Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Akşam bi şeyler atıştırdım
1 köfte.patates yemeğinin içinden aldım.15 adet yerfıstığı ,2 hurma ,3 adet sarma.
Çoçuklarla parka indim
Bi ara kızın altını değiştirmek için yukarı çıkmak zorunda kaldım,sonra geri indim.1saat 50 dakika kalmışız parkta

kız ne İstanbul'u Malatya da onlar
Ben ilk Ümraniye de yemiştim balıklı pizza ,bundan 11. Yıl önce,o gün bugündür yaparım
Malatya mı?
Güneydoğuyu çok özledim ama bu yazda programımızda güneydoğu yada Karadeniz yok
Bir yaz Karadeniz'e bir yaz da Güneydoğuya gitmek eşimide götürmek istiyorum. Eminim bayılır

Herkese günaydın yine erkenden hortladık birazdan anneme galeta unlu poğaça yapıcam kendisi de 2 tepsi ıspanaklı börek açıyor elinde tatlısını da akşamdan yaptım geriye patates salatası kalır kahvaltıdan sonra evine bi süpürge tutar toz alırım benim de çamaşırım var yıkandı onu asarım bir makinada kurudu katlanacak of çok işim varr

Hayırlı sabahlar kızlar dün hiç yazmaya fırsat bulamadım ofiste tektim tüm işler bana kaldı da :/ dün de biraz kaçırdım diye düşünüyorum hiç verimli geçmedi neyse bugünden itibaren yine yeniden düzene sokacağım sabah suyumla başladım kahvaltı yapamadım işleri ayarlamam gerek sonrasında kahvaltı

canım benim . misafirleriniz mi geliyor. mevlüt mü okutuyorsun. yoğunsun.

kolay gelsin cnm bnce sadece tatlarina bak kendini mahrum birakma

sabah kahvaltım 2 yumurtalı (lor, ezine, kaşar) peynirli omlet.
1 bardak hibiskus çayı

işe geldim . ama canım saçma sapan şeyler istiyor . kavurma. milfoy börek . ton balık köftesi.
o bazen bnde de oluo cnm eger karbonhidrat aldoysan bir gun cnm surekli istio

Herkese Günaydınnnn

Dün akşamdan başlayayım hemen :)

dün öğle yemeğimden sonraki aramda wasanın tahıllı barını yedim akşam saat 16:30 gibi bi adet armut yedim.

eve gelip ordan hemen spora geçtim 50 dk yürüdüm (510 kalori yakmışım ) sonra saunada kaldım 15 20 dk kadar ondan sonra havuza girip yüzdüm biraz eve geldim ve sadece 1 dilim ananas yedim.

sabah
08:30

peynir, domates,zeytin,salatalık,maydanoz ve yeşil çay ( şekersiz )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…