Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kolay gelsin canım
sagol kuzum

karatayin butun kitaplarini okudum bana cok uymadi ama suanda sanirim vucut duzenim oturdu cnku ara ogune ve ekmege ihtiyac duymuorum aralarda sutlu kahve iciorim bende aslinda hurma da iyi gdio kahveyle ama bu aralar sutlu kahve protein agirkikli beslenmeye bayiliorum hem karnim doyuyo hemde protein zayiflatio

En güzeli ben de nesfit bardan vazgeçebilsem eski sistem kahvaltıya döneceğim menemen yumurta lor peyniri vs vs :/

Hayirli pazarlar kizlar :)

Dun oglen yemegim asiriya kactigi icin dun 1.5 saat yurudum ara ogun yapmadam aksamda sadece yogurt yedim bu sabh kahvaltim da maglum tek ev kahvaltim oldugundan kendimi odunlendirmis oldu ama yine bugun yurucem ara ogun yapip aksam yine yogurt yicem :) guzel oluyor
Acikmiyorum da

Ben de çok yediğimi düşündüğümde sporu arttırıyorum 1.5 saat yürüyüş çok güzel olmuş. Akşam sadece yoğurtla acıkmıyorsan çok iyi. Kilo verdikçe iştahı açılıyor insanın ben tek yoğurtla geçirsem kesin gece bozarım.

Yani dun farkettim bilmiyorum oglen fazla yemistim hic acikmadim ama 1.5 saat dolandim eve geldigimde pilim bitmisti elim ayagim titriyodu hemen yogurt yedim bi de sicak biseyler ictim yogurttan sonra sistim direk

Yani dun farkettim bilmiyorum oglen fazla yemistim hic acikmadim ama 1.5 saat dolandim eve geldigimde pilim bitmisti elim ayagim titriyodu hemen yogurt yedim bi de sicak biseyler ictim yogurttan sonra sistim direk

Yoğurdu bol su ile tüketince şişirir evet 1 kase mi yedin canım ne kadar yedin.

Canım Karatay nesfit barı önermiyor:) tüm paket ürünlere karşı kadın 4 5 saat leptin için önemli kadın sıkı bir kahvaltı protein ağırlıklı kuruyemişçi kavrulmamış bol bol yumurta yiyin diyor sıfır ekmek ara öğün yok sonra da makarna pilavsız akşam yemeği aralarda da bol sıvı :)

Nesfit harici dediğin her şeyi uyguluyorum ama söz konusu nesfitse yoo yooo işte orada duracak o kadın yoo dostum yoo.

Zaten nesfit bar çok masraflı olmaya başladı günde 6 8 lira sigara parası gibi veriyorum onun yerine nesfit çikolatalı gevrek var 100 gramında 10 kalori oynuyor bar ile. 400 gramı 8 TL. O gevreği alacağım artık nesfit bar yerine hayatıma onla devam edeceğim. Zor bir ayrılık olacak benim için çok zor ama hayat insana neler yaptırıyor........

Ben de yemiyorum paketli ürünler fazla sanırım iştahla yediğim tek şey bitter çikolata cocuklara pek almıyorum ara sıra

Benim yediğim de bitter çikolatalı bar. Aynı ürünün çileklisi var mesela. Ona böyle bağlanmazdım yani hani olmasa da olur derdim ama bitter çikolatalı olanı enfes. Akşam üzeri markete gidip mısır gevreği olanını alacağım.

Afiyet olsun canım daha 367 kalori neki ohoo bir sürü hakkın var. Bende sabah yeşil çay nesfit yaptım. 180 kalori. Simit vardı evde bilerek yemedim geçiştirdim. Akşama da tavuk ve kuru fasulye ya da sadece tavuk belki bilemedim 7 gibi yiyip bitireceğim bugünü de.

Ohh afiyet olsun canım bahcendeki fırının da mi yapacaksın
Fırını genelde lahmacun ve pizza gibi yada patlıcan kebabı kuzu çevirme gibi şeylerde kullanıyoruz. Günlük ekmekleri eşim ağır döküm tencere içinde yapıyor köy ekmeği gibi oluyor. Zaten an fazla iki tane yapıyor.

En güzeli ben de nesfit bardan vazgeçebilsem eski sistem kahvaltıya döneceğim menemen yumurta lor peyniri vs vs :/
Benim eşim böyle barlardan çok yiyor koliyle alır hep ben sevmiyorum. Bitter çikolatayı sade seviyorum o da adet olduğumda canım isterse yerim tatlıyla hiç aram yok oldum olası yemem dondurma bile sevmem(Maraş hariç). Tatlıyı (baklava ve vişneli cheesecake) yada Maraş dondurmasını yazları Türkiye'de yiyorum ve zaten hep 3-5 kilo alıp dönerim Türkiye'den.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…