aferin sana. pes etmek yok. iraden toparlar korkma. vereceksin canım benimyok cnm inat ettim hiç değilse 58'i göreceğim
Afiyet olsun cok saglikli bir kahvalti olmus.Günaydın kızlar sabah kahvaltim acılı bir sos yaptım siyah urfa biberi pul biber kimyon limon ve bir tatli kaşığı zeytinyağı
bir tepeleme tatli kaşığı çökelek
Üç dilim peynir
Dört tane zeytin
Bir dilim ekmek
Canim spor yapmadigim zaman ozellikle az kalori almaya dikkat ediyorum. bugun spor yapacagim icin 900-1000 e tamamlarim. kilo vercem diye sagligimdan olmaya hic niyetim yok.Canım az kalori almışsın oruç olmandan kaynaklı sanırım
vermem gereken kg azaldıkça irade de gitti
gecmis olsun cnm menun guzelmis
akşamları yemiyorum zaten . geçiştiren şeyler yiyorum.
bi kaç adet fıstık.
1 lokma yoğurt . türk kahve gibi
öğlen makarna yapacaktı abla. hazır döner almıştım marketten üzerine onu koyacaktı. akşama dönerlerden kalırsa bi kaç lokma da döner yerim.
sabah tartım şaşırmıştı yine. 52 tarttı beni. arada böyle şaşırması hoşuma gidiyor. en son 2 yıl önce 52 idim.
aferin sana. pes etmek yok. iraden toparlar korkma. vereceksin canım benim
ben de 2 günde sanki var ya süzüldüm . resmen kendimi 45 kilo sanıyorum şu an .hayaller , hayatlar
Gunaydin sekerler ben geldim.
Kahvaltim
4 Zeytin,1 cay kasigi recel,1 cay kasigi kaymak, 1 dilim ev ekmegi, 1 bardak az balli cay toplam 253 kalori.
Cocuklari okullarina biraktim ise geldim cok yogun degiliz bu gunlerde rahatim.
Oglen icin evden getirmedim muhtemelen yandaki Fit and Fuel cafeden (saglikli yiyecekler yapan bir yer) somon fumeli sandvic yerim ve bol bol su.
Su anda sekersiz ihlamur iciyorum
Afiyet olsun cok saglikli bir kahvalti olmus.
Canim spor yapmadigim zaman ozellikle az kalori almaya dikkat ediyorum. bugun spor yapacagim icin 900-1000 e tamamlarim. kilo vercem diye sagligimdan olmaya hic niyetim yok.
Bu durum bendede var. Artik sadece 2 kilo fazlaligim var diye cok ugrasmiyorum acikcasi vermesem bile olur aslinda sirf Turkiyeye gidecem orda alirim diye vermek istiyorum.
ay beğendin mi. ben bayıldım . parmaklarımı falan yaladım .markete gittim kendmi kaybettim @demirleke dediğinden aldım
biskremler benim değil :) kendime ton balığı ve brokoli,lor, tek içimlik çorba ve gong alırken kardeşimi de unutmayayım diye biskrem aldım
bu boyadan memnun musun. ben de sarıyımmarkete gittim kendmi kaybettim @demirleke dediğinden aldım
biskremler benim değil :) kendime ton balığı ve brokoli,lor, tek içimlik çorba ve gong alırken kardeşimi de unutmayayım diye biskrem aldım
canım ben 52 yim. yıllardır. doğum ve hamilelikten kalan . emzirmeden kalan bi boğaz açıklığım var . onu daraltmaya çalışıyorum .55 küsürüm şimdi52 mi
Senin hedefin kaçtı canım ?
inşallah bende göreceğim o 52 leri
yemedim canım yarın yiyeceğim ayran detoksu yapıyorum ya bugün :)ay beğendin mi. ben bayıldım . parmaklarımı falan yaladım .
bu boyadan memnun musun. ben de sarıyım
canım ben 52 yim. yıllardır. doğum ve hamilelikten kalan . emzirmeden kalan bi boğaz açıklığım var . onu daraltmaya çalışıyorum .55 küsürüm şimdi
aaa bozdun diye düşündüm . çünkü dayanamıyorum falan yazmıştın sanki. hani irade vs demiştin. yapamadığını düşündüm. nasıl oldu peki. sadece ayran mı içtin bugün .yemedim canım yarın yiyeceğim ayran detoksu yapıyorum ya bugün :)
en geç bunda geliyor diplerim canım :) memnunum platin sarısı bu. üstelik oryal kullanmadan açtım ben saçımın rengini. platine yaklaşırken voilaya geçtim sarı altın sarısı derken en son platin
benim de oryelsiz. saç rengim açık . ondan gerkmiyor oryel.yemedim canım yarın yiyeceğim ayran detoksu yapıyorum ya bugün :)
en geç bunda geliyor diplerim canım :) memnunum platin sarısı bu. üstelik oryal kullanmadan açtım ben saçımın rengini. platine yaklaşırken voilaya geçtim sarı altın sarısı derken en son platin
Tesekkir ederim cnm kolay bi menu zaten hazirlamasi iyi oldumenemen hastasıyım. yumurtanın da hastasıyım. en sevdiğim menu olur benim için 2 yumurtalı domatesli menemen.
afiyet olsun
bende sirf tatile gitcem die zayifliorum ya saka gbi:)Afiyet olsun cok saglikli bir kahvalti olmus.
Canim spor yapmadigim zaman ozellikle az kalori almaya dikkat ediyorum. bugun spor yapacagim icin 900-1000 e tamamlarim. kilo vercem diye sagligimdan olmaya hic niyetim yok.
Bu durum bendede var. Artik sadece 2 kilo fazlaligim var diye cok ugrasmiyorum acikcasi vermesem bile olur aslinda sirf Turkiyeye gidecem orda alirim diye vermek istiyorum.
aaa bozdun diye düşündüm . çünkü dayanamıyorum falan yazmıştın sanki. hani irade vs demiştin. yapamadığını düşündüm. nasıl oldu peki. sadece ayran mı içtin bugün .
iyi açma o zaman . yarın anlarsın ne demek isteediğimi yiyince.
benim de platin
benim de oryelsiz. saç rengim açık . ondan gerkmiyor oryel.
evet açık renk olunca öyle . beyazlarım da var yanlarda. koyu renk çok eğreti duruyor kafamda. hiç uymuyor sıfatıma. o nedene böyle benim de. beyazlar da işte daha kolay kapanıyor . çok olmasa da beyaz var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?