- 30 Ocak 2013
- 29.439
- 43.939
- 798
Bravo canm cok iyi gdiosun masallah
evet sogan iyidir bi de kikmasa misir gevregini cok severim ben
Bende sabah 2 yumurtali omlet yaptim dun kacamak gunumdu arkadaslarim gelmisti diyetisyen bana bi ineri verdi cok yedigin bir ogunden snra aksam tavuk salata soda ic puff gder onlar dedi
Bravo canm cok iyi gdiosun masallah
evet sogan iyidir bi de kikmasa misir gevregini cok severim ben
Teşekkürler canimcoo guzel cnm tam diyetlik menu
Canım fark ettin mi bilmiyorum ama ben hep kahvaltıda ve akşam yemeğinde 2 tane kuru kayısı yiyorum çok fayda ediyor. Alışkanlık ettim geçen gün bitmişti 2 gün yemedim hemen rahatsız oldum. Dene istersen bazen 3 de yediğim oluyor duruma göreSalata zeytinyağ vs koymama rağmen zeytinyağlı yemek De yedigim halde tuvalete çıkmakta zorlanıyorum bir süredir. Diyette bu sorunu yaşayıp da önerisi olan var mı kızlar
Bişey yemedim canım su ictim
başarılar canımÖğle yemegim
2 kepçe çorba
Salata ve
Azıcık peynir
Yemeğimi yiyeyim sınav için tekrar çıkacağım sabah git gel derken dondum resmen
bravosssBu defa çok hırs yaptım akşam acuktigim halde hiç bişey yemedim eşim küçük lokumlar almıştı bir tane bile yemedim bundan sonra kendime aldığım opsiyonu da asla gecmeyecem
ben şalgam suyu içince çok rahat oluyorum..sen turşu da seviyorsun tabii acılı şalgam suyu doğ.nayın süper işe yarıyor..Salata zeytinyağ vs koymama rağmen zeytinyağlı yemek De yedigim halde tuvalete çıkmakta zorlanıyorum bir süredir. Diyette bu sorunu yaşayıp da önerisi olan var mı kızlar
ben de soda içerim mutlaka..gerçi ben her gün içiyorum ama kaçamak olunca ekstra içerim..Bende sabah 2 yumurtali omlet yaptim dun kacamak gunumdu arkadaslarim gelmisti diyetisyen bana bi ineri verdi cok yedigin bir ogunden snra aksam tavuk salata soda ic puff gder onlar dedi
aynenBen kaçamağın üzerine soda içiyorum canım :) kaçamak yaptıysam mutlaka bir tane sade soda içerim :)
Canım fark ettin mi bilmiyorum ama ben hep kahvaltıda ve akşam yemeğinde 2 tane kuru kayısı yiyorum çok fayda ediyor. Alışkanlık ettim geçen gün bitmişti 2 gün yemedim hemen rahatsız oldum. Dene istersen bazen 3 de yediğim oluyor duruma göre
Başarılar canım Allah zihin açıklığı versinselam hatunlar...
kahvaltım
1 dilim ekmek
kuymak
pastırma sucuk
salatalık çeri ve közlenmiş biber
kaysı yumurta
16 da kızımın gene sınavı var babası götürdü..o akşam ne isterse artık belki dışarı da yeriz belki evde onlara makarna yaparım ben de çorba içerim..
yarına nöbet
Inşallah canım senin durumun bizimki kadar kritik değil çok takmaGeçen hafta sıkı tutamadım ama bu hafta sıkı tutcam 57 yi görmek istiyorum
aslında acı da çalıştırır ama..geçen hurma almıştınız hurma da çalıştırır..sersum teşekkür ederim canım şalgam bir kere içtim bir yudum sevemedim
Acı turşu yiyorum ama oda bağırsak çalıştırmiyor bende normalde her gün tuvalete çıkan ben diyette iken haftada 2 oldu
sağol canım
sağol canımBaşarılar canım Allah zihin açıklığı versin
afiyet olsun canım acı yiye yiye acı ağacı çıkacak içimizde meto hızlansın diyearada 1 yeşil elma
akşam yemeği
Eki Görüntüle 1939373 karışık sebze (yağlı kağıt içinde tavada pişirdim kabak,havuç,brokoli,karnabahar,sarımsak,.siyah havuç kullanınca hepsini boyamış simsiyah olmuş)
bol acılı terbiyeli şehriye çorbası
aslında olabilir canım metabolizmanı şaşırtırsınsersum bir kaç kere ara öğüne ekleyeyim hurmayı çörek otu fayda sağlamadı
sağol canım sana da afiyet olsun dolma güzel gözüküyorafiyet olsun canım acı yiye yiye acı ağacı çıkacak içimizde meto hızlansın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?