Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Iyiki doğdun canım mutlu huzurlu sağlıklı yıllar dilerim. Inşallah iyi verirsin bu hafta

Akşam az yağlı işkembe çorbası yaptım. İşkembeyi kendi suyuyla değilde yağsız tavuk suyuyla yaptım. Çok hafif oldu. 1 tabak yedim yanında 1 demet marul tahminim 300 kaloriyi geçmez.

Çok sağol canım inşallah yaa. Resmen ah diye ağlıyor kuzum zor çıkarıyor ne yazıkki.
Onlar iyi olsun larda napalim bir gülüşleri dünyalara bedel
Geçmiş olsun canım çok zor bir dönem geçiriyor cocuk ikinizin de Allah yardımcısı olsun.ben de oğlumu tuvalete araştırmaya başladım çok zor olması kızlarda daha zorlanmistim

Günaydın hepinize kizlar
Akşam menun üç kaşık bulgur pilavı
Üç kaşık kurufasulye suyundan da koydum yedim insallah fazla olmamıştır yemegim toplam küçük bir kaseydi
Sabah kahvaltim bir dilim ekmek çökelek üç tane zeytin.

Günaydın kızlar oğlum erkenden kalktı yine gece kucağımda uyudu zaten öyle akşam yemek yememiştim on gibi çok acıkınca bir bardak süt içtim şimdi de çok açım biraz daha oyalanıp kahvaltı hazırlıcam güzel bol proteinli bir kahvaltı yapmayı planlıyorum herkese mutlu güzel bir gün olsun :)

iki gun ustuste balik yedim ama corba iyi fikir
Brokkoli corbasini nasil yapiyorsun burda kremali yapiyorlar cok kalorili bisey.
evet cnm kremali jerseyden uzak durcaksin kizlarin dedigi gibi sut koymak en mantiklisi hem de besleyici olur

evet cnm ozledim seni gercekten bebisin icin uzuldum zordur eminim anne olmak iste

Pes etme cnm kirilma noktasi yasiosundur bazen bikac hafta ayni kiloda kalinabilir sen sakin pes etme bu arada dogum gunun de kutlu olsunnnnnnn
oohhh simdiden afiyet olsun sekerim

sutlu tatlidan bisey olmaz canim cok cnku tatile veya dosari ciktigim gunler diyetisyen de bana sutlu tatli yiyebikirsin diodu

@Nslhn001 mutlu yıllarrr. yeni yaşında dilediğin gibi bir fizikte olacaksın. ne mutlu sana

Geçmiş olsun canım çok zor bir dönem geçiriyor cocuk ikinizin de Allah yardımcısı olsun.ben de oğlumu tuvalete araştırmaya başladım çok zor olması kızlarda daha zorlanmistim
Teşekkür ederim canım amin
Sana da kolay gelsin o da sabır isteyen bir durum hemen alışır inşallah. Benim oğlum hemen alışmıştı hatta geceyi bile hemen bıraktı. Ama kız nasıl olur bilmiyorum

Günaydın canım afiyet olsun

Günaydın tatlım bende özledim sizleri
4 dişi birden şişmişti 10 gündür bekliyordum patlamasını bu sabah patlamış 2 tanesi çok şükür diğer ikiside patladığında bir süre rahat oluruz

günaydınnnn

sonunda yoğunluğu atlattım gibi. bugün dolu dolu sizlerleyim inşallah.

burda hep birlikte olmak inanılmaz motivasyon kaynağı
Günaydın canım
Baya bir yoruldun ne zamandır. Burda olmak gerçekten motive edici

hanımlar sizsiz kaldığım dönemde tek öğünde aldığım bir kiloyu iki gün sonra 500 gr eksilmiş olarak gördüm bu sabah. dediğiniz gibi ödemdir diye umuyorum.

çünkü yediğim 300 gram , aldığım kilo 1000 gram. tıp ilmi bunu açıklasın.

o gün yediğim de klasik türk kahvaltısı ve bir lavaş. reçel bal falan da yok üstelik.

ilk hedef tekrar 62'yi görmek.

yeşil çayımı içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…