Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhabaaa

Geçen hafta foruma hiç giremedim zaten diyette yapamadım

bu haftaya hızlı başlıyorum geçen haftanın acısını çıkarmam lazım

Sabah:
08:30

peynir, 5 adet zeytin , domates, salatalık maydanoz ve 1,5 wasa şekersiz çay

ara yok

öğlen: 12:30

zeytinyağlı enginar yanında yoğurt ( ekmek yok )
bu arada enginarlarım çok ufak olduğundan 2 tane yedim

akşama sağlam spor yapacağım ve akşam yemeğim sadece 1 dilim ananas olacak

şimdilik bu kadar

şimdide 1 sade soda içiyorum.

7. yada 8. sınıfta yani ergenken giydiğim pantolon geçti elime dün yazlıkları çıkartırken oluyor beli biraz bol gelecek ykında belli ama paçalarından kısa hani paçaları 4-5 santim kısa olmasa pantolon olarak giyerdim ama keseyim şort yapayım diyorum :) biraz keserim sonra kestiğim yerden katlar resimdeki gibi yaparım diyorum :)

garibime giden birşey oldu kızlar. 2015 de mezun oldum ben üniden. takip ettiğim bir hoca vardı. öğrencisi iken de takip ediyordum instagramdan. normalde resim attığında vs denk geldiğimde beğeniyordum. o beni takip etmiyordu. dün takip isteği yollamış şuan öğrencisi değilim ne alaka dedim. baktım şöyle profiline bizim eski sınıftan sadece kendisini takip eden 4-5 kızdan 2 sini takip ediyor. 1 i benim. bunca zman sonra garip geldi. şimdi de instagram hikaye kısmnda paylaştığım şeye bakmış. komiğime de gitti bunca zaman sonra takipçi mi topluyor adam ne diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…