Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hanimlar hos hos sohbet etisler masallah regl yaklasti hic sevmiorum bu donemi ara ara giren aclik krizlerini yaaaa

Bol bol tarçın tüket canım. Şeker krizleri için de fırında tarçınlı elma dilimleri.

Krom içeren besinlere ağırlık ver bu dönemde. Diyeti en az hasarla atlatırsın. :*

Afiyet olsun fıstığım bende bugün 700 kalori alıcam. Sabah koşmuştum akşam da yürücem yemekten sonra. Yaktıklarımla rahatça karşılarım diye düşünüyorum.

Akşam yemeğini yemedim daha gece acıkmamak için 7 gibi yicem atarım bende foto. :*

Buyur gel ne zaman istersen bak lahmacun fırınım bile var.

Mikemmel bir ev. Evlenirsem mutlaka havuzlu bir ev isticem ben de anlaşıldı. Gerçi Türkiye'de Amerika'daki gibi müstakil havuzlu evler yok şehir merkezlerinde. Anca tatil yörelerine ya da deniz kenarına inmek lazım. O yüzden havuzlu bir sitede kabulüm.

Bu arada lahmacun fırını demişken bizde de waffle makineleri falan dolu ama hepsi toz altında depoya attık yememek için. Sizinde öyle mi

Eşim 3 gündür hasta bisiklet süremiyor bugün yürürken bana eşlik etti. Benimde adetimin ilk günü çok hızlı bir tempoda yürüyüş yapamadım ama yinede fena sayılmaz.
Şimdi eşimin çok sevdiği Vietnam'ın en ünlü çorbasını yapıcam. PHO çorbası. Diyetime de uygun. Eksik malzemelerim var markete gidiyorum.

Ben Waffle sevmiyorum. O yüzden hiç almadım makinasını. Pancake yapılıyor evde çocuklar için eşim eski usülle yapıyor makina falan kullanmaz.
Ama lahmacuna bayılıyorum sık sık yapıyorum.

Olsun hiiiç sıkma canını 1 saatte olsa yürümüşsün ne kadar güzel. Sürünerek de yürüsek hareketin iyisi kötüsü olmaz. :*

Ben de akşam yemeğini hazırlayacağım şimdi türlü var onu bir ölçüp biçeyim yanına mis gibi yoğurtla leziz bir akşam menüsü çıkarayım.

Ben Waffle sevmiyorum. O yüzden hiç almadım makinasını. Pancake yapılıyor evde çocuklar için eşim eski usülle yapıyor makina falan kullanmaz.

Pancake dersen beni vurursun atlar gelirim burdan oraya. Bal ve fındık ve antep fıstığı ile öyle bir lezzet yok lanet olsun fazla kilolar yiyemiyoruz.

Şimdiden afiyet olsun canim ben en geç 6.30 da yiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…