- 30 Ocak 2013
- 29.487
- 43.966
- 798
neden çok acıkıyorsun acaba cnm. dün ben 7.30 da kalktım öğlene kdr canım yemek istemedi öğlen de ayva ile geçiştirdim.canım afiyet olsun. benim mide kazınıyor resmen. kendi kendini yiycek zannımca. ölüyorum yahu. açım açç.
her gün bi limon sık ve iç. ben kış dönemi öyle yaparım. havalar bi ara düzeldi. o ara bırakmıştım ama pazartesi itibariyle yeniden içmeye başladım. önlemini al .yumurta yiyeceğim öğlene de ayy her gün yesem bıkmam birde geçen hafta her gün yedim ve yağ yakıcı özelliği devreye girdi sanırm bnde :) öğlene yumurta peynir zeytin domates ile klasik takılırım.
akşama da 1 kase çorba ile salata yerim. spor yapamam sanırım bugün kendmi halsiz hissediyorum boğazım acıyor. grip olursam antibiyotik kullanamayınca atlatamıyorum da
bilmiyorum ki şekerim.neden çok acıkıyorsun acaba cnm. dün ben 7.30 da kalktım öğlene kdr canım yemek istemedi öğlen de ayva ile geçiştirdim.
biberi taze yiyemiyorum ama limon u salatalarda çok kullanıyorum zaten canım :)her gün bi limon sık ve iç. ben kış dönemi öyle yaparım. havalar bi ara düzeldi. o ara bırakmıştım ama pazartesi itibariyle yeniden içmeye başladım. önlemini al .
ben 10 yıl önce bi antibiyotik kullandım . sonra bi de 5 yıl önce bi ağır grip oldum. o zaman doktor yazmıştı. 10 yılda 2 kutu.
bence gayet iyi. ama yememe özen gösteriyorum . sen de öyle yap canım. limon , meyve . özellikle ekşi meyveler ye. erik . eksi elma. kivi . bunlarda çok var.
bi de biber . taze biber . onda c vitamini çok yüksek .
oluyor arada mevsim geçişleri de çok acıktırıyordu bir ara ben doymuyordum resmensalatama 2 kasık yulaf attım. öğlen yemeğini bekliyorum .
canım bi yere değil de bi kaç yere başvursan daha iyi sanki.geçen hafta iş görüşmesine gittiğim yerde kardeşimin arkadaşının annesi çalışıyordu. biz bildireceğiz x hanıma olumlu yada olumsuz o size dönecek dedi. olumsuz olarak da dönmedi kadın. cuma aradım sordum bir kişi daha gelecek görüşmeye ona göre haber verecekler denildi ama yok ses seda bende şans olsa zatenbir türlü bulamadım iş ya. off bunaldım artık depresyona gireceğim az kaldı. millet de hep soruyor neden çalışmıyorsun da evde yatıyorsun diye. keyfimden çalışmıyorum sanki.
2 senedir her ilana başvurdum canım. görüşmeye çağırıyorlar. olumlu yada olumsuz arayacağız sizi diyorlar diyiş o diyişcanım bi yere değil de bi kaç yere başvursan daha iyi sanki.
üzülme. sanki hepimizin her istediği iş anında mı oldu. ben de öyle bi kaç yere başvuru yapardım . 1-2 yerden cevap gelirdi. cevap gelmeyen yerler oluyordu. arayacağız deyip aramayanlar da oluyordu. üzülme. olur .
geçmiş olsunyumurta yiyeceğim öğlene de ayy her gün yesem bıkmam birde geçen hafta her gün yedim ve yağ yakıcı özelliği devreye girdi sanırm bnde :) öğlene yumurta peynir zeytin domates ile klasik takılırım.
akşama da 1 kase çorba ile salata yerim. spor yapamam sanırım bugün kendmi halsiz hissediyorum boğazım acıyor. grip olursam antibiyotik kullanamayınca atlatamıyorum da
millet de ne diyeceğini şaşırmış yaageçen hafta iş görüşmesine gittiğim yerde kardeşimin arkadaşının annesi çalışıyordu. biz bildireceğiz x hanıma olumlu yada olumsuz o size dönecek dedi. olumsuz olarak da dönmedi kadın. cuma aradım sordum bir kişi daha gelecek görüşmeye ona göre haber verecekler denildi ama yok ses seda bende şans olsa zatenbir türlü bulamadım iş ya. off bunaldım artık depresyona gireceğim az kaldı. millet de hep soruyor neden çalışmıyorsun da evde yatıyorsun diye. keyfimden çalışmıyorum sanki.
2 km yürüyüş yaptım sadece bel im ağrıyor azcik biraktim
bugün nasıl oldu belin? hasta mı oluyosun acaba?Yumurtaya alerjim olduğu için zaten ara sıra yiyorum haftada uc defa falan bu sabah zaten canım bişey istemiyor zezecim kendimi çok halsiz hissediyorum
Afiyet olsun canımöğle yemeğim
aaa yokuş özelliği çok iyiymişteşekkür ederim hırs yapınca böyle oluyor sanırım
koşu bandında yokuş yukarı yürüyüş var acayip yoruyor ve kalori yaktırıyor genellikle düz değilde yokuş çıkarmış gibi yürüyorum o yüzden çok sanırım
deneme şansın varsa sende dene çok memnun kalırsın
@demirleke hiç sorma yaa aynen bana da sanki çok zayıflamışım oooh 45 kilo olmuşum gibi geliyor. halbuki 62-63bilmiyorum ki şekerim.
bu sabah 6.45 de kalktım kahvaltıdan.
gelince küçük paket çubuk yedim.
hibiskus içtim.
bu kadar .
bilmiyorum. sanıyorum ki kilo verdiğim bi döneme girdim.
kendime bakınca sanıyorum ki 45 kilo oldum, ama her gün tartılıyorum hala 56 yım.
Herzamanki gibi çevrenin tek yaptığı konuşmak ne kadar da her konuda fikir sahibiler maşallah...geçen hafta iş görüşmesine gittiğim yerde kardeşimin arkadaşının annesi çalışıyordu. biz bildireceğiz x hanıma olumlu yada olumsuz o size dönecek dedi. olumsuz olarak da dönmedi kadın. cuma aradım sordum bir kişi daha gelecek görüşmeye ona göre haber verecekler denildi ama yok ses seda bende şans olsa zatenbir türlü bulamadım iş ya. off bunaldım artık depresyona gireceğim az kaldı. millet de hep soruyor neden çalışmıyorsun da evde yatıyorsun diye. keyfimden çalışmıyorum sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?