- 30 Ocak 2013
- 29.440
- 43.939
- 798
Öyle yapacağım bendebencede ara ara yapsan daha iyi olur ben çok sıkılmıştım
benim kardeşim de öyle.Hahaha bende zayıflarken evdekileri sisireyim dedimşaka bir yana kardeşim 15 yaşında 6 öğün yiyor neredeyse hâlâ ipince çocuk arada diyorum sikacagm ümüğünü senin yiyip yiyip kilo almıyorsun diye :)
Ben oldum olası tombistim :)benim kardeşim de öyle..ama ben de genç kızken öyleydim gece 12-1 yarım ekmek tost yerdim kilo almazdım ne zaman hormon almaya başladım işler bozuldu
o şimdi büyüme evresinde ya . hücreleri çok yakıyordur. ondan . gelişiyor .Hahaha bende zayıflarken evdekileri sisireyim dedimşaka bir yana kardeşim 15 yaşında 6 öğün yiyor neredeyse hâlâ ipince çocuk arada diyorum sikacagm ümüğünü senin yiyip yiyip kilo almıyorsun diye :)
ayyyyyyy
o şimdi büyüme evresinde ya . hücreleri çok yakıyordur. ondan . gelişiyor .
ayyyyyyy
çok güzel olmuş eline sağlık. kıtır oldu mu. bi kez denedim kıtır yapamadım da
beğendi mi evdekiler . yediler mi. ne dediler
yarışmaya koyarken daha yakın çekim yapmalsını.
yoksa çok bi şeetmiyorlar . yakın çekim koy profitoroli.
hatta ortasından kes öyle de koy . tek profiterol görünsün.
Keşke ben de öyle bir sofraya oturssm yesem yesem kilo almasamdün yemekteydik tatlılar işi bozdu okadar olur artık davet bu
menüler= şehriye çorbası+ tavuklu patates+nokutllu pilav+kereviz yemeği
garnitürler=brokolii salatası+turp salatası+kereviz salatası+turşu
tatlı =haşhaşlı tatllı +kadayıf sarma
meyve
hepsinden az az yedim
bugün kahvaltım aynı
akşam yemeğim= sebzeli tavuk sote +turşu
teşekkür ederim canım tadını bende bilmiyorumumarım birinci sen olursun canım tadını bilmem ama sunum çok güzel
Gunaydin kizlar masallah sohbetinizi oku oku bitiremedim. bu sabah tartildim ve yarim kilo almisim.
Tabi hemen diyete basladim yine.
Sabah 1 dilim tost ekmek ve cok az tulum peyniri.
Simdi bitki cayi iciyorum.
oglen salata ve corba.
aksam salata ve corba olacak ogunlerim. arada bitki cayi icmeye devam.
Pazar gunu sporada basliycam insallah hemen veririrm aldigimi.
Günaydın kızlar bir gün önceden -500 u gördüm 65 in artık şu 5'den 64 e bir düşsem ondan sonra devamı gelecek sanki bugün yoğurt ve hurma diyetine başlıyorum. Biraz önce çörek otumu çiğneyip yuttum su ile ardından bir bardak yaptığım elma çayını içtim ödem attırıcı olandan. Birazdan uyurum 2-3 saat dha öğlen 1-2 gibi De yogurt ile hurmami yerim çörek otunun üzerinden 1 saat geçip De yoğurt ile hurma yemeyi bekleyemeyecgm uykudan gözlerim kapanıyor
ben de bugün oruç tutuyorum. Allah kabul ederse
sahur
2 yumurta ve bol peynirli omlet
az taze fındık kalmış onu yedim . 1 avuç kadar ancak vardı. belki yoktu.
1 ekşi elma.
2-3 zeytin
1 ince dilim ekmek .
1 limon sıktım . su ekleyip içtim. bu da oruç tuttuğum günlerde c vitamini olsun . hastalıklardan korusun direk.
iftarda erişteli yeşil mercimek var.
az az bi şeyler kalmış dünden yemekler. onlar bugün biter sanıyorum . evdekiler yer .
Öğlen
Bir kase şehriye çorbası
Bir sıkma mercimek köftesi
İki kaşık yoğurt
Nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?