Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yakında ben de görecem 56 yı 55 i inanıyorum haftasonu kaçamaklara rağmen birkaç yüz gr almışım çok almamışım iki günde veririm nasıl olsa kilo verdiğimi hissediyorum pantalonlarımın beli bollaştı :))

Neyin var canım geçmiş olsun kulağın mı ağrıyor
Teselli ederim canım cuma 69.9 du regl geçti ya artık engel kalmadı.
Kulağım bir aydan fazla oluyor banyoda su kaçmıştı baya kasindi birkaç gündür sağ kulağım sağ ayağım yere bastikca tik tik ses çıkarıyor perdelenir gibi oluyor hafif ağrısı da oluyor bakalım bi gideyim

Canım ödemdir o bitki çayı falan yap geçer insallah.
Tesekkur ederim

canım sen kaçtın. az kalmıştı senin de.
Vayyy tebrikler canım
teşekkürler
temizlemesi gerekiyor sanıyorum . ondan kaynaklı olabilir o ses . yıkattırmadan temizliyorlar. yıkattırmayı düşünme pek

gayet güzelsin . çok bi fazlan yok . kollar bel . yandan değil önden çekebilirsen çek. yandan çok bi şeyin yok zaten . gayet normal fiziğin . doğum öncesi kaç kiloydun . o kilona mı dönmek istiyorsun
Elimde bu foto vardı canım yarın annemin günü var bi yandan da temizlik yapıyorum kızıma hamile kalmadan önce 54 kiloydum oğluma 58 le hamile kaldım şu an 57 lerdeyim yani Doğum kilom kalmadı iki hamilelik arasında bi 4 kilo almıştım amacım 54 55 li eski günlere dönmek yoksa çok bi fazlam yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…