Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bravo canm cok iyi gdiosun masallah
evet sogan iyidir bi de kikmasa misir gevregini cok severim ben

Bende severim mısır gevreğni De sabah midem bulandı dolmuş bayağı döndürunce

Bende sabah 2 yumurtali omlet yaptim dun kacamak gunumdu arkadaslarim gelmisti diyetisyen bana bi ineri verdi cok yedigin bir ogunden snra aksam tavuk salata soda ic puff gder onlar dedi

Ben kaçamağın üzerine soda içiyorum canım :) kaçamak yaptıysam mutlaka bir tane sade soda içerim :)

Normal De aslında bu saatlerde yiyordum yemeğimi ama bugün erken oldu o yüzden ara öğün niyetine

1 kağıt bardak şekersiz ıhlamur

Salata zeytinyağ vs koymama rağmen zeytinyağlı yemek De yedigim halde tuvalete çıkmakta zorlanıyorum bir süredir. Diyette bu sorunu yaşayıp da önerisi olan var mı kızlar
Canım fark ettin mi bilmiyorum ama ben hep kahvaltıda ve akşam yemeğinde 2 tane kuru kayısı yiyorum çok fayda ediyor. Alışkanlık ettim geçen gün bitmişti 2 gün yemedim hemen rahatsız oldum. Dene istersen bazen 3 de yediğim oluyor duruma göre

Bişey yemedim canım su ictim

Öğle yemegim

2 kepçe çorba
Salata ve
Azıcık peynir

Yemeğimi yiyeyim sınav için tekrar çıkacağım sabah git gel derken dondum resmen
başarılar canım
Bu defa çok hırs yaptım akşam acuktigim halde hiç bişey yemedim eşim küçük lokumlar almıştı bir tane bile yemedim bundan sonra kendime aldığım opsiyonu da asla gecmeyecem
bravosss
Salata zeytinyağ vs koymama rağmen zeytinyağlı yemek De yedigim halde tuvalete çıkmakta zorlanıyorum bir süredir. Diyette bu sorunu yaşayıp da önerisi olan var mı kızlar
ben şalgam suyu içince çok rahat oluyorum..sen turşu da seviyorsun tabii acılı şalgam suyu doğ.nayın süper işe yarıyor..

Bende sabah 2 yumurtali omlet yaptim dun kacamak gunumdu arkadaslarim gelmisti diyetisyen bana bi ineri verdi cok yedigin bir ogunden snra aksam tavuk salata soda ic puff gder onlar dedi
ben de soda içerim mutlaka..gerçi ben her gün içiyorum ama kaçamak olunca ekstra içerim..

Ben kaçamağın üzerine soda içiyorum canım :) kaçamak yaptıysam mutlaka bir tane sade soda içerim :)
aynen

selam hatunlar...
kahvaltım

1 dilim ekmek
kuymak
pastırma sucuk
salatalık çeri ve közlenmiş biber
kaysı yumurta

16 da kızımın gene sınavı var babası götürdü..o akşam ne isterse artık belki dışarı da yeriz belki evde onlara makarna yaparım ben de çorba içerim..
yarına nöbet

Pek sevmiyorum Cnm kuru kayısıyı gün kurusu var buzdolabında ama asureden asureye kullanılıyor

sersum teşekkür ederim canım şalgam bir kere içtim bir yudum sevemedim
Acı turşu yiyorum ama oda bağırsak çalıştırmiyor bende normalde her gün tuvalete çıkan ben diyette iken haftada 2 oldu

Başarılar canım Allah zihin açıklığı versin

Sabah bir buçuk dilim ekmek kozlenmis peyni bir tane acı biber yarin kase yoğurt yedim arada bir tane yeşil elma ve bitki çayı bir tane de lokum başka bişey yemedim kapıları sildim ev işi falan aksama mercimek çorbası yapıyorum bir küçük kase ve salata yerim

sersum teşekkür ederim canım şalgam bir kere içtim bir yudum sevemedim
Acı turşu yiyorum ama oda bağırsak çalıştırmiyor bende normalde her gün tuvalete çıkan ben diyette iken haftada 2 oldu
aslında acı da çalıştırır ama..geçen hurma almıştınız hurma da çalıştırır..

sersum kizçene başarılar dilerim canm
sağol canım

Başarılar canım Allah zihin açıklığı versin
sağol canım

arada 1 yeşil elma
akşam yemeği

karışık sebze (yağlı kağıt içinde tavada pişirdim kabak,havuç,brokoli,karnabahar,sarımsak,.siyah havuç kullanınca hepsini boyamış simsiyah olmuş)
bol acılı terbiyeli şehriye çorbası( 2 kase)

afiyet olsun canım acı yiye yiye acı ağacı çıkacak içimizde meto hızlansın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…