Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

makina zaten ağır . bastırmasam da o ezdi. ben de ezildi diye öyle oldu diye düşündüm. tavada yapabilirim tekrar ama.
daha güzel oluyor .
sodayı çok içiyorsun. kaç tane içiyorsun gün içinde.
kızarana kadr ellemeyecektin kızarınca toparlanıyor o yumuşakken dağılma ihtimali var sanırım sen dayanamadın kızarmadan dağıldı diye elledin

2-3 tane falan içiyorum cnm azaltmam gerek aslında. 20'lik koli alıyorlar bizimkiler 10 gün faln gidiyor

Canım sen diyetisyen hafta sonu mi gideceksin
Evet canim yarin gitcem ama aslinda diorum ki arasam da bugun mu gitsem gerci kesin randevu yoktur
Canım evde değildim teyzemler ve annem beraberdik ,diyetteyim diyemiyorum , çok üstüme geliyorlar , zaten sık hasta oluyorum diye, o yüzden böyle oldu
ayy haklisin cnm o zaman yine iyi dikkat etmissin bnce bravo

yedigini dusundugum icin demedim canm cok lezzetli gorunuolardi benim yiyesim geldi ondan dedim bu arada sana da tebrikler 1 kg gitmis hemen

çok içiyorsun sanki. 1 tane yeterli değil mi. ya da 2 olsun .
içeriğinde tuz var ona dikkat et .
bir de bizim ailede prof var . o da içer çok soda. içeriklerine dikkat ediyor .
oranlarına falan . ben anlamıyorum ama . hepsi faydalı değil diyor . kimisinin bi şeysi yüksek onu içmemek lazım dior

kekle aram pek iyi değil benim .ama kurabiye yerim mesela. 1 tane evde pişince.
bayılıyorum bu şarkıya ne zaman dinlesem vücudum kendi kendine dans etmeye başlıyor

çok alışkın değilim hint müziklerine ama güzelmiş yine de . hareketli.

Midem ağrıyor zaten cnm az içiyorum artık :)

Selam hayırlı cumalar kızlar

Kahvaltım
1 yumurtalı peynirli omlet
5 tane zeytin
1 domates
3 bardak çay

Öğlen
1 bardak portakal suyu
2 ceviz
1 küçük elmalı kurabiye

yazarhanim35 kahvaltin hoşuma gitti lezzetli görünüyor afiyet olsun canım
Yarın sabah bende denicem

Kilo bildirimim

Rumuz: ozlemm1990
Diyet:karışık
Baş.Tarihi: 14 kasım 2016
Baş.kilo: 84 kg
Geçen hafta: 74.5
Bu hafta: 72.3
Fark: - 2.200
% : - 2.953
Spor: yürüyüş
Ilk hedef: 70

Geçen hafta +yı görmem iyi oldu sanırım kırılma noktam oldu çok mutluyum
Tam gaz devam

Taytm m beden 1 hafta once aldım :KK68

Tişörtüm 2 senelik xl gerçi arkadan gerdirdim kolum ile bolluğu çıkmasın diye bravosss sana cok iyi

Eki Görüntüle 1951404

sana da hayirli cumalar canm bende bugun 2 tane kutabiye yedim acikcasi tutabikirdim ama sadece can skintisindan yani bi sure evde boyle seyler yapmasam iyi olur bu arada tebrikler

sana da hayirli cumalar canm bende bugun 2 tane kutabiye yedim acikcasi tutabikirdim ama sadece can skintisindan yani bi sure evde boyle seyler yapmasam iyi olur bu arada tebrikler
Teşekkür ederim canım.
Evet yapınca yemek istiyoruz ama napalim yapmasak ta olmuyor ne yazıkki çocuklar var eşimiz. 1, 2 taneden bişey olmaz bence abartmadiktan sonra.

sağol cnm tebrik ederim

öğlen

3 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı ıspanak

canım kakaolu cevizli kek istedi. onu yapıyorum şimdi. geçen hafta börek yedim flan derken -900 verdim bu hafta dikkat ettim ama yine de veremedim + çıktım

bende çok güldüm yaaaaa kızınagörüyomusun anaammmm etçii bunlar benim kızda sabah sabah lahmacun yedi
gelemedim sersumcum eşimle iş görüşmelerine gididiyoruz tam sezonu inşallah birisi olur o yüzden gelemedim canım

sersum hakketen filiz yok bu aralar nerde acep
geldim geldim canım

1.miz belli oldu

filiztoprak
b. kilo=75.3
g. hafta=73.7
bu hafta=74.3
fark=o.6
haftalık yüzde= o.814
bu hafta dikkat edemedim
69 lara düşebilsem daha çok motive olucam
böyle 2 ileri bi geri canım sıkılıyo neyse sizzin canınızıda sıkmayaayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…