Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bende öyleyim işte gün içinde tamam ama akşam elim ayağım titrediğinden saldırıyorum resmen :) o yüzden gün içinde ara öğünde önemli onları yapınca akşama elin titremiyor bir tek yoğurt yiyince doyuyorsun bile bu seferde yağlı yemeklerden uzak kalmış oluyorsun :)

evet . iş yerinden çıkarken de bi şey yenilebilir ki eve gidince el ayak titremesin. 1 elma gibi ya da ne bileyim 1 bardak ayran gibi yanına 4 adet form bisküvi olur . yani bi şeyler atıxtırıp gitmek lazım eve

Günaydın dün akşam yediklerimi paylaşamadım.

saat: 15:00
ara öğün : tam tahıllı çilekli bar şekersiz çay

akşam:
19:00
1 saat tempolu yürüyüş 690 kalori yaktım ( koşu bandında öyle gözüküyordu :) )
60 mekik 30 squat 20 lunch yaptım

eve gelince sadece 1 elma ve 1 tane maden suyu

Sabah:
06:10 aç karna 1 tane şekersiz türk kahvesi

kahvaltı: peynir , salatalık, domates, zeytin , maydanoz ve şekersiz yeşil çay

bu arada bugün regl oldum bir kaç gün spor yapamayacağım biraz ağrılı geçiyor çünkü diyetede fazla yüklenmeyeceğim kan şekerim düşüşüyor şimdilik benden bukadar :)

canım vallahi süpersin . diycek bi şey bulamadım .harika beslenmişsin . ama 1 saat tempolu yürüyüş için 690 kalori çok fazla . yani o kadar yakamazsın diye düşünüyorum.

canım vallahi süpersin . diycek bi şey bulamadım .harika beslenmişsin . ama 1 saat tempolu yürüyüş için 690 kalori çok fazla . yani o kadar yakamazsın diye düşünüyorum.

teşekkür ederim hırs yapınca böyle oluyor sanırım

koşu bandında yokuş yukarı yürüyüş var acayip yoruyor ve kalori yaktırıyor genellikle düz değilde yokuş çıkarmış gibi yürüyorum o yüzden çok sanırım

deneme şansın varsa sende dene çok memnun kalırsın

bu çayı günde kaç kez içiyorsun ?
günde 1 kez . bugün sabahtan içtim. iki kez de içilebilir diye düşünüyorum ama. sıkıntı yapmaz.
a o zaman yakar.
bende koşu bandı yok canım .sabit bi yerde kalamıyorum ki. mümkün değil kullanamam.
hata verdi sayfa yazamadım ya :/ bencede kesinlikle akşama hazırlık olarak ara öğün yapılmalı dedğinde mantıklı ben yapacağım inşaallah :)
tamam canım. ben çok acıktım bugün nedense . kazınıyor midem. sanıyorum yağ yakıyorum şu an .

bi proğram izlemiştim. onda zor şartlarda ada da kalmıştı biri. ve adam yanında küçük şekerlerle kalmıştı.
acıktığında ağzına 1 küçük şeker atıyordu. vucudunu kandırdığını söylüyordu .şekeri alınca vucut hücreler enerji açığa çıkarıyor. bi nevi kandırıyor hücrelerini. ve o ara yürüyordu ulaşmak istediği yere. zaman sonra yine bi küçük şeker. yine kandırıyor . ve yürüyor. karnını doyurmadığı için de bu kandırmaca uzun sürmüyor doğal olarak .2 saat kadar kullanıyor o enerjiyi ama.

günaydın kızlar

cumartesi akşamı şehriye çorbası ve bulgur pilavı

pazar sabah kıymalı yumurta peynir zeytin salata cevizli ezme gün kurusu kayısı

akşam etli bezelye kaşarlı mantar yoğurt

pazartesi sabah mantarlı yumurta peynir zeytin domates yeşillik

akşam etli bezelye yemeği 2 kaşık pilav salata yoğurt

çayın yanına sütlü tatlı

bu sabah yürüyüş yaptım kahvaltıya arkadaşa gidicem

Harikaymış yalnızzz :)

Eki Görüntüle 1974006
Ben çay seviyorum diye hastalarımızdan biri bana çay getirmiş

afiyet olsun canım :)

AAAAAAAAAAAAAA
hadi bakalım. az kalori almışsın ama şekercim.

bugün de çok soğuk şekercim. kalınca giydim.

öyle oldu canım dün :) izmir de soğudu 3-4 gün bahar gibiydi adeta. netten araştırınca gördüm faydasını hibiskus çayının 1 hafta yada 15 gün düzenli kullanıcam form çayı yerine içicem. alıştırmayayım vücudu form çayına diyorum

canım afiyet olsun. benim mide kazınıyor resmen. kendi kendini yiycek zannımca. ölüyorum yahu. açım açç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…