- 30 Ocak 2013
- 29.465
- 43.953
- 798
kızlar harikasınız
iyi geceler
Hahahahah faydası olmuş ne güzel işte :))
Beyabimize kendimi seviyorum dedim bende seni dediciddiye almadım tabisi ama çocuk çok yakışıklı ya ah ah resimlerine baktım da içim gitti :)
Çok güzeller ya maşallah yetistirmissiniz. Bu arada ilk defa siyah domates ve beyaz patlıcan gördüm. Siyah domatesin tat farkı var mi çok hoşuma gitti yaa ne güzel görünüyor.#ayçiçeğim #siyahdomates #beyazpatlıcan #sunflower #blacktomatoes #whiteeggplant #frommygardenwithlove #bahçemdensevgilerle
strestini tahmin edebiliorum canim bncede test al eger o zamn rahatlar kafanTeşekkürler canım aynen öyle bunları bile kızım için yemeye çalıştım süt olsun diye. Yaa regl olmadım kafam ona takıldı ya olmazsam diye10 gün geçti inşallah olurum.
bnde ne zaman cok kacirsam mutlaka proteini arttiririmAma tabii kii yarın sabah itibariyle bol proteinli bir güne açılış yapacağım sabah yumurtalı bir kahvaltı ile başlamak üzere. ^^
Sıkma canını canım ya ne güzel gezdiniz vakit geçirdiniz olacak o kadar. Kaldığın yerden devam edersin hemen toparlarsin sen. Bazen dikkat ettiğimiz halde veremiyoruz ee sen dikkat edemedim diyorsun mecburen.Kızlar dokturmussunuz maşallah oku oku bitmedi bugün kaldığım yerden devam edecem diyetime tartida 1 kg fazla çıktım moralim sıfır
Günaydın canım afiyet olsunGunaydin kizlar dun baya dokturmussunuz bnde bugun sabah
2 yumurta
Peynir
4 zeytun
Bir dilim ekmek ve yesillik yedim
Evet canım vazgecmeyecegimSıkma canını canım ya ne güzel gezdiniz vakit geçirdiniz olacak o kadar. Kaldığın yerden devam edersin hemen toparlarsin sen. Bazen dikkat ettiğimiz halde veremiyoruz ee sen dikkat edemedim diyorsun mecburen.
Hadi bugün tekrar başlıyorsunvazgecmek yoook
Gunaydin kizlar dun baya dokturmussunuz bnde bugun sabah
2 yumurta
Peynir
4 zeytun
Bir dilim ekmek ve yesillik yedim
Eki Görüntüle 1970923
Kahvaltim canlarim ekmek çok gibi görünebilir ama değil oğlum akşam ekmeği oturup parçalamış bayat ekmek daha yok tutuyor sanki sicakken insan daha çok yemek istiyor bende akşamki ekmeği yiyorum
CanımTriplimelek Megi yazarhanim35
Siyahlar kendi rengi. Kırmızı hizasından vurdum açıcıyı. Yıpranmadı saçlar ama böyle saçma sapan bir şey oldu kırmızının başlangıç yeri aynen kaldı tutmamış oraya garip bir şekilde açıcı. Şu an bu haldeyim yani yeni çekildi bu foto dün filan. Yeniden açıcı yapacağım biraz bekliyorum saçlar kopmasın diye. :/
saçlarını kısalta biliyorsan kestir biraz sonra da profesyonel ellere bırak derim yoksa elinde kalacak bu gidişleAyyy nasıl olmuş öylebence de bekle biraz canım yoksa elinde kalır saç.
Canım
saçlarını kısalta biliyorsan kestir biraz sonra da profesyonel ellere bırak derim yoksa elinde kalacak bu gidişle
Alemsin yaaAhaha çapkınBen de 3 gün önce yürürken bizim burda Big Mamma's var şubesi. Orada oturan bir çocukla göz göze geldim. Çocuk dediğim 30'larında falandır yani bana çok genç değil. Neyse geçerken bir bakıştık sonra bir tur daha attım yine bakıştık. Öyle bi aklımda kaldı çocuk...
Sonra bu gece diyeti bozmuş ve bol bol yemiş olmama rağmen içimden bir şey tetikledi dedim gidiyim de yürüyüm belki görürüm. Saat de geçti he 10:30 falandı ben evden çıkarken. Normalde o çocuğu geçen gün akşam 9 gibi görmüştüm baya erkendi yani.
Neyse yürümeye başladım bu akşam yine. Gözüm tabi Big Mamma'sın ordan geçerken hep oturduğu yere bakıyordu. Birkaç tur attım önünden geçerek. Tam son turumu atmış eve dönerken bir baktım arkadaşlarıyla gelmiş aynı yerde aynı koltukta yine oturuyor. Ben ona baktım o bana. Allahım çok garipti.
Sonra bi tur daha attım bi tur daha yarım saatlik spor oldu 1:30 saat.Öyle işte liseli aşıklar gibi uzaktan baka baka geldim eve. Yarın akşam umarım yine görürüm onu.
Ay durduk yere spor için teşvik resmen adamı görücem diye yukarı aşağı volta attım bi ton.
Alemsin yaa
Olur öyle kaldığın yerde Devam bozma moraliniKızlar dokturmussunuz maşallah oku oku bitmedi bugün kaldığım yerden devam edecem diyetime tartida 1 kg fazla çıktım moralim sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?