Hayırlı Sabahlar Kızlar;
ben yine midem kötü haldeyimlimonlu su içtim o kadar şuan yine yiyemedim birşey saat 10 gibi 1 dilim kepek ekmeğe peynir koyup yicem midemi tutuyor öyle arada su içiyorum ama midemi bulandırıyor bakalım bugü nasıl geçicek
geçmiş olsun diyetdaşım. sen de benim gibi sabah bulantıyla uyananlardansın demek.Hayırlı Sabahlar Kızlar;
ben yine midem kötü haldeyimlimonlu su içtim o kadar şuan yine yiyemedim birşey saat 10 gibi 1 dilim kepek ekmeğe peynir koyup yicem midemi tutuyor öyle arada su içiyorum ama midemi bulandırıyor bakalım bugü nasıl geçicek
canım 2 yaş küçük olabilir . önemli olan insan olması . anlaşıyor olmanız . amaçlarınız , hobileriniz , zevkleriniz uyuşuyor olsun yeterli.kızlar kafam bir noktada fazlasıyla karıştı. nasılsa aile gibi oldk o yüzden size sormakta sakınca görmüyorum.
beğendiğim biri var konuşuyoruz. ilgili de. ancak dün öğrendim ki çocuk benden 2 yaş küçükmüş ama kesinlikle 26-27 duruyor. ama şu zamana kadar hayatıma giren erkekler hep benden büyüktü.olgun erkeklerden hoşlanıyorum dyebiliriz. ama bu çocuk konusunda kafam karıştı özellikle benden küçük olması. bir yandan beğeniyorum evet diğer yandan da uzak durayım diyorum.
afiyet olsun . işe yaramıştır umarım
oy oy . nasıl oralar . mardin , urfa. hiç ve hiç gitmediğim yerler.Selam kızlar gelebildim çok şükür hafta sonu sanliurfanin bir ilçesinde gorumcem oturuyor ebelik yapıyor orda ziyaretine gittik. Gitmişken mardin e gittik dün dönüşte urfaya götürdük cocuklari balikligole akşam çok geç döndük sabah kirli çamaşırlar ev temizliği oglende başka işlerim vardı. Cuma gününden beridir hiç dikkat etmedim gezmeden dolayı duzensizlesti akşam geç gelince yedim hep o arada diyet yapacak fırsatım olmadı sürekli gezdik ama diyet ve spor gibi olmuyor. Su da pek icemedim yarin tam gaz devam insallah.
benim de hamileliklerim senin gibiydi . bi karnım vardı o da küçüktü. en çok 63 ile doğuma giriyordum. .Kizlar bu 8 aylik hamileykenki resmim ne kadar zayifmisim. offf yedim kebaplari tatlilari ictim kolalari Turkiyede kilo aldim simdi ugrasip duruyorum
teşekkür ederimafiyet olsun . işe yaramıştır umarım
ne zaman yedinteşekkür ederim
henüz düzelmesem de ufak ufak faydasını görmeye başladım sanki. umut ışığı var
tesekkir ederim cnmGünaydın canım afiyet olsun
afiyet olsun canim bi kilo nedir ki hemen verirsin gezip eglendin bosverEki Görüntüle 1970923
Kahvaltim canlarim ekmek çok gibi görünebilir ama değil oğlum akşam ekmeği oturup parçalamış bayat ekmek daha yok tutuyor sanki sicakken insan daha çok yemek istiyor bende akşamki ekmeği yiyorum
bilirim o duygulari:) zamaninda bizde yasadik iliskinden kirtulmandan sevndim cnku sana zarar veriormusÖyle ama motivasyon oldu biliyor musun. Çok kötü giden bir ilişkim vardı. Artık birbirimize zarar veriyorduk kurtulamıyordum da bir türlü alışkanlıklar vs. Şuan bu kafede 2 kere gördüğüm adamın peşine düşünce kendimi yenilenmiş hissettim. Uzun zaman sonra içimde bir şeyler kıpırdadı özlemişim bu heyecanı bu merakı bu görme isteğimi. Masum masum volta atıp uzaktan bakıyorum işte hepsi bu.Ama bana kalori yaktırıyor adam farkında değil onu görücem diye eriyip gidicem yollarda.
cook guzel cnm cok zayifsinbu da ben . daha önce eklemiş miydim bilmiyorum ama doğuma 1 hafta kadar vardı. 39 .haftamdaydım.
akşam kivi boyutunda iki tane yedim. yemeğin yanında. kırmızı pancarı dilimleyip üstünde bol zeytinyağı gezdirdim. şimdi işteyim, akşama gene hazırlarım salata şeklinde.ne zaman yedin
eğer faydasını görmediysen 4-5 saate yine yemelisin. fakat bu kez biraz daha fazla ye. yani 5-6 yemek kaşığı kadar olsun rendelenmiş olarak
form çaylarında oluyor ama çok az miktarda. o kadar korkma bence o çaylardan.akşam kivi boyutunda iki tane yedim. yemeğin yanında. kırmızı pancarı dilimleyip üstünde bol zeytinyağı gezdirdim. şimdi işteyim, akşama gene hazırlarım salata şeklinde.
ufaktan işe yaradı gibi aslında. bir iki güne iyileşirim ve daha dikkat ederim. benim sorunum yıllardır var zaten bir gece de iyileşmesini bekleyemem
form çay da aldım. ancak baktım hepsinin içinde ilk sırada sinameki varmış meğer. dikkatli kullanıcam. birinciyi içiyorum şuan.
canım 2 yaş küçük olabilir . önemli olan insan olması . anlaşıyor olmanız . amaçlarınız , hobileriniz , zevkleriniz uyuşuyor olsun yeterli.
ama işi gücü olmalı tabi görüştüğün kişinin. 21 yaşında olup da ne iş yapıyor . askerlik yapmış mı.
Ben de not tutmaya başladım 1 hafta falan onunla ilgili düşündüklerimi her şeyi not edicem. Sonra bir gün eline tutuşturucam bunu alır mısın belki okursun diye. Evet bunu yapacağım. ;
#ayçiçeğim #siyahdomates #beyazpatlıcan #sunflower #blacktomatoes #whiteeggplant #frommygardenwithlove #bahçemdensevgilerle
Öyle ama motivasyon oldu biliyor musun. Çok kötü giden bir ilişkim vardı. Artık birbirimize zarar veriyorduk kurtulamıyordum da bir türlü alışkanlıklar vs. Şuan bu kafede 2 kere gördüğüm adamın peşine düşünce kendimi yenilenmiş hissettim. Uzun zaman sonra içimde bir şeyler kıpırdadı özlemişim bu heyecanı bu merakı bu görme isteğimi. Masum masum volta atıp uzaktan bakıyorum işte hepsi bu.Ama bana kalori yaktırıyor adam farkında değil onu görücem diye eriyip gidicem yollarda.
Günaydın kızlar. sabah sabah döktürmüşsünüz yine :)
biraz önce
1 sade türk kahvesi 0 kalori
1 hurma 42 kalori
bende az yiyeceğim bugün akşam . yoğurt muz ve kelly's fitness club çilek dilimli yiyeceğim akşama :))Çok güzel ben de sana katılıcam şimdi birazdan süper az yemeli menülerim ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?