- 30 Ocak 2013
- 29.478
- 43.960
- 798
:) iyi yürüyüşler canımBen de mp3 çalarla çıkarım ne zaman çıksam. 15 dakikaya çıkacağım bende hazırlanıyorum şimdi. Atıyorum müzikleri internetten dinleye dinleye geziyorum bizim caddede.
instagramda gördüm sizinle de paylaşayım dedim :)
Yumurtanın da tadı sarısında yahu çok fark varmış gerçi arada ama tek beyazı ile nasıl bir şey yapılabilir bilemedim. Lorla karıştırılıp tavada pişirilebilir mesela. Bak bu şekilde yenir *-*
Eki Görüntüle 1973187
hindi füme ve lor ile omlet yapmış bayan. yada haşlayıp sadece sarısını yiyor.
Ben akşam yemeklerinden yarım saat sonra mutlaka yanbisiklet sürüyorum yada core Workouts yapıyorum süper oluyor.Akşam tekrar çıkacağım TR saati ile 8 9 civarı. Akşam yemeğinden sonra mutlaka hareket etmek gerektiğini düşünüyorum yediklerimiz hemen yağ bağlamasın yakılabilsin diye. O yüzden ne zaman yemek yersem peşine en kötü yürüyüşe çıkıyorum. ^^
Ben bu çiçeklere bayıldım kimbilir ne güzel kokuyordur.ara öğün
yarım paket eti form zeytinli fesleğenli kraker 33 kalori
naneli limonlu yeşil çay 0 kalori
Hahahah Allahtan ben hiç sevmem ve yemem. Tadına bile bakmıyorum her sabah yapılıyor halbuki.Pancake dersen beni vurursun atlar gelirim burdan oraya.Bal ve fındık ve antep fıstığı ile öyle bir lezzet yok lanet olsun fazla kilolar yiyemiyoruz.
Eşim yardım ediyor canım genellikle cuma ve cumartesi temizlik ve çamaşır günümüz.Bayıldım valla senin ev büyük galiba temizliği zor olmuyor mu çalışıyorsun da
Bahçe manzaralı olan resimde dikkatle bakarsan görürsün.Firin nerde ben goremedim
Hahahah kadın 150 dolar burda. 4-5 saatliğine geliyorlar şalap şulup yapıp gidiyolar yani 150 dolar ödeyip üstüne bide dip köşe temizlik yapıyorsun. Bir kaç kez aldık kendimizi enayi gibi hissettik bi dahada almadık. Eşimle beraber sabah bi girişiyoruz öğlene ev mis gibi oluyor sonrada kendimize kahve yapıp keyif yapıyoruz. 150 dolarda cebimizde kalıyor.50 dolar verip eve bir kadın tutmuştur artık o kadar da değil yani ay haah hah hah haay. (Kokoş kadın gülüşü eşliğinde söyledim bunu.)
Oooo süpersin! Kulübe hoş geldin!Hih yürüyorum ki ben :)) ya ben bugün kendmi çok seksi hissediyorum oysa terliym de
Eki Görüntüle 1973134
Hahahaha bide cevap vermiş!Parkurlu Parka çıktım cidden yürüyorum
Hahahaha bu diyet hakkaten çok masraflı olmaya başladı. Güya az yiyoruz daha pahalıya maloluyor.O değil de bu nestle nesfitler çok masraflı olmaya başladı tanesi 2 lira günde 3 tane yiyince 6. 1 ayda 200 lira yapar sigara parası gibi ahahah
Haftada 2-3 kez sarısının yenmesi gerekiyor aklınızda bulunsun.Yumurtanın da tadı sarısında yahu çok fark varmış gerçi arada ama tek beyazı ile nasıl bir şey yapılabilir bilemedim. Lorla karıştırılıp tavada pişirilebilir mesela. Bak bu şekilde yenir *-*
Aynen öyle benim de aklıma direk lor geldi lezzet vermek adına. Üstüne nane kekik. Tuttum bunu denerim ben çok teşekkür ederim bundan sonra yaşasın sarısız yumurta kardeşliği!!!
Afiyet olsun cnm ben çok severim kalorisi de az :)
Ben de çok isterdim akşam yemekten sonra yürümeyi ama burda mümkün değil.akşam 9:30'dan gece 00:00a kadar yürüdüm. Daha da yarın tartıda 50.5'in altını göremezsem YUH.,
Ben de çok isterdim akşam yemekten sonra yürümeyi ama burda mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?