Günaydın canım oh oh ne güzel dileklerGünaydın HERKESE.Gününüz çooook güzel geçsin bol bol kalori yakın inşallah bu pazar gününde.
sagol kuzumKolay gelsin canım
karatayin butun kitaplarini okudum bana cok uymadi ama suanda sanirim vucut duzenim oturdu cnku ara ogune ve ekmege ihtiyac duymuorum aralarda sutlu kahve iciorim bende aslinda hurma da iyi gdio kahveyle ama bu aralar sutlu kahve protein agirkikli beslenmeye bayiliorum hem karnim doyuyo hemde protein zayiflatioKARATAY'ın kitabından güzel bir sayfa. Kadın benim sistemi kitaba yazmış öğün araları 4-5 saat ve günde maks 3 öğün diyor. Ben zaten 2 bazen tek yapıyorum. *-*
Karatay da benden görmüş yiaa
sagol kuzum
karatayin butun kitaplarini okudum bana cok uymadi ama suanda sanirim vucut duzenim oturdu cnku ara ogune ve ekmege ihtiyac duymuorum aralarda sutlu kahve iciorim bende aslinda hurma da iyi gdio kahveyle ama bu aralar sutlu kahve protein agirkikli beslenmeye bayiliorum hem karnim doyuyo hemde protein zayiflatio
Hayirli pazarlar kizlar :)
Dun oglen yemegim asiriya kactigi icin dun 1.5 saat yurudum ara ogun yapmadam aksamda sadece yogurt yedim bu sabh kahvaltim da maglum tek ev kahvaltim oldugundan kendimi odunlendirmis oldu ama yine bugun yurucem ara ogun yapip aksam yine yogurt yicem :) guzel oluyor
Acikmiyorum da
Ben de çok yediğimi düşündüğümde sporu arttırıyorum 1.5 saat yürüyüş çok güzel olmuş. Akşam sadece yoğurtla acıkmıyorsan çok iyi. Kilo verdikçe iştahı açılıyor insanın ben tek yoğurtla geçirsem kesin gece bozarım.
Yani dun farkettim bilmiyorum oglen fazla yemistim hic acikmadim ama 1.5 saat dolandim eve geldigimde pilim bitmisti elim ayagim titriyodu hemen yogurt yedim bi de sicak biseyler ictim yogurttan sonra sistim direk
Yoğurdu bol su ile tüketince şişirir evet 1 kase mi yedin canım ne kadar yedin.
Canım Karatay nesfit barı önermiyor:) tüm paket ürünlere karşı kadın 4 5 saat leptin için önemli kadın sıkı bir kahvaltı protein ağırlıklı kuruyemişçi kavrulmamış bol bol yumurta yiyin diyor sıfır ekmek ara öğün yok sonra da makarna pilavsız akşam yemeği aralarda da bol sıvı :)KARATAY'ın kitabından güzel bir sayfa. Kadın benim sistemi kitaba yazmış öğün araları 4-5 saat ve günde maks 3 öğün diyor. Ben zaten 2 bazen tek yapıyorum. *-*
Karatay da benden görmüş yiaa
Canım Karatay nesfit barı önermiyor:) tüm paket ürünlere karşı kadın 4 5 saat leptin için önemli kadın sıkı bir kahvaltı protein ağırlıklı kuruyemişçi kavrulmamış bol bol yumurta yiyin diyor sıfır ekmek ara öğün yok sonra da makarna pilavsız akşam yemeği aralarda da bol sıvı :)
Canım Karatay nesfit barı önermiyor:) tüm paket ürünlere karşı kadın 4 5 saat leptin için önemli kadın sıkı bir kahvaltı protein ağırlıklı kuruyemişçi kavrulmamış bol bol yumurta yiyin diyor sıfır ekmek ara öğün yok sonra da makarna pilavsız akşam yemeği aralarda da bol sıvı :)
Sağol canimcim sana da iyi pazarlarGünaydın HERKESE.Gününüz çooook güzel geçsin bol bol kalori yakın inşallah bu pazar gününde.
Ben de yemiyorum paketli ürünler fazla sanırım iştahla yediğim tek şey bitter çikolata cocuklara pek almıyorum ara sıraNesfit harici dediğin her şeyi uyguluyorum ama söz konusu nesfitse yoo yooo işte orada duracak o kadın yoo dostum yoo.
Ben de yemiyorum paketli ürünler fazla sanırım iştahla yediğim tek şey bitter çikolata cocuklara pek almıyorum ara sıra
Günaydın kızlar güneşli pazarlarınız olsun
Malum pazar kahvaltımı yaptım 367 kalori
Ama sorun değil bugün fazla yürüycem hava da harika çok sıcak değil mehter marşı eşliğinde en az 1.5 saat 10 km ye tamamlamayı planlıyorum.
Fırını genelde lahmacun ve pizza gibi yada patlıcan kebabı kuzu çevirme gibi şeylerde kullanıyoruz. Günlük ekmekleri eşim ağır döküm tencere içinde yapıyor köy ekmeği gibi oluyor. Zaten an fazla iki tane yapıyor.Ohh afiyet olsun canım bahcendeki fırının da mi yapacaksın
Benim eşim böyle barlardan çok yiyor koliyle alır hep ben sevmiyorum. Bitter çikolatayı sade seviyorum o da adet olduğumda canım isterse yerim tatlıyla hiç aram yok oldum olası yemem dondurma bile sevmem(Maraş hariç). Tatlıyı (baklava ve vişneli cheesecake) yada Maraş dondurmasını yazları Türkiye'de yiyorum ve zaten hep 3-5 kilo alıp dönerim Türkiye'den.En güzeli ben de nesfit bardan vazgeçebilsem eski sistem kahvaltıya döneceğim menemen yumurta lor peyniri vs vs :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?