- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Canım sen kendini çok iyi taniyorsun zaten yapacağını da yapmışsın onlardan uzaklaşarak baslamişsin işeçok teşekkürler desteğin için. gereksiz insanlar yüzünden üzülmek yok. söz
çok şükür işyeriyle ilgili anlattığım, genel bir durum değil. bir kaç terbiyesiz ordan saldırmaya çalıştı. ama prim yapamadılar. onlarla da ilişkimi minimuma indirdim zaten.
üzüldüğüm şey bu arkadaş bildiğim şahısların beni yaralamak, kendi egolarını tatmin etmek için böyle bir konuyu kullanması oldu. kişisel arkadaşlığımı kestim. sadece iş arkadaşı onlar artık. diğer arkadaşlarımla ortamım iyi çok şükür.
yanlış anlaşılma oldu. çok şükür kendine güven konusunda değil sorunum. ama aile ve özel hayat tüm üzüntülerden dolayı bir kaç yıldır üzüldükçe yiyorum. bari bu konuda istediğimi yapayım diyorum.
neyse konumuzu dağıtmayayım ben. 1,5 litre suyumu daha yeni bitirebildim
Canım hoşgeldin aramıza verirsin kilolarını zaten abartılı bir kilon yokmuş
Bence kilo verip gözlerin sokmak lazım bana da derlerdi veremezsin diye ama şimdi ay çok hız olmuşsun diyen de var tukuŕduklerini yapıyorlar. Bugün şöyle ilginç bir şey oldu bir komşum var kadının kizi benden baya kilolu rahat 78 var benim tahminim yanyana oturdukmu kızım bacakları benimkinin çok üstünde kalıyor o kadar üstelik 19 yaşında ben ondan 11 yaş büyük üç cocuk annesiyim neyse kadın milletin içinde kızım senin gibi senle aynı kiloda falan dedi bende kızında genç kiz havası yok bu kadar arka çıkma ona biraz yardımcı ol kilo versin senden iri duruyor dedim oda kızım böyle çok hoş kendisiyle barışık dedi oradaki herkesin ağzı açık kaldı.
Bende olacam benimde canım acayip tatlı istiyor bende kuru kayısı yiyorum yada sütlü kahve içiyorum tarçın da koyuyorum iyi geliyor.Kızlar ya regl olucam ya hani bendayanamadım 1 tane çikolata yedim
iyi demissin bence bazen bunu yapmak gerekiyor. gerçekten onlar lafın nereye gittiğini bilmeden konuşuyorlar.
Kızlar ya regl olucam ya hani bendayanamadım 1 tane çikolata yedim
bazen de nereye gittiğini çok iyi bilerek konuşuyorlar.
Haklisin.
ooh afiyet olsun. bitter çikolataysa üzülme.
Hoşgeldin canım merak etme kararlı ve azimlimden verirsin.
Çok canın çekerse azıcık ye tabiiki kendine işkence etme.izole bende seviniyorum ya normalde saatlere takılmazdım ama ip le çekiyorum :)
öğlen yemeğim;
1 yarım kase mercimek çorbası
turp havuç bol limonlu
yoğurlu makarna vardı birazcıkta ondan yedim.
ve hepsine bol pulbiber döktüm de yedim metabolizmam çalışsın diye ama şuan çok şişim regl olacağım için
ve kızlar şöyle bir düşüncem var mesela canımızın aşırı çektiği kendimize engel olamadığımız yiyeceklerden nefsimizi köreltmek için bir parça ya da ne bileyim bir tutam yiyip bıraksak nasıl olur ama her zmn değil dayanamadığımız durumlarda ? ne dersiniz ?
15 Ekimde diyete başladım 60.5 kilodan 52 ye kadar düştüm. Şu anda 53 kiloyum. Kalori hesabıyla diyet ve spor yapıyorum.aynen canımm zayıflanlar geçen haftadan yazabilirmi biraz motive olalım
Evliyim, çalışıyorum ve 3 küçük çocuğum var. Çok şükür insan azimli olunca herşeye vakit bulabiliyor. Motivasyon çok önemli. Kendini motive edecek bişey bulmalısın.hoşbuldum
160 boy
67 kilo
vücut kitle endeksi: 26,20
çalışıyorum. bekarım. çalışma hayatındayken diyet spor çok zorrr
Maşallah afiyet olsun süper light bir menü olmuş.Öğlen yemeğim
1 kase tavuklu salata
1 bardak ayran
Şuan
Form çay
1 ceviz
Canım evde hurma bulundur böyle durumlarda acayip etkili. Yada bitter çikolata ye.Kızlar ya regl olucam ya hani bendayanamadım 1 tane çikolata yedim
Hoşgeldin canım merak etme kararlı ve azimlimden verirsin.
