Canım sen kendini çok iyi taniyorsun zaten yapacağını da yapmışsın onlardan uzaklaşarak baslamişsin işe
Kilo vermek içinde sadece ve sadece kendin için sağlıklı yaşamak için vermelisin. Zaten bunun bilincindesin.
Mesela benim eşim çok ısrarcı kilo vermem açısından çok ağır sozleri de oldu bazen takmadim sonra aslında haklıydı kendime çeki düzen vermeliydim çünkü daha 26 yaşındayım ve kıyafet delisiyim eee o kiyafetlerinde güzel durması lazım dimi üzerimizde ve ailemizde kilo yüzünden çok hastalık yaşayan var bende bu yüzden çıktım yola. Şuan 14 kilo verdim ve kiyaftelerimin bollastigini görmek ve nefes alıp vermemin düzene girdiğini hissetmek hafif olmak o kadar mutlu ediyor ki beni.
Hayırlısıyla vazgeçmeden sağlıklı bir şekilde verelim kilolarimizi ve ömür boyu sağlıklı beslenelim.
Vee bol su içelim hareket edelim
Uzun oldu dimi
ne kusur canim ask olsun bnde senin gbiyim skildigim sinirlendgim an yemek istiorum yedikce de yiyesi gelio indanin mode buyiyo bi kere sonra topla toplayabilirsen tabiki
al benimkinden de ayni bana cok agir sozler soyledi bu konuda hic cekinmez kendisi smdi zayiflamaya baslayinca bi ovguler bi ovguler ama ben hoslanmiorum bu durumdan smdi dusunuorum da neden o kadar laf soylettin kendine diorum
Bekar misin cnm
Aminnnnn:)çok teşekkürler. moral ve güç verdin. aah ah ben de kıyafet delisiydim. şimdi herşeyim küçük geldiği halde giysi alışverişi yapmak istemiyorum
herkes stresten iğne ipliğe döner. bizde tam tersi işte
evet bekarım. çalışıyorum.
Triplimelek Megi A aaadddaaa eşten kilo konusunda ayar duymak da zor yahu . zayıflayıp en iyi cevabı vermişsiniz. darısı isteyenlere
Amin canım inşallahçok teşekkürler. moral ve güç verdin. aah ah ben de kıyafet delisiydim. şimdi herşeyim küçük geldiği halde giysi alışverişi yapmak istemiyorum
herkes stresten iğne ipliğe döner. bizde tam tersi işte
evet bekarım. çalışıyorum.
Triplimelek Megi A aaadddaaa eşten kilo konusunda ayar duymak da zor yahu . zayıflayıp en iyi cevabı vermişsiniz. darısı isteyenlere
Benim eşimde alır e çocuklarda var mecburen alınıyor abur cubur 2 günde bir ıllaki ya pasta ya tatlı yapılıyor düşün halimi. Eşim de sürekli aaa yicek misin? Sence o sana fazla değil mi der:)oglen ogunu eklemekle iyi yaptin cnm bnce metoyu hizlandirirsin yiyorum die veremem sanma regl bitsin kontrol et tekrar
Benimki de surekli bakio cnm ama en cok kizdifim sey su bana yeme dio ama ke di jer aksam abur cubur alio her aksam cogu zaman canim cekmio ama insaniz yani hic ummadgimiz anda gelio yeme istegi birden kendimo yerken buluorum o zaman almasin eve
Sinirlenme canım ya napalim bizimde zaafimiz çikolata dayanamiyoruz. Sonuçta sen hiç kaçamak yapmayan birisin.Mesela suan cok sinirliyim hic canim istememsine ragmen az once kuvartue cikolata eritmisti bitiremdi ye hadi dedi bitirmedgi icin yoksa asla demez yemicem dedim 1 saat tuuttum ke dimi ama mutfaga gotururken birden yedim ve cok uzgunm inanin ki
Bende bugün sadece 1 buçuk km yürüyebildim4 km yürüyüş 20 dk spor
oglen ogunu eklemekle iyi yaptin cnm bnce metoyu hizlandirirsin yiyorum die veremem sanma regl bitsin kontrol et tekrar
Benimki de surekli bakio cnm ama en cok kizdifim sey su bana yeme dio ama ke di jer aksam abur cubur alio her aksam cogu zaman canim cekmio ama insaniz yani hic ummadgimiz anda gelio yeme istegi birden kendimo yerken buluorum o zaman almasin eve
yok canm cok iyi yazdin ve ayni benim esimi tarif ettin bezdede surekli tatli pasta ama suan cocuk yok o yuzden bazen insan en ufak sikintili aninda yada ummadigi anda saldirabilio elimizin altinda olmasin istiorum saygi duysun istiorum oyle de olucak insllh:)Benim eşimde alır e çocuklarda var mecburen alınıyor abur cubur 2 günde bir ıllaki ya pasta ya tatlı yapılıyor düşün halimi. Eşim de sürekli aaa yicek misin? Sence o sana fazla değil mi der:)
Alışverişe gittiğimizde diyetine ne uygunsa onu al sonra cekmeceleri karıştırma der:)))
Aslında böyle daha iyi oluyor daha iyi hirslaniyorum vazgeçmiyorum böylece. Çünkü daha önceleri çok kez diyet yaptım hiç karismazdi tepki vermezdi bende bir kaç kilo verip bırakırdim. 1 ay surmemistir diyetim ama bu defa o da kararlı bende çok şükür 4 ay oldu hiç fire vermedim vazgecmedim inşallah da vazgeçmem.
Ayy yazdikca yazdım dimi:)
tamm unuttum cok tesekkur edrrim:)Sinirlenme canım ya napalim bizimde zaafimiz çikolata dayanamiyoruz. Sonuçta sen hiç kaçamak yapmayan birisin.
Hadi hadi tadını çıkar unut gitsin :))
ellerine saglik cnm cok guzel olmus gercektenBitirdim kızlar boya yapmak çok zormuş belim ağrıdı.
Bitirdim kızlar boya yapmak çok zormuş belim ağrıdı.
Hasta miydi oğlun canım niye uyuması uykusuzluk çok zor fırsat bulursan iyi sende yoksa bütün gün zehir oluyor.Oğlan gece doğru düzgün uyumadı başım zonkluyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?