- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Afiyet olsun canım mısır gevreği seviyorsan nestlenin çikolatalı nesfiti var onu öneririm geçen gün tadına baktım gerçekten enfes oluyor. Benim gibi tatlıya dayanamıyorsan çok güzel kesiyor o şeker isteğini. :)
Eki Görüntüle 1973059 Eki Görüntüle 1973060
Bunların üçünü 1 kasede karıştırıyorum üzerine yağı alınmış süt ve taze yaban mersini ekleyip yiyorum. Çok sevdiğim bişey değil aslında evde ekmek olmayınca yediğim bişey.
Gunaydinn
2 has,anmis yumurta yedim
Yarım Pankek
Kahve yapacağım şimdi
Ve pilates
Bugun evdeyim. Ve dogum günüm.
Çocuklar bana kolye yapmış.dün dışarı çıkıp tüm sitede çiçek aramışlar.ipe dizmişler
Tebrikler maşallah ben olsam açmayı götürürdümzeytin peynir yedim azıcık ıspanaklı açmadan aldım yarım masadakilerde ye ye diye tutturdu ama korudum kendimii :)
Enginar dolması yummmmmmmgünaydın kızlar.dün akşam yemeğimi atmayı unutmuşum çnkü akşam 6 da uyuyup 15 dk önce uyandım :) ölü gibi uyumuşum
şimdi de
1 fincan sade türk kahvesi
1 adet hurma
Bende farklı meyvelerle denemeye devam edicem çok hafif ve lezzetli bide sen tarçın koyma alerjin var. Sadece kakule koy. Gerçi sen zaten biliyorsun bunu.teşekkürler canım yaz meyveleri çıksın onlarla deneyeceğim :)
Evim tek katlı orası lana denilen yer. Bende çok seviyorum ama yılda sadece 2-3 ay kullanabiliyoruz. Muhtemelen nisan ortalarından itibaren bitkilerimi sulama dışında oraya çıkmam artık. Gündüzleri çok sıcak oluyor akşamları sivrisinekler istila ediyor. Çocuklar havuzda oynuyorlar ben havuzuda sevmiyorum. Mutfaktan onları izliyorum. Sadece Deniz seviyorum 13 senedir o havuza toplamda 10 kere oda çocukların zoruyla anca girmişimdir.bayıldım balkonuna orada olsam o balkondan çıkmam
canım nice sağlıklı mutlu senelere. eşinle evlatlarınla sağlıklı yıllara canım benim
Ohhh afiyet olsun menü süper!öğle yemeğim
Poğaça olayı olmamış.....Selam kızlar
Dünmkü menüler
Sabah tereyağında 2 yumurta peynir zeytin salata ceviz kaymak gün kurusu kayısı
Akşam tavuk sebzeli bulgur pilavı
Gece uykudan uyanıp poaça yedim maalesef
Bu sabah 6 km yürüyüş
Kahvaltım yoğurt içine kuru meyveler yerfıstığı az yulaf ve keten tohumu
Oh oh maşallah darısı başıma 1-2 saate bende çıkacam dışarı.12-2 arası koşumu yaptım. Mis gibi açık havada. Şimdi yeşil çayımı demledim.
Benim böyle karıştırma huyum var hepsinden azar azar karıştıracam illa. Çocuklarımda benim gibilerKırmızı meyveli olanı ben şişmanken tek başına kuru kuru yiyordum. O kuru meyvelerin tadı bir başka ekşi ekşi müthiş. Ama tabi şimdi yok öyle bir şansım.Cinnamon olan içlerinde en iyisi ben olsam onu seçerdim hem iştah da kesiyordur o tam bir diyet gevreği yapmış adamlar Türkiye'de olsa kesin alırdım.
Oh oh maşallah darısı başıma 1-2 saate bende çıkacam dışarı.
Günaydın kahvaltım
1 kase yaban mersinli mısır gevreği 220 kalori
öğle yemeğimden sonra
1 sade soda içtim
biraz önce de 1 sade türk kahvesi
a 101den naneli limonlu yeşilçay aldım bakalım onu denicem güzelse ondan devam edeceğim. doğadan'ın 16'lı paketi 5.75 ee 2 hafta dayanıyor ancak pahalı oluyor o zaman da. 2 liraya aldım a 101den bakalım nasıl tadı.
Ahh ah a101 diyince aklıma nimet un kurabiyesi geliyor. Geçen ay bir ara indirime soktular 2. %50 indirimli. 2 kutu 5 TL'ye geliyordu. Allahım kutu kutu topladım 3 tane A101 şubesini boşalttım sonra 3 gün kurabiye ile yaşadım. O günden sonra bir daha A101'e gitmedim sanırım geldi kurabiye canavarı demesinler diye.
hahahbende bim'in kavala kurabiyesine bayılıyorum. ayy bime de gittim içi incirli kurabiyelere takıldı gözüm almadan çıktm
benm yarın free günüm :) bakalım tüm gün gezerim ama serbest de takılırım :) en iyi yanı haftada 1 olunca kiloya dönüşmüyor :)Bim'in elmalısı da çok güzel 3.75 olanı var ya. Kavala'yı da görmüştüm de almadım elmalı cazip geldi.Ay tamam kapat konuyu no kurabiye diyete devaaam. Anca haftada 1 yiyorum ben ödül günlerimde daha haftaya cumartesiye kadar yiyemem -,-
benm yarın free günüm :) bakalım tüm gün gezerim ama serbest de takılırım :) en iyi yanı haftada 1 olunca kiloya dönüşmüyor :)
haftaya da cumartesi free günü yaparım çok yakışıklı bir erkek kordona gitmeyi teklif etti haftaya cumartesi :) kendisi kardeşim oluyor
Ne güzel olmuşlar bunlar maşallahsize bahar dalları getirdim :)
Ne demiş Ahmet Arif;
Karanfil kokuyor cıgaram
Dağlarına bahar gelmiş memleketimin...
hahah şimdiden doğum gnün kutlu olsun canım :)Benim de cumartesi doğum günüm 1 nisan. O yüzden o vakte kadar kalori saymaya devam. O gün mecbur free geçecek. O gün kurabiyelere mum diker diker yerim.
apartmanın bahçesinden koparttım :) babam yönetici ya hemde bahçeyi seviyor diye bizimkiler uğraşıyor çiçeklerle. babaannemlerin eski evden geldi bir çoğu bizimkiler dikince o şu bu derken kopartma hakkını görüyorum kendimdeNe güzel olmuşlar bunlar maşallah
hahah şimdiden doğum gnün kutlu olsun canım :)
Teşekkür ederim bitanem hep birlikte uzun mutlu ve sağlıklı bir ömüre inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?