Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım aç kalınca ister istemez ertesi gün kilo vermiş olursun önemli olan o dengeyi yakalayabilmek o standartı oluşturabilmek nacizane

Canım aç kalınca ister istemez ertesi gün kilo vermiş olursun önemli olan o dengeyi yakalayabilmek o standartı oluşturabilmek nacizane

Aynen balım 51'in üstüne çıkmayacak şekilde devam ediyorum. Dün tamamen boş geçmedim gece geç saatlere kadar çalışınca aç aç oturulmuyor o yüzden yatmaya yakın 5-6 ceviz ve 1 bardak sütlü kahve içmiştim beynim çalışmıyor yoksa yani biraz olsun besin almak lazım. Çalışan insanlar olunca böyle yoksa tamamen boş olsak yatar uyursun ve inan diyet yapmak çok daha kolay bir hale gelir. Lisedeyken öyle kilo verirdim açtım ama erkenden uyurdum öyle öyle direnirdim açlığa. Şimdi o da olmuyor sıkıntı o yüzden. :/

Zaten ben kesinlikle oruç açlık vs bu şekilde kilo verilmesini önermiyorum. Ben yaptım ama size önermiyorum. Başka arkadaşlar da var bu şekilde az öğün tüketen az yiyen. Hayat boyu sürdürebilmemiz çok önemli. Yani verdim bitti gitti demekle olmuyor her an geri kilo almaya müsaitiz. Sürekli bir kontrol koruma mekanizması olması lazım biraz ucunu kaçırsak kilolar peş peşe geliyor her daim.

Hayat boyu sürdürebileceğin sağlıklı yaşam tarzı haline getireceğin bir düzen kurmalı insan yoksa yemeye başlayınca kilo alırsın bir ömür de aç aç gezilmez :)

Hayat boyu sürdürebileceğin sağlıklı yaşam tarzı haline getireceğin bir düzen kurmalı insan yoksa yemeye başlayınca kilo alırsın bir ömür de aç aç gezilmez :)

Geçen haziran aylarında 68'den 50'ye indikten sonra bir daha asla o kiloya çıkacağımı düşünmüyorum. Ben şöyle yapıyorum 55 benim sınırım. Bazen ucunu kaçırıp 4-5 gün dikkat etmeyince vücut o kiloya yanaşıyor 51 52 53 gibi. Ama aylardır en çok 55 gördüm yani ki onda bile zayıftım. Çok aç kaldım ama sanırım vücudum artık bu kiloyu kabullendi. Hani geçici bir su kaybı olamaz diye düşünüyorum 1 yıl olacak nerdeyse mayısta başlamıştım kilo vermeye.

Yani diyeceğim o ki 55'i gördüğüm an zilleri çalıp sıkı diyete giriyorum. Öyle öyle kontrol ediyorum yaşam tarzı gibi devam ettiriyorum.

Bu arada sporun etkisi tartışılmaz. Spor yaparken ne yediğime bakmadan yerdim yine de kilom sabitti. Ama şimdi spor yok diye her şeyi ölçü biçiyorum hep bir tedirginlik var. O yüzden en kısa sürede başlayacağım profesyonel salon sporuna geri.

Nice mutlu sağlıklı yaşlara canım sevdiklerinle

Canım soğuk almıştı akşam doktora gitti kanında enfeksiyon varmış antibiyotik ve iki ilaç vermiş doktor mide bulantısı da var sabaha kadar onunla uğraştım

Çok geçmiş olsun canım

Selam kızlar

Dünmkü menüler

Sabah tereyağında 2 yumurta peynir zeytin salata ceviz kaymak gün kurusu kayısı

Akşam tavuk sebzeli bulgur pilavı

Gece uykudan uyanıp poaça yedim maalesef

Bu sabah 6 km yürüyüş

Kahvaltım yoğurt içine kuru meyveler yerfıstığı az yulaf ve keten tohumu

Selam kızlar
Bugün oğlanın kursu vardı sabah onu götürdüm okula orda bayanlarla beraber oturduk sohbet derken çocukların çıkma saati yaklaşmış amma çene yapmışız daha yeni eve geldim

Kahvaltım
Peynirli sandviç 192 kalori
2 bardak çay az şekerli 16 kalori
Toplam 208 kalori

Öğlen
Daha yeni geldiğim için bişey yemedim

Günaydın kahvaltım
1 kase yaban mersinli mısır gevreği 220 kalori

Afiyet olsun canım mısır gevreği seviyorsan nestlenin çikolatalı nesfiti var onu öneririm geçen gün tadına baktım gerçekten enfes oluyor. Benim gibi tatlıya dayanamıyorsan çok güzel kesiyor o şeker isteğini. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…