• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kereviz yemeğimi yedim
çay içiyorum.
daha elma yiyemedim.
2 tane getirmiştim .ancak 1 tanesini yiyebilirim sanırım.

markete gittim öğlen arası
su aldım . ayran aldım kendime.
çocuklara abur cubur aldım.
kek yapmayı dşünüyorum bu akşam çocuklarla.
farklı bi tarif inşallah güzel olur .
bakalım.
yumuşak şekerlerden aldım.
marşmelov olanlardan. helal yazıyordu üzerinde. bebeeetto nunmuş.
ama ben onu farklı bi amaçla kullanacağım . kurabiye yaptığımda içine koyacağım ya da yine keklerin içine minik minik doğrayabilirim.
emin değilim.
çilekli mevlana şekeri aldım. onu da ya dövüp ya da az sıcak suda eritip keklerime eklemeyi düşünüyorum. aroması için .

öğle yemeğim

2 kepçe terbiyeli şehriyeli tavuklu çorba. içine dövülmüş sarımsak da koydum lezzet versin diye
bol soğanlı bol ekşili sumaklı salata

salatanın çeyreği kadarı kaldı yiyemedim çok geldi.

16780605_961509273984556_473770917_n.jpg

Son düzenleme:
Kahvaltimi yaptım sabah erkenden bir dilim ekmek 4 zeytin iki dilim peynir 5 şekersiz cay
3.5 km yürüyüş 10 dk spor
Şimdi sade kahvemi ictim üç bardak su
Dün iftarda mercimekli köfte yedim diye çok acayip sistim midemi çok ağır hissediyorum sanki agzima kadar doluyum tartida değişiklik yok ama ben rahat değilim kahve belki rahatlatır
Ayy bulgur cok sisrio sadece o yuzden yemiorum
kızımız bugün 18 aylık oldu ve aşıları vardı. babası götürdü yaptırdı.
3 tane aşı . 2 si bacaktan biri ağızdan damla şeklinde
çok bağırmış kuzu tabi. yıkmış ortalığı. kötü baba ben oldun . sen yoktun diyor eşim.
Gecmis olsun cnm kuzuna ya
kereviz yemeğimi yedim
çay içiyorum.
daha elma yiyemedim.
2 tane getirmiştim .ancak 1 tanesini yiyebilirim sanırım.

markete gittim öğlen arası
su aldım . ayran aldım kendime.
çocuklara abur cubur aldım.
kek yapmayı dşünüyorum bu akşam çocuklarla.
farklı bi tarif inşallah güzel olur .
bakalım.
yumuşak şekerlerden aldım.
marşmelov olanlardan. helal yazıyordu üzerinde. bebeeetto nunmuş.
ama ben onu farklı bi amaçla kullanacağım . kurabiye yaptığımda içine koyacağım ya da yine keklerin içine minik minik doğrayabilirim.
emin değilim.
çilekli mevlana şekeri aldım. onu da ya dövüp ya da az sıcak suda eritip keklerime eklemeyi düşünüyorum. aroması için .
ooo cesit cesit kekler var desene masallh super tarifler

öğle yemeğim

2 kepçe terbiyeli şehriyeli tavuklu çorba. içine dövülmüş sarımsak da koydum lezzet versin diye
bol soğanlı bol ekşili sumaklı salata

salatanın çeyreği kadarı kaldı yiyemedim çok geldi.

16780605_961509273984556_473770917_n.jpg
afiyet olusn canım . artık çok geliyor bak sana.

sade türk kahvesi içtim 1 fincan akşam kardeşime kıymalı mantı makarna yapacağım bana yine çorba ile yarım kase salata var öğlenden :)

4 gibi sade nescafem ile hurma yerim

Ayy bulgur cok sisrio sadece o yuzden yemiorum

Gecmis olsun cnm kuzuna ya
ooo cesit cesit kekler var desene masallh super tarifler
canım sağ ol.
şu eba ile ilgili soru sorsam.
son gün bugün diyorlar ama bize şifre vermediler .
e okul bilgileriyle giriş yapamıyorum .kayıtlı öğrenci yoktur diyor . kabul etmiyor . bir bilgin var mı bu konuda

sade türk kahvesi içtim 1 fincan akşam kardeşime kıymalı mantı makarna yapacağım bana yine çorba ile yarım kase salata var öğlenden :)

4 gibi sade nescafem ile hurma yerim
yemeyeceksin sanıyoorum makarnadan
akşa için ben de yoğurt yerim .
yanina belki bi şeyler uydururum .
meyve olabilir . elma mesela

kereviz yedim öğlen bi tek . ve daha bi şey yemedim . ara öğün zamanı yaklaşıyor galiba ki midem başladı guruldamaya.
elma var . ama canım ayran içmek istiyor . ikisini ara öğün yapamam demi. fazla gelir

yemeyeceksin sanıyoorum makarnadan
akşa için ben de yoğurt yerim .
yanina belki bi şeyler uydururum .
meyve olabilir . elma mesela

kereviz yedim öğlen bi tek . ve daha bi şey yemedim . ara öğün zamanı yaklaşıyor galiba ki midem başladı guruldamaya.
elma var . ama canım ayran içmek istiyor . ikisini ara öğün yapamam demi. fazla gelir
çorba ile salatam var bana da cnm 1 çatal falan alırım tadımlık o kdr. hem elma hem ayran miden bulanır cnm yoğurt elma olsa neyse de akşam da salata ayran yaparsın

çorba ile salatam var bana da cnm 1 çatal falan alırım tadımlık o kdr. hem elma hem ayran miden bulanır cnm yoğurt elma olsa neyse de akşam da salata ayran yaparsın
şekerim ayranı içtim bile.
şimdi tabi bulandı biraz . çünkü 300 ml olanlardan büyük almıştım.
eve gidince bakarım artık ne yiycem. çorba olabilir . prasa da vardı . o da olabilir biraz . yanına yine yoğurtla

şekerim ayranı içtim bile.
şimdi tabi bulandı biraz . çünkü 300 ml olanlardan büyük almıştım.
eve gidince bakarım artık ne yiycem. çorba olabilir . prasa da vardı . o da olabilir biraz . yanına yine yoğurtla
1 kaşığı 15 kalori mi ne pırasanın.
benmde buzlukta azıcık pırasam var cuma gnü çıkartayım onu :) afiyet olsun canım

canım sağ ol.
şu eba ile ilgili soru sorsam.
son gün bugün diyorlar ama bize şifre vermediler .
e okul bilgileriyle giriş yapamıyorum .kayıtlı öğrenci yoktur diyor . kabul etmiyor . bir bilgin var mı bu konuda
yarin son diye biliorum bu hafta boyunca mudur duyuru yapiodu ama sanki yarin kimlik bide sifre getirin diodu okul yapcak sanirim

Back
X