- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Iyiki doğdun canım mutlu huzurlu sağlıklı yıllar dilerim. Inşallah iyi verirsin bu haftaIyi akşamlar kızlar.
Dün benim doğum günümdu.
Bugün kahvaltı günüm vardı ama kaçamak çok az yaptım. Sabahları iyi yemeğe çalışıyorum 2 gündür de akşamları sadece bol naneli cacık yiyorum.
Biraz midem süzünce nescafe ve 2 badem yiyorum. Bakalım aynı kalmaktan sıkıldım artık.
Lor satılmıyor burda ama netten tarifini buldum yapılışı çok kolay bu haftasonu evde olursam yapmayı planlıyorum. Normalde Türkiyedeyken sevdiğim bişeydi.lorlu kepekli makarna da olabilir canm
Geçmiş olsun canım çok zor bir dönem geçiriyor cocuk ikinizin de Allah yardımcısı olsun.ben de oğlumu tuvalete araştırmaya başladım çok zor olması kızlarda daha zorlanmistimÇok sağol canım inşallah yaa. Resmen ah diye ağlıyor kuzum zor çıkarıyor ne yazıkki.
Onlar iyi olsun larda napalim bir gülüşleri dünyalara bedel
afiyet olsun canım çok sağlıklı şeyler. çok şekerli de olmuyor. bikaç tame yemekten zarar gelmez bence
evet cnm kremali jerseyden uzak durcaksin kizlarin dedigi gibi sut koymak en mantiklisi hem de besleyici oluriki gun ustuste balik yedim ama corba iyi fikir
Brokkoli corbasini nasil yapiyorsun burda kremali yapiyorlar cok kalorili bisey.
evet cnm ozledim seni gercekten bebisin icin uzuldum zordur eminim anne olmak iste3 gündür yoktum canım temizlik yaptım yemek derken ee cocuklarda var uğraş dur hep aynı.
Kızım diş çıkarıyor çok huysuz sürekli ağlıyor mız mız ilgi istiyor o yüzden pek giremiyorum bu aralar
Pes etme cnm kirilma noktasi yasiosundur bazen bikac hafta ayni kiloda kalinabilir sen sakin pes etme bu arada dogum gunun de kutlu olsunnnnnnnIyi akşamlar kızlar.
Dün benim doğum günümdu.
Bugün kahvaltı günüm vardı ama kaçamak çok az yaptım. Sabahları iyi yemeğe çalışıyorum 2 gündür de akşamları sadece bol naneli cacık yiyorum.
Biraz midem süzünce nescafe ve 2 badem yiyorum. Bakalım aynı kalmaktan sıkıldım artık.
oohhh simdiden afiyet olsun sekerimGünaydın kızlar oğlum erkenden kalktı yine gece kucağımda uyudu zaten öyle akşam yemek yememiştim on gibi çok acıkınca bir bardak süt içtim şimdi de çok açım biraz daha oyalanıp kahvaltı hazırlıcam güzel bol proteinli bir kahvaltı yapmayı planlıyorum herkese mutlu güzel bir gün olsun :)
sutlu tatlidan bisey olmaz canim cok cnku tatile veya dosari ciktigim gunler diyetisyen de bana sutlu tatli yiyebikirsin diodugünaydın kızlar dün akşam yemek yemedim ama dışarı çıktığım için tatlı yedim sütlü ama abartmadan yedim çay ve kahve içtim akşam menüm buydu bunun içinde yarım saat yürüşüm vardır dün akşamı böyle bitirdim
Iyi akşamlar kızlar.
Dün benim doğum günümdu.
Teşekkür ederim canım aminGeçmiş olsun canım çok zor bir dönem geçiriyor cocuk ikinizin de Allah yardımcısı olsun.ben de oğlumu tuvalete araştırmaya başladım çok zor olması kızlarda daha zorlanmistim
Günaydın canım afiyet olsunGünaydın kızlar oğlum erkenden kalktı yine gece kucağımda uyudu zaten öyle akşam yemek yememiştim on gibi çok acıkınca bir bardak süt içtim şimdi de çok açım biraz daha oyalanıp kahvaltı hazırlıcam güzel bol proteinli bir kahvaltı yapmayı planlıyorum herkese mutlu güzel bir gün olsun :)
Sağolasın tatlım sana da afiyet olsunGünaydın canım afiyet olsun
Teşekkür ederim canım amin
Sana da kolay gelsin o da sabır isteyen bir durum hemen alışır inşallah. Benim oğlum hemen alışmıştı hatta geceyi bile hemen bıraktı. Ama kız nasıl olur bilmiyorum
Günaydın tatlım bende özledim sizlerievet cnm kremali jerseyden uzak durcaksin kizlarin dedigi gibi sut koymak en mantiklisi hem de besleyici olur
evet cnm ozledim seni gercekten bebisin icin uzuldum zordur eminim anne olmak iste
Pes etme cnm kirilma noktasi yasiosundur bazen bikac hafta ayni kiloda kalinabilir sen sakin pes etme bu arada dogum gunun de kutlu olsunnnnnnn
oohhh simdiden afiyet olsun sekerim
sutlu tatlidan bisey olmaz canim cok cnku tatile veya dosari ciktigim gunler diyetisyen de bana sutlu tatli yiyebikirsin diodu
Günaydın canımgünaydınnnn
sonunda yoğunluğu atlattım gibi. bugün dolu dolu sizlerleyim inşallah.
burda hep birlikte olmak inanılmaz motivasyon kaynağı
kesinlikle canımGünaydın canım
Baya bir yoruldun ne zamandır. Burda olmak gerçekten motive edici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?