- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Canım ben Sivas da yedim.Seylacım sen nerde yedin madımağı
Tekrar geçmiş olsun. Herkes söylemiş zaten ama ılık su iç bol bol ve kayısı ye. Birde yeşillik çok yardımcı oluyor bana hemen çıkıyorum. Bildiğin yağ marulu yani. Hem kilo aldırmaz hem de bağırsaklarını çalıştırır. Tuz at üstüne kıtır kıtır ye ohhh çok severim.merhaba kızlar :)
daha önce başlangıç tarihim 24 ekim 2016 idi. ve ben yarın yeni bir başlangıç tarihi ve hedef kilo ekleyerek yeniden döneceğim diyetime. :) bu sefer daha azimli bir şekilde.
8 dikişim var farklı yerlerde maalesef fazla hareket edemiyorum ama iyileşir iyileşmez havalarda ısınmaya başlayacağı için yürüyüşe de başlayacağım.
bugün pansuman yaparken fark ettim ki cidden bacaklarımda incelmiş bundan 5 ay önce pansuman yaparken ki ile arasında çok fark var.
bu arada feci bir şekilde kabız olmuşumcan çekişiyorum resmen. inşallah düzene girer bağırsaklarım da bu şekilde olmadı diyette bile hiç sanırım psikolojik olarak oldu.
2-3 güne de regl olurum. şişti karnım çnkü.
Teşekkür ederim cnm zaten özledim marul yemeyi falan yarın döneceğim diyetime bağırsaklarım da düzene girer hem :)Canım ben Sivas da yedim.
Tekrar geçmiş olsun. Herkes söylemiş zaten ama ılık su iç bol bol ve kayısı ye. Birde yeşillik çok yardımcı oluyor bana hemen çıkıyorum. Bildiğin yağ marulu yani. Hem kilo aldırmaz hem de bağırsaklarını çalıştırır. Tuz at üstüne kıtır kıtır ye ohhh çok severim.
izole hoş geldin aramıza canım tanışamadık seninle malum benim telaşeden. ben bu topiğin en çenebazıyım
24 yaşındayım izmirliyim izmir de yaşıyorum. çalışmıyorum. muhasebe mezunuyum :) şuan bildiğin üzere malum ameliyatlıyım :) bekarım. doğal olarak çocuğum yok. benden bu kadar :)
Akşam çok kaçırdım niye kiii
1 tabak kuru fasulye
Çeyrek tabak kabak yemeği
Yarım tabak madımak yemeği
1 dilim ekmek
Hepsinin tadına bakayım derken oldu
Bir tane limonlu soda ictim üstüne de form cay ictim canimSüt iç canım tarçınlı
Sen iyiles canım zaten maşallah çok azimlisin yaparsın. Ameliyat geldin evde de yatinca kabızlık olur form cay iç bol su düzene girer insallahmerhaba kızlar :)
daha önce başlangıç tarihim 24 ekim 2016 idi. ve ben yarın yeni bir başlangıç tarihi ve hedef kilo ekleyerek yeniden döneceğim diyetime. :) bu sefer daha azimli bir şekilde.
8 dikişim var farklı yerlerde maalesef fazla hareket edemiyorum ama iyileşir iyileşmez havalarda ısınmaya başlayacağı için yürüyüşe de başlayacağım.
bugün pansuman yaparken fark ettim ki cidden bacaklarımda incelmiş bundan 5 ay önce pansuman yaparken ki ile arasında çok fark var.
bu arada feci bir şekilde kabız olmuşumcan çekişiyorum resmen. inşallah düzene girer bağırsaklarım da bu şekilde olmadı diyette bile hiç sanırım psikolojik olarak oldu.
Sen itilen canım zaten maşallah çok azimlisin yaparsın. Ameliyat geldin evde de yatinca kabızlık olur form cay iç bol su düzene girer insallahmerhaba kızlar :)
65 dakika yürüyüş
15 dakika bisiklet
Şimdi akşam yemeği hazırlıycam
Yemekten sonra da 20 dk egzersiz inşallah.
gunaydin simdiden afiyet olsungünaydınnn
şekersiz türk kahvemi aldım. hazırlanıyorum.
ins canm yavas yavas bu isler zaten ins gorceksinBu hafta spor bir gün tek yaptım sadece 100 gr vermişimmaalesef neyse haftaya insallah tam 69 u veya 68 e doğru giderim
maşallah diyim o zaman . spor iyidir ama yorgunluk nasıl hissetmiyorsun 3 çocukla şaşırıyorum sana. yani işe de gidiyorsun . ev işleri yemek çocuklar zaten eve vardığımda tepeme çıkıyor. dün fotoyu bile çekemedik . kız kucakta durcakmış illaMaşallah baya verdin çok iyi gidiyorsun
Biz ailecek spor delisiyiz yapmadan duramayız ki.
İnanmıyorum Madımak yemeğine bayılırım yemeyelim 20 sene olmuştur muhtemelen. Madımak her yerde yetişmez sen nerdesin?
canım sade mercimek hasla soğanla . blenderden geç ve o çorbayı iç.merhaba kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?