Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Seylacım sen nerde yedin madımağı
Canım ben Sivas da yedim.

Tekrar geçmiş olsun. Herkes söylemiş zaten ama ılık su iç bol bol ve kayısı ye. Birde yeşillik çok yardımcı oluyor bana hemen çıkıyorum. Bildiğin yağ marulu yani. Hem kilo aldırmaz hem de bağırsaklarını çalıştırır. Tuz at üstüne kıtır kıtır ye ohhh çok severim.

Teşekkür ederim cnm zaten özledim marul yemeyi falan yarın döneceğim diyetime bağırsaklarım da düzene girer hem :)

2-3 güne regl olurum derken gelmiş bile yarın sabah tartilip başlangıç kg olarak alacağım kilo da şişkinlik de olacak gerçi ama olsun

Allah'tan dün değil de bu akşam geldi çok iyi oldu ameliyat zamanı gelseydi berbat olurdu ayy düşünmek bile istemiyorum gerçi şimdi de bacağımda dikisler var ama evdeyim sorun yok en azından şişkinliğim iner regl bitince

Akşam yemeğim
1 tabak bol yoğurtlu bol acılı patatesli hazır yufkadan mantı 360 kalori
1 dilim karpuz 23 kalori
3 meyve 16 kalori
1 kase kereviz sapı turşusu 17 kalori
Şekersiz bitki çayı
7 dk yüksek tempolu egzersiz
Bugünlük bu kadar. Günün tam raporu ekte. İnşallah yarın 52 yi görürüm. Herkese iyi geceler.

Eklentiler

• IMG_0507.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 26
yazarhanim35 hoşbuldum

ben 67 kilo 160 boy ile bu yola baş koydum. 34 yaşındayım. çalışıyorum. bekarım.

çok memnun oldum.

tekrardan çok geçmiş olsun

Sen iyiles canım zaten maşallah çok azimlisin yaparsın. Ameliyat geldin evde de yatinca kabızlık olur form cay iç bol su düzene girer insallah

Son düzenleme:
Sen itilen canım zaten maşallah çok azimlisin yaparsın. Ameliyat geldin evde de yatinca kabızlık olur form cay iç bol su düzene girer insallah

65 dakika yürüyüş
15 dakika bisiklet
Şimdi akşam yemeği hazırlıycam
Yemekten sonra da 20 dk egzersiz inşallah.
maşallah sana nazar değmesin bu kadar spor yapmışsın ben 40 dk yapınca eşim kendine çok yukleniyorsun yorma kendi fazla diyor senin gibi yapsam intihar edeceğimi zanneder herhalde

maşallah diyim o zaman . spor iyidir ama yorgunluk nasıl hissetmiyorsun 3 çocukla şaşırıyorum sana. yani işe de gidiyorsun . ev işleri yemek çocuklar zaten eve vardığımda tepeme çıkıyor. dün fotoyu bile çekemedik . kız kucakta durcakmış illa

canım sade mercimek hasla soğanla . blenderden geç ve o çorbayı iç.
olmadı 2 kaşık zeytin yağı güplet hemen. geçmiş olsun

madımak bayılırım. eşim tokatlı onlar ile tanıdın bu yemeği. ve bayıldım tek kelime.

kahvaltımı yapamadım . geç kaldım sabah . 6.30 da kalktım ama 7.20 ye kadar yiyemedim.
kıyma çıkarmıştım onu yoğurdum. köfte yaptım. çocuklara tereyağlı yumurta. ekmek .
kendime kahvaltı hazırladım yiyemeyince işe getirdim. adaaaa nın gibi yapacağım bu sabah . hatta yedim yarısını

resim atarım birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…