Teşekkür ederim pizzayi biraz fazla yedim dilimleri kucuktu ama bu saatten sonra yemek olarak bişey yemem cay ve form cay içerimafiyet olsun canım
afiyet olsun cnm cok hos gorunudun resimde deAkşam yemeğini saat beşte bir balık restoranında yedim bir tane alabalık dört dilim balık pizza salata ve şalgam
zaten akşam yemeği saati en geç 7 olmalı canım:)Teşekkür ederim pizzayi biraz fazla yedim dilimleri kucuktu ama bu saatten sonra yemek olarak bişey yemem cay ve form cay içerim
Artik bunu kendime prensip edindim eğer eşim geç kalacaksa ben yiyorum akşam yemek saatimi erkene çekmek iyi oldu.zaten akşam yemeği saati en geç 7 olmalı canım:)
Sağol canimcimafiyet olsun cnm cok hos gorunudun resimde de
bizimkiler de geç yiyor cnm 8 gibi bende erken yiyorum. hava da geç kararıyor zaten artık. :) bir kaç kg bile fark ediyor aslında canımArtik bunu kendime prensip edindim eğer eşim geç kalacaksa ben yiyorum akşam yemek saatimi erkene çekmek iyi oldu.
Bugün yeni kimlik kartı için başvuru yapmaya gittik elimi cihaz okuyamadi eşim de zayıfladı damarların bile zayıfladı ne hale geldim diyor bilmeyen de sanki kaç kilo verdim.
Toplamda 6 kg oldu aslında bir ara 75 e bile gitmişti 6-7 arası bende hemen yüzden veriyorum gerçekten hemen soldum insanlar hastalanmisim sanıyor ama bunlar beni ilgilendirmiyor ben devam edecem Aksam yürüyüş yapmayı düşünüyorum kaç gündür yapmadım bu hafta insallah 68 i sabitlerimbizimkiler de geç yiyor cnm 8 gibi bende erken yiyorum. hava da geç kararıyor zaten artık. :) bir kaç kg bile fark ediyor aslında canım
Bence hiç kilolu görünmüyorsun maşallahın var. Askılığı bende göremedim.Eki Görüntüle 1976777
Resmi çekerken arkadaki askiligi kaldırmak aklıma gelmedi düzenlerken fark ettim. Bu tunigi ilk aldığımda üzerine tam oturuyordu şimdi bol geliyor
Afiyet olsun canım benim hepsi nefis görünüyor. Havuçlu olan ne anlamadım ama zeytinyağlı olan herşeye bayılırım. Eşim zeytinyağını çok seviyorsun o yüzden zeytinyağı renginde tenin var diyor.akşam yemeğim
Yalnız menü güzelmiş afiyet olsun. Balık pizza yemedim hiç ama kuşağa enteresan geldi.Akşam yemeğini saat beşte bir balık restoranında yedim bir tane alabalık dört dilim balık pizza salata ve şalgam
Hahahah ne güzel işte iltifat etmiş sana eşin. Ayy sağol aşkım deyip geçseydin.Artik bunu kendime prensip edindim eğer eşim geç kalacaksa ben yiyorum akşam yemek saatimi erkene çekmek iyi oldu.
Bugün yeni kimlik kartı için başvuru yapmaya gittik elimi cihaz okuyamadi eşim de zayıfladı damarların bile zayıfladı ne hale geldim diyor bilmeyen de sanki kaç kilo verdim.
Buraya çok yakın bir restoran var sadece balık yapıyorlar hem de ortam süper gidersem fotoğraf atarım sadece orda gördüm bu pizzayi ilk yediğinde içinde balık olduğunu fark etmedim incecik de yapıyorlar çok güzel oluyor.Bence hiç kilolu görünmüyorsun maşallahın var. Askılığı bende göremedim.
Afiyet olsun canım benim hepsi nefis görünüyor. Havuçlu olan ne anlamadım ama zeytinyağlı olan herşeye bayılırım. Eşim zeytinyağını çok seviyorsun o yüzden zeytinyağı renginde tenin var diyor.
Yalnız menü güzelmiş afiyet olsun. Balık pizza yemedim hiç ama kuşağa enteresan geldi.
Hahahah ne güzel işte iltifat etmiş sana eşin. Ayy sağol aşkım deyip geçseydin.
Toplamda 6 kg oldu aslında bir ara 75 e bile gitmişti 6-7 arası bende hemen yüzden veriyorum gerçekten hemen soldum insanlar hastalanmisim sanıyor ama bunlar beni ilgilendirmiyor ben devam edecem Aksam yürüyüş yapmayı düşünüyorum kaç gündür yapmadım bu hafta insallah 68 i sabitlerim
Bence hiç kilolu görünmüyorsun maşallahın var. Askılığı bende göremedim.
Afiyet olsun canım benim hepsi nefis görünüyor. Havuçlu olan ne anlamadım ama zeytinyağlı olan herşeye bayılırım. Eşim zeytinyağını çok seviyorsun o yüzden zeytinyağı renginde tenin var diyor.
Yalnız menü güzelmiş afiyet olsun. Balık pizza yemedim hiç ama kuşağa enteresan geldi.
Hahahah ne güzel işte iltifat etmiş sana eşin. Ayy sağol aşkım deyip geçseydin.
Evet haklısın kritik bir noktadikkat et kendine canım
sağlık bu cnm hiç birşey sağlıktan öenmli değilEvet haklısın kritik bir nokta
bende diorum balik ve pizza ne alaka sana sorcaktim cnm:)Buraya çok yakın bir restoran var sadece balık yapıyorlar hem de ortam süper gidersem fotoğraf atarım sadece orda gördüm bu pizzayi ilk yediğinde içinde balık olduğunu fark etmedim incecik de yapıyorlar çok güzel oluyor.
Askilik kafanın arkasında çıkmış havlular falan var
Canım gayet iyi duruyorsun gerçekten hiç kilolu durmuyorsunEki Görüntüle 1976777
Resmi çekerken arkadaki askiligi kaldırmak aklıma gelmedi düzenlerken fark ettim. Bu tunigi ilk aldığımda üzerine tam oturuyordu şimdi bol geliyor
Canım pizzayi balıklı yapıyorlarbende diorum balik ve pizza ne alaka sana sorcaktim cnm:)
Çok şükür yapım beni çok ele vermiyor hantal durmuyorumCanım gayet iyi duruyorsun gerçekten hiç kilolu durmuyorsun
İstanbuldaysa mutlaka isim ve adres isterimBuraya çok yakın bir restoran var sadece balık yapıyorlar hem de ortam süper gidersem fotoğraf atarım sadece orda gördüm bu pizzayi ilk yediğinde içinde balık olduğunu fark etmedim incecik de yapıyorlar çok güzel oluyor.
Askilik kafanın arkasında çıkmış havlular falan var
Evde yaparım ben de pizzayı ve mutlaka bi tarafını balıklı yaparım.eşim ve ben çok severiz.ama ben konserve balık ıle yaparım.ton balık ileCanım pizzayi balıklı yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?