Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hahahahah faydası olmuş ne güzel işte :))

Beyabimize kendimi seviyorum dedim bende seni dedi ciddiye almadım tabisi ama çocuk çok yakışıklı ya ah ah resimlerine baktım da içim gitti :)

Ben de not tutmaya başladım 1 hafta falan onunla ilgili düşündüklerimi her şeyi not edicem. Sonra bir gün eline tutuşturucam bunu alır mısın belki okursun diye. Evet bunu yapacağım. ;

Bugün çok başarılı bir gün olmadı malesef çok yedim.
Yarın inşallah nefsime hakim olmayı başarırım.
Yürüyüşten sonra yarım kase mısır gevreği yedim 145 kalori
Akşam sebzeli spagetti 335 kalori
Ekmek 116 kalori
1 tane hurma 70 kalori

Eklentiler

• IMG_0525.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 35
#ayçiçeğim #siyahdomates #beyazpatlıcan #sunflower #blacktomatoes #whiteeggplant #frommygardenwithlove #bahçemdensevgilerle
Çok güzeller ya maşallah yetistirmissiniz. Bu arada ilk defa siyah domates ve beyaz patlıcan gördüm. Siyah domatesin tat farkı var mi çok hoşuma gitti yaa ne güzel görünüyor.

Teşekkürler canım aynen öyle bunları bile kızım için yemeye çalıştım süt olsun diye. Yaa regl olmadım kafam ona takıldı ya olmazsam diye 10 gün geçti inşallah olurum.
strestini tahmin edebiliorum canim bncede test al eger o zamn rahatlar kafan

Ama tabii kii yarın sabah itibariyle bol proteinli bir güne açılış yapacağım sabah yumurtalı bir kahvaltı ile başlamak üzere. ^^
bnde ne zaman cok kacirsam mutlaka proteini arttiririm

Kızlar dokturmussunuz maşallah oku oku bitmedi bugün kaldığım yerden devam edecem diyetime tartida 1 kg fazla çıktım moralim sıfır
Sıkma canını canım ya ne güzel gezdiniz vakit geçirdiniz olacak o kadar. Kaldığın yerden devam edersin hemen toparlarsin sen. Bazen dikkat ettiğimiz halde veremiyoruz ee sen dikkat edemedim diyorsun mecburen.
Hadi bugün tekrar başlıyorsun vazgecmek yoook

Evet canım vazgecmeyecegim istediğim hale gelene kadar devam tontiş bir kadın olmak yok

Günaydın ballarım ben de dün diyetsiz geçirip çok abur cubura dadandığım için bugün 1 günlük sıvı diyeti yapacağım katı alırsm da en fazla protein alırım yumurta ya da tavuk olacak şekilde. Tek günlük kür yapacağım. Biraz sonra da arkadaşla koşuya çıkacağız dün aldıklarımı eritmem lazım en son 50.5'tim şuan tartıya çıkmak istemiyorum kesin +1 kilo

Gunaydin kizlar dun baya dokturmussunuz bnde bugun sabah
2 yumurta
Peynir
4 zeytun
Bir dilim ekmek ve yesillik yedim

Afiyet olsun tertemiz bir menü. :*

Ekmek biraz çok gibi geldi ama olsun sen öyle değil diyorsan hem içinde kalmamış oldu öğlen akşam ekmeği az tüketirsin bişicik olmaz. Afiyet olsun canım benim. :*

Canım
Ayyy nasıl olmuş öyle bence de bekle biraz canım yoksa elinde kalır saç.
saçlarını kısalta biliyorsan kestir biraz sonra da profesyonel ellere bırak derim yoksa elinde kalacak bu gidişle

Canım

saçlarını kısalta biliyorsan kestir biraz sonra da profesyonel ellere bırak derim yoksa elinde kalacak bu gidişle

Şuan 3 gündür bakım yapıyorum canım. Normal bildiğimiz toz açıcı gibi değil bu Palette öyle yıpratmadı. Son 1 kere daha deneyeceğim perşembe günü yani 6 gün geçmiş olacak. O zaman da artık ne kadar açılırsa. Peşine küllü açık kumrala boyayın demişler turunculukları atması için. En son onu deneyeceğim sonra sonuca bakacağım. Açılmazsa daha kuaföre de açtırmam zaten. Koyu renk bir şey boyar tüm saçımı devam ederim. Koyu griye çok heves ettim ama saçı sarı yapmadan da gri boya tutmuyor işte ne yazık ki öyle lanet bir renk. :/

Alemsin yaa

Öyle ama motivasyon oldu biliyor musun. Çok kötü giden bir ilişkim vardı. Artık birbirimize zarar veriyorduk kurtulamıyordum da bir türlü alışkanlıklar vs. Şuan bu kafede 2 kere gördüğüm adamın peşine düşünce kendimi yenilenmiş hissettim. Uzun zaman sonra içimde bir şeyler kıpırdadı özlemişim bu heyecanı bu merakı bu görme isteğimi. Masum masum volta atıp uzaktan bakıyorum işte hepsi bu. Ama bana kalori yaktırıyor adam farkında değil onu görücem diye eriyip gidicem yollarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…