- 30 Ocak 2013
- 29.497
- 43.993
- 798
afiyet olsun ve allah kabul etsin canım :)Gunaydin kizlar sahurda 2 yumurta 1 dilim ekmek 1 cay toplam 280 kalori.
iftar menumu henuz yapmadim.
Bugun spor yok o yuzden iftarda hafif biseyler yerim.
kilo verenleri tebrik ediyorum super gidiyorsunuz.
Allah kabul etsin canım benim .Gunaydin kizlar sahurda 2 yumurta 1 dilim ekmek 1 cay toplam 280 kalori.
iftar menumu henuz yapmadim.
Bugun spor yok o yuzden iftarda hafif biseyler yerim.
kilo verenleri tebrik ediyorum super gidiyorsunuz.
ben de veririm 3-4 kilo ramazanda. ağır yemem . zaten hemen doyarım . hayırlısıyla gelsin inşallah ramazan . özledikKizlar eskiden oruc tuttugumda kilo aliyordum. halbuki son zamanlarda vermeye basladim. megerse iftarda cok agir seyler yedigim icin kilo aliyormusum onu anladim. bundan sonra iftarlarim hep hafif olacak.
Ramazan bir an once gelsin istiyorum simdi. hem ibadetimi yapicam hem de kilo vericem cifte kazanc olacak super heyecanliyim! belkide istedigim kilonun altina bile duserim sonrasindada ver elini Turkiye gelsin kebablar lahmacunlar kokorecler! korkmadan bol bol yemek istiyorum ordayken.
ne z aman geliyorsunuz canım.Kizlar eskiden oruc tuttugumda kilo aliyordum. halbuki son zamanlarda vermeye basladim. megerse iftarda cok agir seyler yedigim icin kilo aliyormusum onu anladim. bundan sonra iftarlarim hep hafif olacak.
Ramazan bir an once gelsin istiyorum simdi. hem ibadetimi yapicam hem de kilo vericem cifte kazanc olacak super heyecanliyim! belkide istedigim kilonun altina bile duserim sonrasindada ver elini Turkiye gelsin kebablar lahmacunlar kokorecler! korkmadan bol bol yemek istiyorum ordayken.
çok takılma . ben asla bakmam beni kim takip etmiş . kim bakmış . hiç hoşuma gitmez .kafanı karıştırmaya değmez , bakmışsa nolmuş yani.garibime giden birşey oldu kızlar. 2015 de mezun oldum ben üniden. takip ettiğim bir hoca vardı. öğrencisi iken de takip ediyordum instagramdan. normalde resim attığında vs denk geldiğimde beğeniyordum. o beni takip etmiyordu. dün takip isteği yollamış şuan öğrencisi değilim ne alaka dedim. baktım şöyle profiline bizim eski sınıftan sadece kendisini takip eden 4-5 kızdan 2 sini takip ediyor. 1 i benim. bunca zman sonra garip geldi. şimdi de instagram hikaye kısmnda paylaştığım şeye bakmış. komiğime de gitti bunca zaman sonra takipçi mi topluyor adam ne diye
garibime gitti sadece canım. hani takipçi mi kasıyor adam diye merak ettim utanmasam soracaktım. 900 e yakın takipçim var zaten kim beğenmiş etmiş diye bakmak mümkün değilçok takılma . ben asla bakmam beni kim takip etmiş . kim bakmış . hiç hoşuma gitmez .kafanı karıştırmaya değmez , bakmışsa nolmuş yani.
Hayirli olsun canım insallah hedef kilona ulasirsin bizlerde görürüztünaydın kızlar musmutlu haftalar hepinize :)
60'ı kırdım sabah 59.9 geldim tartıda merhaba 5'ler :)
şimdi
sade türk kahvesi
1 kupa hibiskus çayı
Hayirli olsun canım insallah hedef kilona ulasirsin bizlerde görürüz
Eki Görüntüle 1976777
Resmi çekerken arkadaki askiligi kaldırmak aklıma gelmedi düzenlerken fark ettim. Bu tunigi ilk aldığımda üzerine tam oturuyordu şimdi bol geliyor
Kaplamisim demek kiteşekkürler canım inşallah hep birlikte :)
askılık nerede ben neden göremiyorum
afiyet olsun canımAkşam yemeğini saat beşte bir balık restoranında yedim bir tane alabalık dört dilim balık pizza salata ve şalgam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?