Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Benim o avantajım var işte evim direk yürüyüş caddesi üzerinde. Her yer mağaza vızır vızır insan. Trafiğe kapalı cadde araba geçmediği için bütün muhit bizim caddede yürüyor. Gece 12'de bile aileler çiftler çocuklar geziyor. Ondan ötürü sorun yaşamıyorum rahatça gezebiliyorum tek başıma. Ama mesela bende tekin olmayan bir yerde yaşasam bende muhtemelen evde sporu tercih ederdim. Kolay gelsin canım işin zor gerçekten.

Bekar olmanın avantajı
Ayyy kurufasulyeye bayılırım afiyet olsun. Bende akşam dün haşladığım etle tacos yapıcam bol yeşillikli. Protein ağırlıklı bir öğün olacak. Zaten 1000 kaloriye tamamlamam lazım akşam anca olur.
Oh maşallah ne güzel. Benim evim gündüz için müsait sayılır. Yılanları çıyanları saymazsak ama gece hiç tekin bir yer değil. Çok seçkin bir Semt olmasına rağmen her tür tehlikeyi barındıran bir yer. Klasik Amerika yani, akşam kararınca kimse sokağa çıkmaz.

Berhava arkadaşlar
Dün 4-5 saat hareket halindeydim
3 saati tempoluydu.az yedim vs .
Ama bugün cozuttum.
Afedersiniz hayvan gibi yedim.haftasonu böyle oluyorum
Arkadaşlarla piknik yaptık.
Mangal yaktılar.köfte yiyemedim.zorladım kendimi ama 1 taneyi bitiremedim

Et ağırlıklı yediysen çok da cozutmuş olmazsın balım naptın çok mu ekmek yidin.

Öyle yarın çalışıyorum.evdeki bolluğu bulamam ne de olsa.süt alacağım yanıma.ev sütü .400 gr

Aslında yarın için öneri istersen böyle çok aşırı tüketim yaptığımız günlerin ertesi günü ya oruç ya da bol bol protein ve su tüketmek lazım. Hatta internette araştırabilirsin. Aşırı yemek sonraki gün filan yazsan çıkıyor bir sürü konu. Hepsinde de aynı şey. ''Çok yediğiniz bir günün ertesi günü bol protein ve bol su içerek geçirin. Yediklerinizi yağa dönüşmeden atabilirsiniz. '' şeklinde anlatıyorlar. Ben bu yöntemi çok kullanıyorum ama sen sanırım işe gideceksin işte protein ne olabilir bilemedim yoğurt belki. Sabah kahvaltıda yumurta belki gibi gibi.

Biliyorsun benim hedefim haftada 250 gr vermek o yüzden işe yarıyor şimdilik geçen hafta 400 gr verdim öncesinde 200 gr vermiştim 2 haftada 600 verdim. Zaten ayda 1 kilodan fazla vermek istemiyorum vücudum bu tempoya alışsın bir daha almayayım istiyorum. Benim yaşımdaki biri için sporla birlikte olduğu sürece işe yarıyor.
Herkes farklı bir yapıya sahip, herşeyden önce insan kendisini çok iyi tanımalı. Deneye yanıla öğreniyoruz.
Afiyet olsun tam tok tutucu ve çok sağlıklı olmuş yarın sabah itibariyle bende mısır gevreği olayına başlıyorum sabahları nesfit çikolatalı ile.
Hakkaten şişirdi beni aşırı tok hissediyorum

Demiri asalım mı keselim mi abla ne yapalım. Vur de vuralım öldür de öldürelim.
Yaa yazık canı istemiş yemiş olur o kadar hem de piknikte kimbilir ne lezzetliydi börekler. ohhh afiyet bal şeker olsun demircim iyikide yemişsin. Yarın az yer dengelersin boşver.

simdiden afiyet olsun

aynen de benim taktikkk ertesi gun proteini arttirrrr protein sinirsizligi doyana kadar protein protein de protein yasasin l
Protein:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…