Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım sen kendini çok iyi taniyorsun zaten yapacağını da yapmışsın onlardan uzaklaşarak baslamişsin işe
Kilo vermek içinde sadece ve sadece kendin için sağlıklı yaşamak için vermelisin. Zaten bunun bilincindesin.
Mesela benim eşim çok ısrarcı kilo vermem açısından çok ağır sozleri de oldu bazen takmadim sonra aslında haklıydı kendime çeki düzen vermeliydim çünkü daha 26 yaşındayım ve kıyafet delisiyim eee o kiyafetlerinde güzel durması lazım dimi üzerimizde ve ailemizde kilo yüzünden çok hastalık yaşayan var bende bu yüzden çıktım yola. Şuan 14 kilo verdim ve kiyaftelerimin bollastigini görmek ve nefes alıp vermemin düzene girdiğini hissetmek hafif olmak o kadar mutlu ediyor ki beni.
Hayırlısıyla vazgeçmeden sağlıklı bir şekilde verelim kilolarimizi ve ömür boyu sağlıklı beslenelim.
Vee bol su içelim hareket edelim
Uzun oldu dimi

Akşam yemeğim

Et sote 3 kaşık
Yarım kase yoğurt
Yarım kase salata
Birazdan yerim yemeğimi inşallah

2.5 litre suyum bitti şükür. Yemekten sonra form çay içerim 3 bardak daha su içtimmi tamamlarim 3 lt

iyi demissin bence bazen bunu yapmak gerekiyor. gerçekten onlar lafın nereye gittiğini bilmeden konuşuyorlar.

Kızlar ya regl olucam ya hani ben dayanamadım 1 tane çikolata yedim
Bende olacam benimde canım acayip tatlı istiyor bende kuru kayısı yiyorum yada sütlü kahve içiyorum tarçın da koyuyorum iyi geliyor.
Keşke yarım yeseydin canım. Akşama hafif şeyler yersen toparlarsin

Tünaydın kızlar,
Kahvaltım,
2 dilim reçelli kaymaklı ekmek ve çay.
90 dk yürüyüş ve spor
Birazdan çocukları camiye götürüp boya alcam be banyomun duvarını boyuycam.
Ara öğüne zamanım olmaz zannedersem ama öğlen dün akşamdan kalan yaz türlüsünden yerim.

Hoşgeldin canım merak etme kararlı ve azimlimden verirsin.

Çok canın çekerse azıcık ye tabiiki kendine işkence etme.
aynen canımm zayıflanlar geçen haftadan yazabilirmi biraz motive olalım
15 Ekimde diyete başladım 60.5 kilodan 52 ye kadar düştüm. Şu anda 53 kiloyum. Kalori hesabıyla diyet ve spor yapıyorum.
hoşbuldum

160 boy
67 kilo
vücut kitle endeksi: 26,20

çalışıyorum. bekarım. çalışma hayatındayken diyet spor çok zorrr
Evliyim, çalışıyorum ve 3 küçük çocuğum var. Çok şükür insan azimli olunca herşeye vakit bulabiliyor. Motivasyon çok önemli. Kendini motive edecek bişey bulmalısın.

Öğlen yemeğim
1 kase tavuklu salata
1 bardak ayran

Şuan
Form çay
1 ceviz
Maşallah afiyet olsun süper light bir menü olmuş.

Kızlar ya regl olucam ya hani ben dayanamadım 1 tane çikolata yedim
Canım evde hurma bulundur böyle durumlarda acayip etkili. Yada bitter çikolata ye.

hoşbuldum. bu yoğunlukta harikasın. bunları okumak ilham veriyor.

valla şu halimle kendimi motive edecek aşk falan bulmam lazım ancak

Canım balığın üstüne tahin helvası yemeliydin karatayda da var emilim için de iyi
ah canm karatayda var ama benim diyette yok tahin helvasi cok lezzetli ama cok kalotili malesef

ne kusur canim ask olsun bnde senin gbiyim skildigim sinirlendgim an yemek istiorum yedikce de yiyesi gelio indanin mode buyiyo bi kere sonra topla toplayabilirsen tabiki

al benimkinden de ayni bana cok agir sozler soyledi bu konuda hic cekinmez kendisi smdi zayiflamaya baslayinca bi ovguler bi ovguler ama ben hoslanmiorum bu durumdan smdi dusunuorum da neden o kadar laf soylettin kendine diorum

Ikindide sutlu kahve icmistim aksam disardan kizarmis tavuk aldik salata ve ayranla bitlikte onalari tukettim az once de bir cay bardagi sut tukettim cok yoruldum bugun yarin izmire gdiorum ins son islerimi de halledim dedim ve bitirdim

Bende olacam benimde canım acayip tatlı istiyor bende kuru kayısı yiyorum yada sütlü kahve içiyorum tarçın da koyuyorum iyi geliyor.
Keşke yarım yeseydin canım. Akşama hafif şeyler yersen toparlarsin
Bana da en iyi gelenler kuru kayisi sut ve hurma hele ki hurma ve badem oldgu zamanlara bayiliorum

Aynen canım benimkide öyle bir bakışı var bazen çok hoşuma gidiyor:)) kendi kendimize neler etmişiz: ))

Yaa bu hafta öğlen öğünü de eklemiştim ne güzel ama bugün yarın regl olacam fena şişkinlik var off ne güzel etkisini anlamış olacaktım öğlen yemeğinin neyse bakalım cuma günü ne olacak olmazsa da haftaya devam artık.

Aynen canım benimkide öyle bir bakışı var bazen çok hoşuma gidiyor:)) kendi kendimize neler etmişiz: ))
oglen ogunu eklemekle iyi yaptin cnm bnce metoyu hizlandirirsin yiyorum die veremem sanma regl bitsin kontrol et tekrar
Benimki de surekli bakio cnm ama en cok kizdifim sey su bana yeme dio ama ke di jer aksam abur cubur alio her aksam cogu zaman canim cekmio ama insaniz yani hic ummadgimiz anda gelio yeme istegi birden kendimo yerken buluorum o zaman almasin eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…