ben hafta sonu cumartesi günü . 55.7 yi gördümCuma kaç kiloydun canım
Vayyy tebrikler canımben hafta sonu cumartesi günü . 55.7 yi gördüm
Teselli ederim canım cuma 69.9 du regl geçti ya artık engel kalmadı.Neyin var canım geçmiş olsun kulağın mı ağrıyor
Canım ödemdir o bitki çayı falan yap geçer insallah.günaydınnnnn
hiç giremiyorum, hafta içi hafta sonu yoğunluk beni mahvetti. ilk fırsatta gelip tüm sayfaları okuycam.
bu arada sizsiz kalmak bana yaramadı. bir günde 1 kg almış görünüyorum. ödemdir, kilo almamışımdır dimiiii
mesmeser tebriklerrr
canım sen kaçtın. az kalmıştı senin de.Yakında ben de görecem 56 yı 55 i inanıyorum haftasonu kaçamaklara rağmen birkaç yüz gr almışım çok almamışım iki günde veririm nasıl olsa kilo verdiğimi hissediyorum pantalonlarımın beli bollaştı :))
teşekkürlerVayyy tebrikler canım
temizlemesi gerekiyor sanıyorum . ondan kaynaklı olabilir o ses . yıkattırmadan temizliyorlar. yıkattırmayı düşünme pekTeselli ederim canım cuma 69.9 du regl geçti ya artık engel kalmadı.
Kulağım bir aydan fazla oluyor banyoda su kaçmıştı baya kasindi birkaç gündür sağ kulağım sağ ayağım yere bastikca tik tik ses çıkarıyor perdelenir gibi oluyor hafif ağrısı da oluyor bakalım bi gideyim
Cuma 57.3 dün canım az kaldı evet 1.5 kilo versem 55 i görmüş olurum öncelikle 56 yı göreyim decanım sen kaçtın. az kalmıştı senin de.
teşekkürler
temizlemesi gerekiyor sanıyorum . ondan kaynaklı olabilir o ses . yıkattırmadan temizliyorlar. yıkattırmayı düşünme pek
Zarar mi veriyor yikatmak bu konuda hic tecrubem olmadicanım sen kaçtın. az kalmıştı senin de.
teşekkürler
temizlemesi gerekiyor sanıyorum . ondan kaynaklı olabilir o ses . yıkattırmadan temizliyorlar. yıkattırmayı düşünme pek
yıkattıranlar sonra daha çok sıkıntı yaşıyor diye biliyorum. yengem yıkattı pişman oldu.Zarar mi veriyor yikatmak bu konuda hic tecrubem olmadi
maşallah canım . iyisin . bebişin de küçük hem .Cuma 57.3 dün canım az kaldı evet 1.5 kilo versem 55 i görmüş olurum öncelikle 56 yı göreyim de
O zaman sadece temizletme yapayim eger oyle bur durum gerekirseyıkattıranlar sonra daha çok sıkıntı yaşıyor diye biliyorum. yengem yıkattı pişman oldu.
ben çocukken temizlendi ama yıkama yolu ile değil. bi daha da sıkıntı yaşamadım.
162 boyum canım resim koymadın deyince atayım dedimmaşallah canım . iyisin . bebişin de küçük hem .
boyun kaçtı. resim koymadın sen sanıyorum
gayet güzelsin . çok bi fazlan yok . kollar bel . yandan değil önden çekebilirsen çek. yandan çok bi şeyin yok zaten . gayet normal fiziğin . doğum öncesi kaç kiloydun . o kilona mı dönmek istiyorsun
Elimde bu foto vardı canım yarın annemin günü var bi yandan da temizlik yapıyorum kızıma hamile kalmadan önce 54 kiloydum oğluma 58 le hamile kaldım şu an 57 lerdeyim yani Doğum kilom kalmadı iki hamilelik arasında bi 4 kilo almıştım amacım 54 55 li eski günlere dönmek yoksa çok bi fazlam yok zatengayet güzelsin . çok bi fazlan yok . kollar bel . yandan değil önden çekebilirsen çek. yandan çok bi şeyin yok zaten . gayet normal fiziğin . doğum öncesi kaç kiloydun . o kilona mı dönmek istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?