Tatlıyı (baklava ve vişneli cheesecake) yada Maraş dondurmasını yazları Türkiye'de yiyorum ve zaten hep 3-5 kilo alıp dönerim Türkiye'den.
Tarçınlı karanfilli limonlu Yeşil çay
Ömer elma istedi soyup verdim kabuklarını da çayıma koydum mis gibi kokuyor.
Merhaba kizlar bugun kahvaltiyi cok yaptim diye 1 saat yurudum ordan oraya hareket ettim suan yorgun dustum yattim azcikt midem kaziniyor yogurt yicem 1 saate birde 8 gibi cay saati yapcam bugunu boyle kapatmayi düşünüyorum
Afiyet olsunn canmmHayirli pazarlar kizlar :)
Dun oglen yemegim asiriya kactigi icin dun 1.5 saat yurudum ara ogun yapmadam aksamda sadece yogurt yedim bu sabh kahvaltim da maglum tek ev kahvaltim oldugundan kendimi odunlendirmis oldu ama yine bugun yurucem ara ogun yapip aksam yine yogurt yicem :) guzel oluyor
Acikmiyorum da
bnde bunu coookkk seviorm eskiden cok yerdim ama daha cabuk aciktiriolar klasik kahvaltoya goreBenim yediğim de bitter çikolatalı bar.Aynı ürünün çileklisi var mesela. Ona böyle bağlanmazdım yani hani olmasa da olur derdim ama bitter çikolatalı olanı enfes. Akşam üzeri markete gidip mısır gevreği olanını alacağım.
Afiyet olsunn canmm
bnde bunu coookkk seviorm eskiden cok yerdim ama daha cabuk aciktiriolar klasik kahvaltoya gore
Bende bu akşam yürüyüş yapmayı düşünüyorum bakalım isim erken biterse bir saat yapacamBugün yediklerim:
2 nesfit çikolatalı bar
90 gram tavuk fileto göğüs
560 gram kuru fasulye (Koskocaa bir tabak gözümü doyurdum valla)
Toplam kalori: 750
Bugünü de kapattım şimdi yediklerimi yakmak için 1. yürüyüş zamanı.
Bende bu akşam yürüyüş yapmayı düşünüyorum bakalım isim erken biterse bir saat yapacam
Bak fotoğrafı şimdi gördüm bende akşam isleyeyim sabah haslar dolaba koyar bir iki gün yerim içine yeşillik kuru soganda yakışır bir ara öyle yapıyordum ben hatirlamis oldumBugün yediklerim:
2 nesfit çikolatalı bar
90 gram tavuk fileto göğüs
560 gram kuru fasulye (Koskocaa bir tabak gözümü doyurdum valla)
Toplam kalori: 750
Bugünü de kapattım şimdi yediklerimi yakmak için 1. yürüyüş zamanı.
Bak fotoğrafı şimdi gördüm bende akşam isleyeyim sabah haslar dolaba koyar bir iki gün yerim içine yeşillik kuru soganda yakışır bir ara öyle yapıyordum ben hatirlamis oldum
Çocukları banyo yaptırmak lazım yarin pazartesi malum yoksa şimdi baslardimÖzellikle yemekten sonra hemen yürüyüşe çıkmak çok iyi olur bitanem. Yani en kötü 1 saat içerisinde çık ki yağlar depolanmaya başlanmadan harcanabilsin. Ben de şimdi 7-9 arası turlayacağım market alışverişi vs. Akşam tekrar çıkarım. Çok yağmurlu istanbul şu an o yüzden sıkı sıkı giyinip atıcam kendimi sokağa.
Çocukları banyo yaptırmak lazım yarin pazartesi malum yoksa şimdi baslardim
Suyunu ayırıp direk kurulara gömüldüm. O gördüğün koca tabak 462 kalori etti. 560 gram. Tane tane yedim geçtim tv karşısına. Resmen midemden önce ruhum doydu tek tek yemek nasıl bir keyif anlatamam.
alemsin ya ben bu hafta biraz işi sıkı tutmayı düşünüyorum biraz duraksadim bu aralar hem spor açısından hem yemek açısından dikkat edecem insallah
Canım ben evde kosu bandini kullaniyorum yasadigim yer disarida ne gece ne gunduz spor tarzi yürüyüş ve koşu için musait değil.Olsun canım yeter ki çık biraz olsun hareket et. Ben bekarım ya halen onun rahatlığı var istediğin saatte ye istediğin saatte yat gez çık dolaş spor yap. Ev hayatı olunca başkalarını da düşünmek zorunda kalıyorsun anlıyorum kesinlikle seni. :* Müsait olunca hem hava alırsın hem kalori yakarsın yarım saat bile yürüsen yaktığın yağlar yanına kalır fena mı olur.
Bu günden hatta bir ogunden bişey olmaz sende bu azim varkenArada ben de sapıtıyorum şu 2 gündür iyiyim. Menü paylaşınca motive oluyor insan. En azından cuma gününe kadar sapıtmayacağım. Cuma günü doğum günü kutlaması yapacağız erken olacak biraz ama. O gün sapıtırım sonra yine dikkat etmeye devam.
Zaten 750 kalori ile hayat geçmezyavaştan arttıracağım bakayım yarın da aynı kilodaysam 800 kalori devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?