- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
HahahahP
eşinin genleri %100 amerikalı mi merak ettim biz Türk erkeklerini böyle biliriz
Türkiyede yaşasam böyle bişey yapmazdım muhtemelen. Ama haklısın dalından koparıp yemek çok zevkli.Seylacım çok güzel görünüyor ağaçların bizim de Bursadayken hobi bahçemiz vardı dalından koparıp yemek ayrı bir zevk salatalık patlıcan fasülye domates ne ararsan vardı
teşekkürler canım. darısı isteyenlere olsun.hey maaaşallah . nasıl oldu bu . çok çok iyi. ayda verilen kiloyu haftada vermişsin bee
CanımsınBen senin azmini seviyorum Seylacım dediğin gibi üç çocuk var yaşım demiyorsun tam gaz zayıflamaya devam sporu ve diyetini bırakmaman takdire şayan ben de senin gibi hangi yaşta olursam olayım zayıf olmak istiyorum :)
tesekkur ederim canimmmAfiyet olsun canım sen becerikli bir kadınsın yaparsın onu da
Teşekkür ederim canım darısı başına inşallah.Seylanin Gunlugu canim son resimde daha iyi cikmis gercekten cok hos gorunuosun bahceni de cok begendim cidden
Acıktım sankii
Canım gördüğüm kadarıyla sen alışkınsın aç kalmaya :)
Canım geçmiş olsun kızına inşallah iyi olmuştur...neyi vardı tam olarak ?Ben bugün ogunlerimi bildirmedim yapmayayım da öğlen badem ezmeli çiğköfte yaptım orda fazla yedim bugün bir tane halimi yikadim tuvaletin fayanslari c balkon camları falan baya bi is yaptım onun için biraz kaçırdım ama yarin fulll devam ütüm kaldı onu da yarin yaparım.
Kızım da hastalanmış öğretmeni sabah eve yollamış birazdan babası doktora götürecek.
geçmiş olsunBen bugün ogunlerimi bildirmedim yapmayayım da öğlen badem ezmeli çiğköfte yaptım orda fazla yedim bugün bir tane halimi yikadim tuvaletin fayanslari c balkon camları falan baya bi is yaptım onun için biraz kaçırdım ama yarin fulll devam ütüm kaldı onu da yarin yaparım.
Kızım da hastalanmış öğretmeni sabah eve yollamış birazdan babası doktora götürecek.
@sabahvesen 3 kilo. harikasın. tebriklermerhaba kızlar. ayy dün çok feci ekildim beyfendi yazmadı bütün gün ben kordonda iken de görüşelim vs demedi. bende eve gidince direk sildim falan bugün de ben asla yazmam oda yazmaz. gerizekalı geleceğini söylediği gün sadece iyi yolculuklar dedim başka birşey demedim beklediği tepkiyi alamayınca aklında triplere girdi. ee napsaydım zil takıp oynasa mıydım sanki. başak erkeği değil mi uyuz garip yaratık. aşktan yana şansım yok bunu fark ederek aşk sahalarını terk ediyorum artık
kendi kaybetti. ben yine dün çok güzel vakit geçirdim kitap arkadaşım ile denk geldik oturduk çay içtik kardeşim ile yemek yedik burger gömdükama 2.5 saat kordonda deniz kenarında yürüdüm kendimi o kadar iyi hissettim ki batan güneş deniz mis gibi hava günler sonra çıkmış oldum.
bugün dikişlerim de alındı. kan birikmiş şıranga ile onu çekti doktor. ama onun dışında sorun yok iyiymiş ameliyat yerlerim ilaçları kullanmaya devam. 3 saat bekledim sıra veren danışmadaki kızın yüzünden doktor önce azarlamış kızı. sonra ben randevu aldım. başkasının randevusunu iptal edeceğine benimkisini etmiş. dktora olan sinirini benden çıkartmış oldu. doktor sabah 1 kere kalay yedi sorarım ben ona dedi.
sabah 1 su böreği yedim hastane de iken. akşama da zeytinyağlı garnitürlü enginarım var
öğlen
1 fincan sade türk kahvesi
1 şişe sade soda
rumuz:sabahvesen
başlangıç tarihi:17.03.2017
başlangıç kg:63
güncel kilo:60
hedef:58
fark:-3000 ( geçen hafta ameliyattan dolayı ödem vardı vücudumda ameliyat olduğumun 2. günü cuma tartıldım.)
yüzde: %4.761
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?