EceZ canım şimdiden nice mutlu yıllara insallah huzurlu ve sağlıkla
Hanimlar hos hos sohbet etisler masallah regl yaklasti hic sevmiorum bu donemi ara ara giren aclik krizlerini yaaaa
akşam yemeğim
2 köfte : 100 kalori
enginar 147 kalori
4-5 acı turşu biber 1 kalori
salata: 90 kalori
toplam:338 kalori
gün içinde aldığım kalori : 693 kalori
şuana kadar yaktığım : 94 kalori
yani gün içinde 599 kalorilk besin almış oldum :)
Buyur gel ne zaman istersen bak lahmacun fırınım bile var.günaydın canım. :)
kakule tek başına kullandığım bir baharat değil belki onu bile kullanmam canım. ayy ben olsam kapatırım orayı birde güzel bahçe oturma grubu alır kışında oradan çıkmazdım hele havuza bayılıyorum. direk hava ısındığı andan itibaren şezlong atar havuzda yaşardım heralde
Eki Görüntüle 1973118 Eki Görüntüle 1973119 Eki Görüntüle 1973121 Eki Görüntüle 1973122
Buyur gel ne zaman istersen bak lahmacun fırınım bile var.
Ben Waffle sevmiyorum. O yüzden hiç almadım makinasını. Pancake yapılıyor evde çocuklar için eşim eski usülle yapıyor makina falan kullanmaz.Mikemmel bir ev. Evlenirsem mutlaka havuzlu bir ev isticem ben de anlaşıldı.Gerçi Türkiye'de Amerika'daki gibi müstakil havuzlu evler yok şehir merkezlerinde. Anca tatil yörelerine ya da deniz kenarına inmek lazım. O yüzden havuzlu bir sitede kabulüm.
Bu arada lahmacun fırını demişken bizde de waffle makineleri falan dolu ama hepsi toz altında depoya attık yememek için.Sizinde öyle mi
Eki Görüntüle 1973127
Eşim 3 gündür hasta bisiklet süremiyor bugün yürürken bana eşlik etti. Benimde adetimin ilk günü çok hızlı bir tempoda yürüyüş yapamadım ama yinede fena sayılmaz.
Şimdi eşimin çok sevdiği Vietnam'ın en ünlü çorbasını yapıcam. PHO çorbası. Diyetime de uygun. Eksik malzemelerim var markete gidiyorum.
Ayy bayıldım ben buraya :)Eki Görüntüle 1973118 Eki Görüntüle 1973119 Eki Görüntüle 1973121 Eki Görüntüle 1973122
Ben Waffle sevmiyorum. O yüzden hiç almadım makinasını. Pancake yapılıyor evde çocuklar için eşim eski usülle yapıyor makina falan kullanmaz.
Bayıldım valla senin ev büyük galiba temizliği zor olmuyor mu çalışıyorsun daEki Görüntüle 1973118 Eki Görüntüle 1973119 Eki Görüntüle 1973121 Eki Görüntüle 1973122
Firin nerde ben goremedimEki Görüntüle 1973118 Eki Görüntüle 1973119 Eki Görüntüle 1973121 Eki Görüntüle 1973122
Şimdiden afiyet olsun canim ben en geç 6.30 da yiyorum :)Afiyet olsun fıstığım bende bugün 700 kalori alıcam. Sabah koşmuştum akşam da yürücem yemekten sonra. Yaktıklarımla rahatça karşılarım diye düşünüyorum.
Akşam yemeğini yemedim daha gece acıkmamak için 7 gibi yicem atarım bende foto. :*
Bayıldım valla senin ev büyük galiba temizliği zor olmuyor mu çalışıyorsun da
Şimdiden afiyet olsun canim ben en geç 6.30 da yiyorum :)
Hih yürüyorum ki ben :)) ya ben bugün kendmi çok seksi hissediyorum oysa terliym de
Eki Görüntüle 1973134
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?