Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunaydin sekerler ben geldim.
Kahvaltim
4 Zeytin,1 cay kasigi recel,1 cay kasigi kaymak, 1 dilim ev ekmegi, 1 bardak az balli cay toplam 253 kalori.
Cocuklari okullarina biraktim ise geldim cok yogun degiliz bu gunlerde rahatim.
Oglen icin evden getirmedim muhtemelen yandaki Fit and Fuel cafeden (saglikli yiyecekler yapan bir yer) somon fumeli sandvic yerim ve bol bol su.
Su anda sekersiz ihlamur iciyorum

Afiyet olsun cok saglikli bir kahvalti olmus.

Canım az kalori almışsın oruç olmandan kaynaklı sanırım
Canim spor yapmadigim zaman ozellikle az kalori almaya dikkat ediyorum. bugun spor yapacagim icin 900-1000 e tamamlarim. kilo vercem diye sagligimdan olmaya hic niyetim yok.
vermem gereken kg azaldıkça irade de gitti

Bu durum bendede var. Artik sadece 2 kilo fazlaligim var diye cok ugrasmiyorum acikcasi vermesem bile olur aslinda sirf Turkiyeye gidecem orda alirim diye vermek istiyorum.

52 mi
Senin hedefin kaçtı canım ?

inşallah bende göreceğim o 52 leri

aferin sana. pes etmek yok. iraden toparlar korkma. vereceksin canım benim
ben de 2 günde sanki var ya süzüldüm . resmen kendimi 45 kilo sanıyorum şu an .hayaller , hayatlar

pes etmem cnm 55 i göreceğim hazirana kadr :)

tünaydın canım hoşgeldin afiyet olsun :)

çok fazlalık olmayınca öyle oluyor şuan ne fazla 5 kg fazlalığım falan var :)

markete gittim kendmi kaybettim @demirleke dediğinden aldım

biskremler benim değil :) kendime ton balığı ve brokoli,lor, tek içimlik çorba ve gong alırken kardeşimi de unutmayayım diye biskrem aldım

ay beğendin mi. ben bayıldım . parmaklarımı falan yaladım .

markete gittim kendmi kaybettim @demirleke dediğinden aldım

biskremler benim değil :) kendime ton balığı ve brokoli,lor, tek içimlik çorba ve gong alırken kardeşimi de unutmayayım diye biskrem aldım

bu boyadan memnun musun. ben de sarıyım
52 mi
Senin hedefin kaçtı canım ?

inşallah bende göreceğim o 52 leri
canım ben 52 yim. yıllardır. doğum ve hamilelikten kalan . emzirmeden kalan bi boğaz açıklığım var . onu daraltmaya çalışıyorum .55 küsürüm şimdi

ay beğendin mi. ben bayıldım . parmaklarımı falan yaladım .
yemedim canım yarın yiyeceğim ayran detoksu yapıyorum ya bugün :)

bu boyadan memnun musun. ben de sarıyım

canım ben 52 yim. yıllardır. doğum ve hamilelikten kalan . emzirmeden kalan bi boğaz açıklığım var . onu daraltmaya çalışıyorum .55 küsürüm şimdi

en geç bunda geliyor diplerim canım :) memnunum platin sarısı bu. üstelik oryal kullanmadan açtım ben saçımın rengini. platine yaklaşırken voilaya geçtim sarı altın sarısı derken en son platin

aaa bozdun diye düşündüm . çünkü dayanamıyorum falan yazmıştın sanki. hani irade vs demiştin. yapamadığını düşündüm. nasıl oldu peki. sadece ayran mı içtin bugün .
iyi açma o zaman . yarın anlarsın ne demek isteediğimi yiyince.
benim de platin

benim de oryelsiz. saç rengim açık . ondan gerkmiyor oryel.
evet açık renk olunca öyle . beyazlarım da var yanlarda. koyu renk çok eğreti duruyor kafamda. hiç uymuyor sıfatıma. o nedene böyle benim de. beyazlar da işte daha kolay kapanıyor . çok olmasa da beyaz var benim

menemen hastasıyım. yumurtanın da hastasıyım. en sevdiğim menu olur benim için 2 yumurtalı domatesli menemen.
afiyet olsun
Tesekkir ederim cnm kolay bi menu zaten hazirlamasi iyi oldu
bende sirf tatile gitcem die zayifliorum ya saka gbi:)

öğlen 1 bardak ayran içtim akşam da 1 yada 2 bardak içerim.

benim kestane idi saç rengim 1.5 senede rengini aça aça platine döndüm. bal köpüğünden başladım kumral küllü kumral derken şuan platinim :) kuaföre gitsem kuaför oryal sürmeden açmaz rengni. birde ilk boyattğm zaman kuaför bayan sanırım benm boyam yerine başka boya kullandı kendisinden olanı. ondan beri hiç kuaförde boyatmadım sinir oldum

Sabah 250 kalori almıştım günü de az hasarla atlattım tatlı almadım patates salatası da canım istemedi 1 minik poğaça ile az börek yedim ona çay dök ötekine tabak hazırla derken yeni oturdum bulaşıklarını da makineye attım annemin bir de odayı süpürürüm tamamdır bugün yediğimden çok yakmışımdır kesin çünkü çok hızlı hareket ettim annemin evinin yanında kendi evimi de hafiften temizledim eee yeter demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…