Canım ya uzulum adına bu kadar cirpinmissin acaba eşinin de bir planı vardı yetişmedi mi gerçi en azından senin gönlünü almak için sana yardımcı olması gerekirdi ama neyseEvim evim güzel evim geldim evime bugün evlilik yıldönümümüzdü kocam genelde yemeğe çıkarırdı bu yüzden nerdeyse bugün yemek yapmayacaktım evde bulunsun diye yaptım sonuç benim herif yemeğe falan götürmedi neymiş efendim hava soğukmuş herhalde soğuk olcak yazın evlenmedik demii hediyede almamış bende bugün iki çocuğu evde anneme bırakıp koştur koştur avm ye gidip aldım birsürü hediye daha da birtanesi de yetişmedi kargoda pasta yapacaktım yapamadım o alır dedim o da yok o yok bu yok anlıcanız bamyeyi yedik oturduk bana sa geçmiş olsa
Olsun canım dediğin gibi sana faydası olur motive açısından insan daha çok hirslaniyor. En önemlisi sağlıklı şekilde vermek.Inşallah canım abım de çok iradeli dört zeytin bir bardak suyla ogün yapmisligi var sert kayay a cardin dedi ben de olsun kaybetsem de biraz daha motive olmuş olurum dedim. Yarin oruc tutmayı düşünüyorum canım baya zaman oldu tutmaya li dayanirim insallah kazam çok fazla yarin bir pasta yaparım niyet sevgililer günü değil eşimin meçhul doğumgünü için
bizde hicbir zaman gununde kutlamadik illaki tum ozel gnler haftasonu kutlancak nedense ole bi algimiz var bnde kendi hediyelerimi kendim alirim bi kere esime dedim ki bu yil sen seciceksin dedim gitmis o kadar para verip pirlantami degistirmis oysaki ben taki yuzuk vs takmaktan hic hoslanmamEvim evim güzel evim geldim evime bugün evlilik yıldönümümüzdü kocam genelde yemeğe çıkarırdı bu yüzden nerdeyse bugün yemek yapmayacaktım evde bulunsun diye yaptım sonuç benim herif yemeğe falan götürmedi neymiş efendim hava soğukmuş herhalde soğuk olcak yazın evlenmedik demii hediyede almamış bende bugün iki çocuğu evde anneme bırakıp koştur koştur avm ye gidip aldım birsürü hediye daha da birtanesi de yetişmedi kargoda pasta yapacaktım yapamadım o alır dedim o da yok o yok bu yok anlıcanız bamyeyi yedik oturduk bana sa geçmiş olsa
ellerine saglik smdiden canm hadi bakalim ins guzel guzel gder kilolar ama cok ac kalma cnmInşallah canım abım de çok iradeli dört zeytin bir bardak suyla ogün yapmisligi var sert kayay a cardin dedi ben de olsun kaybetsem de biraz daha motive olmuş olurum dedim. Yarin oruc tutmayı düşünüyorum canım baya zaman oldu tutmaya li dayanirim insallah kazam çok fazla yarin bir pasta yaparım niyet sevgililer günü değil eşimin meçhul doğumgünü için
oh oh mesmesercim 3 dilim ekmek bide browni intens boyle mi basladin kiz iddiaya:))Günaydın kızlar hepinize bugün orucluyum sabah menemen yaptım bir yumurtayla üç dilim ekmek bir tane de browni intens yedim birkactane de cay.
Abinle olan yarışta sana inanıyorumGünaydın kızlar hepinize bugün orucluyum sabah menemen yaptım bir yumurtayla üç dilim ekmek bir tane de browni intens yedim birkactane de cay.
Canım yıldönümünüz kutlu olsunEvim evim güzel evim geldim evime bugün evlilik yıldönümümüzdü kocam genelde yemeğe çıkarırdı bu yüzden nerdeyse bugün yemek yapmayacaktım evde bulunsun diye yaptım sonuç benim herif yemeğe falan götürmedi neymiş efendim hava soğukmuş herhalde soğuk olcak yazın evlenmedik demii hediyede almamış bende bugün iki çocuğu evde anneme bırakıp koştur koştur avm ye gidip aldım birsürü hediye daha da birtanesi de yetişmedi kargoda pasta yapacaktım yapamadım o alır dedim o da yok o yok bu yok anlıcanız bamyeyi yedik oturduk bana sa geçmiş olsa
evet cnm gayet iyi gorunuosun en sonki gobek gitmis gorunuo kahvaltn da guzelmis masallahAz önce çektim
Aksama kadar dayanamam diye yedim canım inan sabahtandir yeni oturdum soba yak kahvalti hazırla kizi okula biraktim geldim şimdiye kadar ev topladım bakalım ekmek benim yaptığım ev ekmeği olduğu için kalın olmuyorbizde hicbir zaman gununde kutlamadik illaki tum ozel gnler haftasonu kutlancak nedense ole bi algimiz var bnde kendi hediyelerimi kendim alirim bi kere esime dedim ki bu yil sen seciceksin dedim gitmis o kadar para verip pirlantami degistirmis oysaki ben taki yuzuk vs takmaktan hic hoslanmam
ellerine saglik smdiden canm hadi bakalim ins guzel guzel gder kilolar ama cok ac kalma cnm
oh oh mesmesercim 3 dilim ekmek bide browni intens boyle mi basladin kiz iddiaya:))
canım aslında tartıda öyle büyük kilo düşüşü yok ama göbek küçüldü. söndü sanki.evet cnm gayet iyi gorunuosun en sonki gobek gitmis gorunuo kahvaltn da guzelmis masallah
koşturmacan çok canım seninAksama kadar dayanamam diye yedim canım inan sabahtandir yeni oturdum soba yak kahvalti hazırla kizi okula biraktim geldim şimdiye kadar ev topladım bakalım ekmek benim yaptığım ev ekmeği olduğu için kalın olmuyor
diğer kızım 6 yaşında anasinifina gidiyor tatilde su borusu patlamış daha hazır değilmiş onun için gitmiyor oglanda 2.5 yaşında canımkoşturmacan çok canım senin
bi tek kız mı okula gidiyor . diğer ikisi kaç yaşında evdeler mi.
evdeler bugün . güzel oynarlar inşallah .diğer kızım 6 yaşında anasinifina gidiyor tatilde su borusu patlamış daha hazır değilmiş onun için gitmiyor oglanda 2.5 yaşında canım
Evet canım haklısın benim kiz okula gitti mi oğlan etegimi bırakmıyor ama o oldu mu oynuyorlar beraberevdeler bugün . güzel oynarlar inşallah .
dün ben de eve gittim . anasınıfına giden ve 5. sınıfa giden öğlenleri geliyor eve.
sabahçılar
kız 1.5 yaşında . bakıcı ablaya sordum oğlanlar kudurdu mu . yok dedi kızın canı sıkılıyor yalnızken zaten . durmuyor diyor . tek çocuğu idare etmek çok daha zor .
canımcım.Dün akşam eşim fotoğraflara bakmış ben spor yaparken bana sen eskiden çok guzeldin dedi yüzüm de değişen bişey yok aslında sadece fiziksel değişim var üzüldüm aslında bugüne kadar hiç kiloma laf etmezdi arada gülüp şişko der. Ev işine çocuklarla uğraşmaktan bakımsız da kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?