Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağ ol canım . ağırlaşmadım henüz . iyiyim şükür . yeşil çay içtim bugün çokca. bi de atom içtim.

ne güzel biz burda hasretiz kara keyfini çıkarın canım

geçmiş olsun canım

Ogle yemeğim
afiyet olsun canım

Biberli Çökelekli yumurta
1 yemek kaşığı yoğurt
Buruksel lahanası ve çiğ soğan

Allah kabul etsin şekerim.

Canım çorbanın tarifini verir misin
Canım normal patates sulusu gibi yapıyordum patates miktarı yarısını koy yemeğin miktarına göre de yarım cay bardagindan fazla bulguru koy çok kısık ateşte yapma kıvamı daha güzel oluyor içine havuç da koyabilirsin kuru biber domates zevkine kalmis ben yerken limon da koyarim

özlemcim allah kabul etsin
bana gelince kahvaltım= 1 yumurta +2 tam buğday ekmeği+labne peyniri + 2 ad. zeytin
akşam= salçalı köfte+turp salatası+kereviz salatası +acı turşu
kereviz salatasını ilk kez yapıcam bakalım nasıl bişey
yemeğinide çok severim ama yalnız yenmiyor bekarken annemle yerdik annem çok güzel yapar
bende mahrum kalmıyayım salatasını yapayım dedim
yarın yeni gelinimize davetliyiz seramik tencere alayım diyorum hediye yarın ona bakıcaz
şimdilik bu kadar kızlar

Bence senin yapmayı dusunduklerin gayet yerinde sporu ac karnına yapmamaya dikkat et ac karnına kaslar eriyor

Selam kızlar

Dünkü menüler

Sabah evde değildim hastanedeydim kahvaltı yapamadım

Öğlen dışarıda 1 kuşbaşılı pide

Akşam evde zeytinyağlı pırasa salata ayran sonrasında da 1dolu kase bol narlı aşure

Bu sabah yürüyüş yok hastayım boğazlarım şiş

Kahvaltı 2 haşlama yumurta peynir zeytin 2 gün kurusu kayısı ceviz mandalin

Ara 2 mandalin

Akşama da gene pırasa var evde benden başka yiyen yok belki yanına çorba olur

geçmiş olsun canım.
dikkat et . güzel yemişsin ama . sıvı da tüket ılık ılık . sıcak sıcak .

ficans bizde de benden başka yiyen yoktu buzluğa attık bir kısmını. hatırlattığın iyi oldu çıkartayım yarın :)

geçmiş olsun canım birimiz bitiyor diğerimiz başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…