Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yumurtanın da tadı sarısında yahu çok fark varmış gerçi arada ama tek beyazı ile nasıl bir şey yapılabilir bilemedim. Lorla karıştırılıp tavada pişirilebilir mesela. Bak bu şekilde yenir *-*

hindi füme ve lor ile omlet yapmış bayan. yada haşlayıp sadece sarısını yiyor.

Eki Görüntüle 1973187

hindi füme ve lor ile omlet yapmış bayan. yada haşlayıp sadece sarısını yiyor.

Aynen öyle benim de aklıma direk lor geldi lezzet vermek adına. Üstüne nane kekik. Tuttum bunu denerim ben çok teşekkür ederim bundan sonra yaşasın sarısız yumurta kardeşliği!!!

Ben akşam yemeklerinden yarım saat sonra mutlaka yanbisiklet sürüyorum yada core Workouts yapıyorum süper oluyor.
ara öğün

yarım paket eti form zeytinli fesleğenli kraker 33 kalori
naneli limonlu yeşil çay 0 kalori

Ben bu çiçeklere bayıldım kimbilir ne güzel kokuyordur.
Pancake dersen beni vurursun atlar gelirim burdan oraya. Bal ve fındık ve antep fıstığı ile öyle bir lezzet yok lanet olsun fazla kilolar yiyemiyoruz.
Hahahah Allahtan ben hiç sevmem ve yemem. Tadına bile bakmıyorum her sabah yapılıyor halbuki.
Bayıldım valla senin ev büyük galiba temizliği zor olmuyor mu çalışıyorsun da
Eşim yardım ediyor canım genellikle cuma ve cumartesi temizlik ve çamaşır günümüz.
Firin nerde ben goremedim
Bahçe manzaralı olan resimde dikkatle bakarsan görürsün.

50 dolar verip eve bir kadın tutmuştur artık o kadar da değil yani ay haah hah hah haay. (Kokoş kadın gülüşü eşliğinde söyledim bunu.)
Hahahah kadın 150 dolar burda. 4-5 saatliğine geliyorlar şalap şulup yapıp gidiyolar yani 150 dolar ödeyip üstüne bide dip köşe temizlik yapıyorsun. Bir kaç kez aldık kendimizi enayi gibi hissettik bi dahada almadık. Eşimle beraber sabah bi girişiyoruz öğlene ev mis gibi oluyor sonrada kendimize kahve yapıp keyif yapıyoruz. 150 dolarda cebimizde kalıyor.
Hih yürüyorum ki ben :)) ya ben bugün kendmi çok seksi hissediyorum oysa terliym de

Eki Görüntüle 1973134
Oooo süpersin! Kulübe hoş geldin!
Parkurlu Parka çıktım cidden yürüyorum
Hahahaha bide cevap vermiş!

O değil de bu nestle nesfitler çok masraflı olmaya başladı tanesi 2 lira günde 3 tane yiyince 6. 1 ayda 200 lira yapar sigara parası gibi ahahah
Hahahaha bu diyet hakkaten çok masraflı olmaya başladı. Güya az yiyoruz daha pahalıya maloluyor.

Yumurtanın da tadı sarısında yahu çok fark varmış gerçi arada ama tek beyazı ile nasıl bir şey yapılabilir bilemedim. Lorla karıştırılıp tavada pişirilebilir mesela. Bak bu şekilde yenir *-*
Haftada 2-3 kez sarısının yenmesi gerekiyor aklınızda bulunsun.

Aynen öyle benim de aklıma direk lor geldi lezzet vermek adına. Üstüne nane kekik. Tuttum bunu denerim ben çok teşekkür ederim bundan sonra yaşasın sarısız yumurta kardeşliği!!!

rica ederim cnm :) aslında içine taze soğan da konulabilir kalorisi az nasılsa biber vs :) yani tarifi kaloriyi minimum tutarak zenginleştirmek bizim elimizde :) ben sarısını da seviyorum ama yumurtanın :)

acıktım ben ya ilk defa sanırım yürüyüş yaptım diye ama tek motivasyonum yarın nasılsa free günüm sabredeyim sabaha kadar :)

kardeşim dondurma almış 1 bana 1 kendine. onun dondurmasından sadece bir kere yaladım. o kadr yürümüşüm yer miym hiç leblebi yedim :)

Akşam yemeğimi yedim. Vietnam çorbası. İçinde tarçından, karanfilden tutunda anason, reyhan, fesleğen daha aklıma gelmeyen çok fazla kokulu şey vardı bana çok aşırı aromalı geldi. Eşim bayıldı çok sevdiği bi çorba. Ben yarısını yiyebildim. Türk damak zevkine baya uzak muhtemelen sizlerde çok sevmezdiniz.
Yarını iple çekiyorum çünkü pazar sabahları Türk kahvaltısı yapıyoruz. Eşim ekmek hamurlarını hazırladı bile sabah taze ev ekmeği de olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…