- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Çayım bitsin birazdan abs çalışcam 20 dk. Adet olduğum için bisiklete binemiyorum.Ben her akşam atıyorum kendimi artık alışkanlık oldu. Olsun ama sende çok güzel spor yapıyorsun gündüzleri o da yeter. ^^
Ohh afiyet olsun canım bahcendeki fırının da mi yapacaksınAkşam yemeğimi yedim. Vietnam çorbası. İçinde tarçından, karanfilden tutunda anason, reyhan, fesleğen daha aklıma gelmeyen çok fazla kokulu şey vardı bana çok aşırı aromalı geldi. Eşim bayıldı çok sevdiği bi çorba. Ben yarısını yiyebildim. Türk damak zevkine baya uzak muhtemelen sizlerde çok sevmezdiniz.
Yarını iple çekiyorum çünkü pazar sabahları Türk kahvaltısı yapıyoruz. Eşim ekmek hamurlarını hazırladı bile sabah taze ev ekmeği de olacak.
yumurtayi bnde cok seviorum eskiden aala beyazini yiyemezdim ama artik mecbur ikisini de yiyorumRica ederim canım protein ağırlıklı besleniyorsan bol yumurta üstüne karabiberli tüketebilirsin. En hesaplı krom seçeneği bu olur. Karabiberi diğer yemeklerine de bol bol
Karabiberli yumurtayı bende çok severim 1 yumurta 70 kalori 1 nesfit 90 kalori aç kalma pahasına nesfite yöneliyorum ne yapayım
oooo ne guzel canim simdiden afiuet olsunAkşam yemeğimi yedim. Vietnam çorbası. İçinde tarçından, karanfilden tutunda anason, reyhan, fesleğen daha aklıma gelmeyen çok fazla kokulu şey vardı bana çok aşırı aromalı geldi. Eşim bayıldı çok sevdiği bi çorba. Ben yarısını yiyebildim. Türk damak zevkine baya uzak muhtemelen sizlerde çok sevmezdiniz.
Yarını iple çekiyorum çünkü pazar sabahları Türk kahvaltısı yapıyoruz. Eşim ekmek hamurlarını hazırladı bile sabah taze ev ekmeği de olacak.
cok saglikli bi pazar kahvaltisi olmus:)Selam kızlargünaydın
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta 75 kalori
2 bardak az şekerli çay 16 kalori
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği 82 kalori
Domates 1 tane 19 kalori
Salatalık 1 tane 12 kalori
Kuru kayısı 2 adet 28 kalori
Toplam : 231 kalori
becerikli hatun yime is basinda masallh:)Günaydın kızlar maşallah erkencisiniz pazar olmasına rağmen sabah kahvaltim
Tereyağlı cokelekli kömbe yaptım bir tam dilim yedim iki dilim ekmeğe denk geliyordur
Üç bardak şekersiz limonlu çay
Bizim bahçe işleri başladı bugün aksama kadar git gel yaparım artık
Geçmiş olsun canım. Çık tabi canım iyi yaparsın kafan dağılır insan düşündükçe daha çok biyerleri ağrıyor.erken başladım ama pek tadım yok
dün hastaydım, başım ve heryerim ağrıyordu ve hiç keyfim yoktu. bu sabah başım daha iyi ama çok depresif hissediyorum
dışarıya çıkıp biraz açılmaya çalışıcam.
Triplimelek Megi mesmeser
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar maşallah erkencisiniz pazar olmasına rağmen sabah kahvaltim
Tereyağlı cokelekli kömbe yaptım bir tam dilim yedim iki dilim ekmeğe denk geliyordur
Üç bardak şekersiz limonlu çay
Bizim bahçe işleri başladı bugün aksama kadar git gel yaparım artık
Teşekkür ederim tatlım: )yumurtayi bnde cok seviorum eskiden aala beyazini yiyemezdim ama artik mecbur ikisini de yiyorum
oooo ne guzel canim simdiden afiuet olsun
cok saglikli bi pazar kahvaltisi olmus:)
becerikli hatun yime is basinda masallh:)
Geçmiş olsun canım migrenin falan mi var açık hava almak belki iyi gelir toparlarsin ama sessiz bu yer olsa daha iyi olur.erken başladım ama pek tadım yok
dün hastaydım, başım ve heryerim ağrıyordu ve hiç keyfim yoktu. bu sabah başım daha iyi ama çok depresif hissediyorum
dışarıya çıkıp biraz açılmaya çalışıcam.
Triplimelek Megi mesmeser
Pazar kahvaltısı biraz özenli oluyor malum sen nasilsin canım bu aralar pek ugramiyorsun sankiyumurtayi bnde cok seviorum eskiden aala beyazini yiyemezdim ama artik mecbur ikisini de yiyorum
oooo ne guzel canim simdiden afiuet olsun
cok saglikli bi pazar kahvaltisi olmus:)
becerikli hatun yime is basinda masallh:)
bu aralar gun icinde cok yogun canim nefrs alcak vakit bulamadim ondandirPazar kahvaltısı biraz özenli oluyor malum sen nasilsin canım bu aralar pek ugramiyorsun sanki
Kolay gelsin canımbu aralar gun icinde cok yogun canim nefrs alcak vakit bulamadim ondandir
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım. Çık tabi canım iyi yaparsın kafan dağılır insan düşündükçe daha çok biyerleri ağrıyor.
teşekkürler canımGeçmiş olsun canım migrenin falan mi var açık hava almak belki iyi gelir toparlarsin ama sessiz bu yer olsa daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?