Evliyim, çalışıyorum ve 3 küçük çocuğum var. Çok şükür insan azimli olunca herşeye vakit bulabiliyor. Motivasyon çok önemli. Kendini motive edecek bişey bulmalısın
ah canm karatayda var ama benim diyette yok tahin helvasi cok lezzetli ama cok kalotili malesefCanım balığın üstüne tahin helvası yemeliydin karatayda da var emilim için de iyi
ne kusur canim ask olsun bnde senin gbiyim skildigim sinirlendgim an yemek istiorum yedikce de yiyesi gelio indanin mode buyiyo bi kere sonra topla toplayabilirsen tabiki@zeze @demirleke çok teşekkür ederim
ah hanımlar sosyal hayat, aile, iş bir sürü sıkıntıyla baş çıkıyorum. ama bu başlığın konusu olanı paylaşmak istiyorum.
sıkıntılı dönemlerde kilo alan biriyim. 47-48 kilo minicik bir insanken 67-68'i gördüm. moralim düzelmeyince kilo veremiyorum.
ama bunu aşırı takan biri de değilim aslında. sürekli diyet yapan, "ay rejimdeyim, ay şu kilolar bi gitse" diye söyleyen biri değilim. hatta insanların eline böyle bir konu vermemek adına, asla böyle konular konuşmam.
ama bir sürü sıkıntının üstüne iş yerinde terbiyesiz birkaç gereksiz insan, en son kilom üzerinde bile bana saldırmaya çalıştı. ne kadar ayıp değil mi?
bir kere iki kere de değil.. kah aleni şekilde, kah alttan alttan sinsi sinsi..
kilolu olmak sorun değil, ne kilolar var, ne sağlık sorunları var. benim gücüme giden üç kuruşluk insanların bana böyle bir konuyu kullanarak laf söylemesi oldu.
ben zaten sağlıklı besleniyorum, 1 kilo verdim 67 oldum çok şükür. o terbiyesiz insanlar yüzünden aldığım bir karar yok yani. ama tüm gün karşımda olan bu konuyu da hatırladıkça sinirleniyorum, üzülüyorum.
destan yazdım. kusura bakmayın.
al benimkinden de ayni bana cok agir sozler soyledi bu konuda hic cekinmez kendisi smdi zayiflamaya baslayinca bi ovguler bi ovguler ama ben hoslanmiorum bu durumdan smdi dusunuorum da neden o kadar laf soylettin kendine diorumCanım sen kendini çok iyi taniyorsun zaten yapacağını da yapmışsın onlardan uzaklaşarak baslamişsin işe
Kilo vermek içinde sadece ve sadece kendin için sağlıklı yaşamak için vermelisin. Zaten bunun bilincindesin.
Mesela benim eşim çok ısrarcı kilo vermem açısından çok ağır sozleri de oldu bazen takmadim sonra aslında haklıydı kendime çeki düzen vermeliydim çünkü daha 26 yaşındayım ve kıyafet delisiyim eee o kiyafetlerinde güzel durması lazım dimi üzerimizde ve ailemizde kilo yüzünden çok hastalık yaşayan var bende bu yüzden çıktım yola. Şuan 14 kilo verdim ve kiyaftelerimin bollastigini görmek ve nefes alıp vermemin düzene girdiğini hissetmek hafif olmak o kadar mutlu ediyor ki beni.
Hayırlısıyla vazgeçmeden sağlıklı bir şekilde verelim kilolarimizi ve ömür boyu sağlıklı beslenelim.
Vee bol su içelim hareket edelim
Uzun oldu dimi
Bekar misin cnmhoşbuldum. bu yoğunlukta harikasın. bunları okumak ilham veriyor.
valla şu halimle kendimi motive edecek aşk falan bulmam lazım ancak
Bana da en iyi gelenler kuru kayisi sut ve hurma hele ki hurma ve badem oldgu zamanlara bayiliorumBende olacam benimde canım acayip tatlı istiyor bende kuru kayısı yiyorum yada sütlü kahve içiyorum tarçın da koyuyorum iyi geliyor.
Keşke yarım yeseydin canım. Akşama hafif şeyler yersen toparlarsin
Aynen canım benimkide öyle bir bakışı var bazen çok hoşuma gidiyor:)) kendi kendimize neler etmişiz: ))ah canm karatayda var ama benim diyette yok tahin helvasi cok lezzetli ama cok kalotili malesef
ne kusur canim ask olsun bnde senin gbiyim skildigim sinirlendgim an yemek istiorum yedikce de yiyesi gelio indanin mode buyiyo bi kere sonra topla toplayabilirsen tabiki
al benimkinden de ayni bana cok agir sozler soyledi bu konuda hic cekinmez kendisi smdi zayiflamaya baslayinca bi ovguler bi ovguler ama ben hoslanmiorum bu durumdan smdi dusunuorum da neden o kadar laf soylettin kendine diorum
Evet canım bana da kuru kayısı iyi geliyor zaten artık kayisiya baya alıştım 4 aydır hergün yemişim hiç aksatmadan :) su içmemi de sağlıyorBana da en iyi gelenler kuru kayisi sut ve hurma hele ki hurma ve badem oldgu zamanlara bayiliorum
oglen ogunu eklemekle iyi yaptin cnm bnce metoyu hizlandirirsin yiyorum die veremem sanma regl bitsin kontrol et tekrarAynen canım benimkide öyle bir bakışı var bazen çok hoşuma gidiyor:)) kendi kendimize neler etmişiz: ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?