Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar günaydın

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta 75 kalori
2 bardak az şekerli çay 16 kalori
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği 82 kalori
Domates 1 tane 19 kalori
Salatalık 1 tane 12 kalori
Kuru kayısı 2 adet 28 kalori
Toplam : 231 kalori

Ohh afiyet olsun canım bahcendeki fırının da mi yapacaksın

Günaydın kızlar maşallah erkencisiniz pazar olmasına rağmen sabah kahvaltim
Tereyağlı cokelekli kömbe yaptım bir tam dilim yedim iki dilim ekmeğe denk geliyordur
Üç bardak şekersiz limonlu çay
Bizim bahçe işleri başladı bugün aksama kadar git gel yaparım artık

yumurtayi bnde cok seviorum eskiden aala beyazini yiyemezdim ama artik mecbur ikisini de yiyorum

oooo ne guzel canim simdiden afiuet olsun

cok saglikli bi pazar kahvaltisi olmus:)

becerikli hatun yime is basinda masallh:)

Geçmiş olsun canım. Çık tabi canım iyi yaparsın kafan dağılır insan düşündükçe daha çok biyerleri ağrıyor.

Afiyet olsun canım

Geçmiş olsun canım migrenin falan mi var açık hava almak belki iyi gelir toparlarsin ama sessiz bu yer olsa daha iyi olur.

yumurtayi bnde cok seviorum eskiden aala beyazini yiyemezdim ama artik mecbur ikisini de yiyorum

oooo ne guzel canim simdiden afiuet olsun

cok saglikli bi pazar kahvaltisi olmus:)

becerikli hatun yime is basinda masallh:)
Pazar kahvaltısı biraz özenli oluyor malum sen nasilsin canım bu aralar pek ugramiyorsun sanki

Geçmiş olsun canım. Çık tabi canım iyi yaparsın kafan dağılır insan düşündükçe daha çok biyerleri ağrıyor.
teşekkür ederim canım . evet haklısın, düşünmekten ve içime atmaktan oldu, oturup düşündükçe kötüleşiyorum.

Geçmiş olsun canım migrenin falan mi var açık hava almak belki iyi gelir toparlarsin ama sessiz bu yer olsa daha iyi olur.
teşekkürler canım. migren değil çok şükür, ama stres kaynaklı. evet, mutlaka sessiz bi yerde oturup sakin sakin bişeyler içeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…