vardı

organik elma sirkesi o konuda cok ise yariyor. kiloda verdiriyor. bizzat tecrubemle sabittir.

gerçekten de tüm dünyada böyle belki. suç her daim var.
amerika da aynı. ve silah herkes edinmiş . eline silahı alan çıkıyor dışarı. vuruyor birilerini. Allah korusun

kız sana bacakların açık resim çek mi dedim.
tayt ile olur etek ile olur. neyse sıkıntı yapma sen. öylesine dedim zaten. görüp de napcam dimi ama yani.

düzce de hava -7
alışkın olmadığımız bi soğuk var . tüm dünyada aynı şekilde soğuk.
Allah dışarıda olanlara yardım etsin. dışarıda çalışanlara. dağlardaki askerlerimize .

sabah 2 yumurta , lor
1 bardak sütlü türk kahvesi yaptım ama içemeden indim aşağı. koştururken kalmış bardağımda. arabaya binince aklıma geldi. bu yudum almıştım sadece. ağzımda kahve tadı kaldı. keşke içeydim diye kızdım kendime . az koştur evden çıkarken Dilek. dedim ama . hep yaptığm ve ders almadığım bi şey zaten bu .kahveyi ocağa koyarken bu kez unutmayacağım , içeceğim diyerek pişiriyorum hep ama .

öğlene patates yemeği. arnavut biberi turşusu .
ara öğün olarak portakal getirdim. 2 adet de limon var. hala tam iyi sayılmam. bu kadar ile atlatmış olayım inşallah. kırgınlık halsizlik yok çok şükür . ama burun var biraz bugün. boğazımın gıcığı ise daha hafif.

nohut ısladım. abla pişirir artık inşallah.
sabah çıkmadan çocuklara pankek pişirdim. üstüne tereyağı sürdüm üst üste koydum bıraktım. yiyemedim bile.

Canım geçmiş olsun inşallah agırlaşmadan atlatırsın. Kahveyi içememene üzüldüm bir dahaki sefere içersin daha hızlı olursan tabi işin zor hem çocuklar var bi yandan kahvaltı hazırlıyosun kendin hazırlanıyosun allah kolaylık versin canım.

Selamlar
Bugün niyetliyim inşallah ALLAH kabul ederse.

Sahurum
2 haşlanmış yumurta
Bir küçük dilim peynir
6 tane zeytin
2 tb ekmeği kızarmış
2 kuru kayısı

4 bardak da su içtim keşke daha fazla içebilseydim. Şimdilik çok iyi gidiyor inşallah böyle devam eder.

Akşam
Et sote
1 kaşık bezelyeli pilav
1 kase yoğurt

Sonrasında da çay çay çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…