Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Mesela suan cok sinirliyim hic canim istememsine ragmen az once kuvartue cikolata eritmisti bitiremdi ye hadi dedi bitirmedgi icin yoksa asla demez yemicem dedim 1 saat tuuttum ke dimi ama mutfaga gotururken birden yedim ve cok uzgunm inanin ki

çok teşekkürler. moral ve güç verdin. aah ah ben de kıyafet delisiydim. şimdi herşeyim küçük geldiği halde giysi alışverişi yapmak istemiyorum

herkes stresten iğne ipliğe döner. bizde tam tersi işte

evet bekarım. çalışıyorum.

Triplimelek Megi A aaadddaaa eşten kilo konusunda ayar duymak da zor yahu. zayıflayıp en iyi cevabı vermişsiniz. darısı isteyenlere

Aminnnnn:)

Amin canım inşallah

Benim eşimde alır e çocuklarda var mecburen alınıyor abur cubur 2 günde bir ıllaki ya pasta ya tatlı yapılıyor düşün halimi. Eşim de sürekli aaa yicek misin? Sence o sana fazla değil mi der:)
Alışverişe gittiğimizde diyetine ne uygunsa onu al sonra cekmeceleri karıştırma der:)))
Aslında böyle daha iyi oluyor daha iyi hirslaniyorum vazgeçmiyorum böylece. Çünkü daha önceleri çok kez diyet yaptım hiç karismazdi tepki vermezdi bende bir kaç kilo verip bırakırdim. 1 ay surmemistir diyetim ama bu defa o da kararlı bende çok şükür 4 ay oldu hiç fire vermedim vazgecmedim inşallah da vazgeçmem.
Ayy yazdikca yazdım dimi:)

Mesela suan cok sinirliyim hic canim istememsine ragmen az once kuvartue cikolata eritmisti bitiremdi ye hadi dedi bitirmedgi icin yoksa asla demez yemicem dedim 1 saat tuuttum ke dimi ama mutfaga gotururken birden yedim ve cok uzgunm inanin ki
Sinirlenme canım ya napalim bizimde zaafimiz çikolata dayanamiyoruz. Sonuçta sen hiç kaçamak yapmayan birisin.
Hadi hadi tadını çıkar unut gitsin :))

Siz bide benim eşimi görün canavar gibi yiyor ama saatlerce bisiklet sürdüğü için zapzayıf.
Topikte en zayıf benim ama eşi tarafından en çok azar işitende benim. 50 ye düşsem Emin'im 48 e düş der benimki.

Bugünkü raporum.
Akşam yemeğim
Çorba (isimlerini yazmayayım zaten bildiğiniz şeyler değildir muhtemelen)
Salata
Sushi

Eklentiler

• IMG_0500.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 37
yok canm cok iyi yazdin ve ayni benim esimi tarif ettin bezdede surekli tatli pasta ama suan cocuk yok o yuzden bazen insan en ufak sikintili aninda yada ummadigi anda saldirabilio elimizin altinda olmasin istiorum saygi duysun istiorum oyle de olucak insllh:)

Sinirlenme canım ya napalim bizimde zaafimiz çikolata dayanamiyoruz. Sonuçta sen hiç kaçamak yapmayan birisin.
Hadi hadi tadını çıkar unut gitsin :))
tamm unuttum cok tesekkur edrrim:)

Bitirdim kızlar boya yapmak çok zormuş belim ağrıdı.
ellerine saglik cnm cok guzel olmus gercekten
Senin durumunda zor evet ama sisin eve abir cubir girmio die biliorum iste o kismi guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…