Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Seylacım çok güzel görünüyor ağaçların bizim de Bursadayken hobi bahçemiz vardı dalından koparıp yemek ayrı bir zevk salatalık patlıcan fasülye domates ne ararsan vardı
Türkiyede yaşasam böyle bişey yapmazdım muhtemelen. Ama haklısın dalından koparıp yemek çok zevkli.

hey maaaşallah . nasıl oldu bu . çok çok iyi. ayda verilen kiloyu haftada vermişsin bee
teşekkürler canım. darısı isteyenlere olsun.

ilk haftalarım olduğu için hızlı gitti. ve çok sıkı diyet yaptım.

hep söylediğim gibi acilen bi 5-6 kilo verip kıyafetlerime sığmam lazım. gerisini yavaş yavaş vericem inşallah.

Canımsın
Bu işin sırrı
Kendine değer vermek ve inanmak
Eşine değer vermek
Sağlığına değer vermek ve bu değer verdiklerin için sıkılmadan bıkmadan çalışmak. Kesinlikle kolay değil inan ama mümkün. Siz daha şanslısınız çünkü benim gençliğimde bu kadar kolay değildi. İnternet sosyal medya gibi sürekli bilgi alabileceğimiz kaynaklar yoktu. Bence sizler ve bizim çocuklarımız çok daha iyi olma şansına sahipsiniz sahipler. Bu yüzden aslında Ben size daha çok özeniyorum.

Diyet Sonrası Yeniden Kilo Almamak İçin Bunları Yapın Hanımlar
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan kalıcı kilo vermenin yollarını sizlerle paylaşıyor;

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Canım geçmiş olsun kızına inşallah iyi olmuştur...neyi vardı tam olarak ?

geçmiş olsun

@sabahvesen 3 kilo. harikasın. tebrikler

Hayırlı Sabahlar Kızlar;

Dün Akşam Yazamadım Akşam Yemeğim;

1 tabak yoğurt bol pulbiberli birde en küçüğünden minnacık dolmabiber dayanamamıştım :)

sonrasında hiç bişey yemedim sabah tartıldım 59,5 kg olmuşum 200 gr vermişim yemeyerek herhlde tabi ne kadar sağlıklı verilmiştir aşikar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…