Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yarın yeniden diyete kaldığımız yerden devam bu haftaki hedefim aynı kalmak kesin kilo aldım haftasonu aldıklarımı versem iyi Salı günü de annemin akraba günü var ikramlarını ben hazırlarım ama yemicem öğlen misafirler gelmeden bişeyler atıştırırım sadece çay içicem kararlıyım

Akşam eşim browni kurabiye yaptım yarısını annemlerde verdim biraz kızınla yediler kalanını da ile götürecek evde kalmasın :))
bnde yapmistim cnm yarisini esime koydum yanina kalani da okula getirdim annenin gununde bnce bisey yemicem die kendini sartlama canm bnce saglikli olanlardan azcik yiuebikirsin doyetimiz omur boyu malesef ki her zaman kacamayiz yada kendimizi tutamayiz nefsini koreltcek kadar tat kuzum

günaydın kızlar .
bu sabahki kahvaltım . bol lorlu 2 yumurtalı omlet
çay içiyorum şu an
öğlene 4 kaşık yoğurt . 2 kaşık yulaf. 1 kaşık kuru üzüm ve 1 elmalı karışımım var. doyarsam iyi. doymazsam yerim bi şeyler . 1 paket cubuk kraker ve 1 paket etii form var. bunlardan yerim doymazsam. şu an midem kaynıyor niye ise.

dün sabah güzel kahvaltı yapmıştım.
öğlen yulafla sütü kaynattım.
ocaktan alınca icine tarçın ve muz koydum . muz yarımdı. öyle yedim.
sonra dışarı gittik. akşam yemeği için mangal yaktık dere kenarında.
yarım hamburger ekmeği arası 1 parmak sucuk yedim.
sonra tavuk yedim az biraz .
akşam süt ile nescafe yaptım. şekersiz içtim.
bol çay.
2 de hurma yedim.
yani bol kaçamaklı bi gündü sanıyorum.
böyle benden .

acıktım biraz önce

2 adet eti form mısır patlağı
1 adet eti form kepekli bisküvi yedim
ben yeni çıkan hardallı ballı mısır patlağından yedim. o kadar beğendim ki anlatamam. çok nefisss yapmışlar . deneme sakın 1 paketi yersin

ooooooooooo
çok iyi. maşallah . mükemel gidiyorsun
geçmiş olsun neyin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…