Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yumurta yiyeceğim öğlene de ayy her gün yesem bıkmam birde geçen hafta her gün yedim ve yağ yakıcı özelliği devreye girdi sanırm bnde :) öğlene yumurta peynir zeytin domates ile klasik takılırım.
akşama da 1 kase çorba ile salata yerim. spor yapamam sanırım bugün kendmi halsiz hissediyorum boğazım acıyor. grip olursam antibiyotik kullanamayınca atlatamıyorum da

her gün bi limon sık ve iç. ben kış dönemi öyle yaparım. havalar bi ara düzeldi. o ara bırakmıştım ama pazartesi itibariyle yeniden içmeye başladım. önlemini al .
ben 10 yıl önce bi antibiyotik kullandım . sonra bi de 5 yıl önce bi ağır grip oldum. o zaman doktor yazmıştı. 10 yılda 2 kutu.
bence gayet iyi. ama yememe özen gösteriyorum . sen de öyle yap canım. limon , meyve . özellikle ekşi meyveler ye. erik . eksi elma. kivi . bunlarda çok var.
bi de biber . taze biber . onda c vitamini çok yüksek .

neden çok acıkıyorsun acaba cnm. dün ben 7.30 da kalktım öğlene kdr canım yemek istemedi öğlen de ayva ile geçiştirdim.
bilmiyorum ki şekerim.
bu sabah 6.45 de kalktım kahvaltıdan.
gelince küçük paket çubuk yedim.
hibiskus içtim.
bu kadar .
bilmiyorum. sanıyorum ki kilo verdiğim bi döneme girdim.
kendime bakınca sanıyorum ki 45 kilo oldum, ama her gün tartılıyorum hala 56 yım.

biberi taze yiyemiyorum ama limon u salatalarda çok kullanıyorum zaten canım :)

geçen hafta iş görüşmesine gittiğim yerde kardeşimin arkadaşının annesi çalışıyordu. biz bildireceğiz x hanıma olumlu yada olumsuz o size dönecek dedi. olumsuz olarak da dönmedi kadın. cuma aradım sordum bir kişi daha gelecek görüşmeye ona göre haber verecekler denildi ama yok ses seda bende şans olsa zaten bir türlü bulamadım iş ya. off bunaldım artık depresyona gireceğim az kaldı. millet de hep soruyor neden çalışmıyorsun da evde yatıyorsun diye. keyfimden çalışmıyorum sanki.

canım bi yere değil de bi kaç yere başvursan daha iyi sanki.
üzülme. sanki hepimizin her istediği iş anında mı oldu. ben de öyle bi kaç yere başvuru yapardım . 1-2 yerden cevap gelirdi. cevap gelmeyen yerler oluyordu. arayacağız deyip aramayanlar da oluyordu. üzülme. olur .

2 senedir her ilana başvurdum canım. görüşmeye çağırıyorlar. olumlu yada olumsuz arayacağız sizi diyorlar diyiş o diyiş

yazarhanim35 afiyet olsun

geçmiş olsun
millet de ne diyeceğini şaşırmış yaa. sanki zevkine evde oturuypr bu kız.

hiç moralini bozma canım. herkes kaç sene uğraşıp da ancak iş bulabiliyor. sen daha yeni mezunsun.

yumurta kalori: 75 kalori
peynir kalori: 30 kalori
3 zeytin kalori: 24
2 çeri domates kalori: 10 kalori
salatalık kalori: 14 kalori

toplam : 153 kalori+ hurma 42 kalori
= 195 kalori

aaa yokuş özelliği çok iyiymiş

@demirleke hiç sorma yaa aynen bana da sanki çok zayıflamışım oooh 45 kilo olmuşum gibi geliyor. halbuki 62-63

Herzamanki gibi çevrenin tek yaptığı konuşmak ne kadar da her konuda fikir sahibiler maşallah...
Canım takma ya evet de geç valla ya sinir oluyorum böyle insanlara.
Inşallah bulursun iyi bir iş canım napacaksin mecbur beklemekten başka yerlere basvurmaktan başka çare yok. Umarım herşey dilediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…