Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Geçmiş olsun canım miden kötüyse yemeye zorlama kendini 1-2 gün aç gezdin diye hemen erimez kaslar öyle basit olsa ohoo bu zamana kadar bende kas kalmaması lazımdı. Ben de bugün sıvı diyeti yapacağım dün baya kalori aldım eşitlemem lazım kendimi. Zaten yediklerimden ötürü iştahım da yok doyma sinyallerim nasıl üst düzeye çıktıysa artık.

geçmiş olsun diyetdaşım. sen de benim gibi sabah bulantıyla uyananlardansın demek.

bende reflü tedavisinden sonra büyük ölçüde geçti. ama hala sabahları birkaç saat kahvaltı yapmak istemem.

canım 2 yaş küçük olabilir . önemli olan insan olması . anlaşıyor olmanız . amaçlarınız , hobileriniz , zevkleriniz uyuşuyor olsun yeterli.
ama işi gücü olmalı tabi görüştüğün kişinin. 21 yaşında olup da ne iş yapıyor . askerlik yapmış mı.

oy oy . nasıl oralar . mardin , urfa. hiç ve hiç gitmediğim yerler.
daha doğrusu kayseriye gittim en fazla. o da 1 kez . adapazarı bolu ve ege yi biliyorum istanbul da tabi. ama o tarafları hiç bilmiyorum. insanlarını da yaşantılarını da bilmiyorum. güzeldir eminim. mardin özellikle çok güzel diyorlar

akşam gidince bol marullu kısır yaptım ama yağ koymadım yağsız . nar eksili. salçalı 4 kaşık da ıslatılmış ince bulgur koydum.

bol çay içtim. bi de ciğer yedim kavrulmuş . 1 yemek kaşığı kadardı

bu sabah 2 haşlanmış yumurta yedim. saat 7 ye doğru yedim.

az önce 1 küçük paket çubuk kraker yedim.

öğlene yine bol marullu kısır var. 4 yemek kaşığı bulgur ile yine. yağ yok .bol salça ve nar eksisi

tavuk ciğeri ve tavuk var kavrulmuş . 3 yemek kaşığı kadar

teşekkür ederim

henüz düzelmesem de ufak ufak faydasını görmeye başladım sanki. umut ışığı var
ne zaman yedin
eğer faydasını görmediysen 4-5 saate yine yemelisin. fakat bu kez biraz daha fazla ye. yani 5-6 yemek kaşığı kadar olsun rendelenmiş olarak

Günaydın canım afiyet olsun
tesekkir ederim cnm

afiyet olsun canim bi kilo nedir ki hemen verirsin gezip eglendin bosver

bilirim o duygulari:) zamaninda bizde yasadik iliskinden kirtulmandan sevndim cnku sana zarar veriormus

bu da ben . daha önce eklemiş miydim bilmiyorum ama doğuma 1 hafta kadar vardı. 39 .haftamdaydım.
cook guzel cnm cok zayifsin

burada da 40 haftalık . ve doğum yapmam için suni sancı verilecek.

ben doğuma kadar almıyorum ama emzirme döneminde almadığım kiloyu alıyorum 62 ye çıkıyorum doğum sonrası

Eklentiler

• 12042738_10153598649843057_1317690593350853358_n.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 35
ne zaman yedin
eğer faydasını görmediysen 4-5 saate yine yemelisin. fakat bu kez biraz daha fazla ye. yani 5-6 yemek kaşığı kadar olsun rendelenmiş olarak
akşam kivi boyutunda iki tane yedim. yemeğin yanında. kırmızı pancarı dilimleyip üstünde bol zeytinyağı gezdirdim. şimdi işteyim, akşama gene hazırlarım salata şeklinde.

ufaktan işe yaradı gibi aslında. bir iki güne iyileşirim ve daha dikkat ederim. benim sorunum yıllardır var zaten bir gece de iyileşmesini bekleyemem

form çay da aldım. ancak baktım hepsinin içinde ilk sırada sinameki varmış meğer. dikkatli kullanıcam. birinciyi içiyorum şuan.

form çaylarında oluyor ama çok az miktarda. o kadar korkma bence o çaylardan.
işe yaramasına sevindim. pancarı tüket mutlaka. çok da sağlıklı . taze olarak tüketilmesi çok faydalı

22 yaşında canım hukuk 3. sınıf öğrencisi imiş. herhalde bedelli yapacak askerliğini

Ben de not tutmaya başladım 1 hafta falan onunla ilgili düşündüklerimi her şeyi not edicem. Sonra bir gün eline tutuşturucam bunu alır mısın belki okursun diye. Evet bunu yapacağım. ;

hahah delilik ama kafan rahat edecekse yap. normalde bende söylerdim ben seni beğeniyorum diye ama susuyorum beyfendi çok tatlısın demesini bildiği gibi hoşlanıyorum da demesini bilsin

#ayçiçeğim #siyahdomates #beyazpatlıcan #sunflower #blacktomatoes #whiteeggplant #frommygardenwithlove #bahçemdensevgilerle

bahçene bayılıyorum bu konularda hiç elimden gelmez birşeyler yetiştirmek :)

kafan dağılacaksa boşver canım dağıt kafanı geçmişi geride bırakmak lazım yoksa yerimizde saymaktan başka birşey olmuyor. hahah bak işte faydası bile oluyor fazladan spor

Kızlar tekrar günaydın. Aldım arkadaşı da ormana koşuya gittim resmen 2 saattir koş yürü koş yürü tertemiz spor yaptık bol bol terledim. Şimdi geldim dünün acısını çıkarmış bir şekilde yeşil çayımı suyumu içip devam edeceğim. Bugün sıvı diyeti günüm.

Tartıldım dünle bugün arası 400 gram almışım çok aşırı tüketim yapınca az bile ben +1 bekliyordum. -,- O yüzden bugün sadece sıvıııı su bitki çayı belki ayran tuzsuz ev yapımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…