oglen icin 2 secenegim var.
1.somon fumeli bagel 358 kalori
hindi fumeli avokadolu sandvic 450 kalori ama bu sandvic buyuk anca yarisini yiyebilirim oda 225 kalori eder. mantik olarak bunu yemem lazim ama canim somon fumeli olani istiyor :-(
aferin sana. pes etmek yok. iraden toparlar korkma. vereceksin canım benim
ben de 2 günde sanki var ya süzüldüm . resmen kendimi 45 kilo sanıyorum şu an .hayaller , hayatlar
Sabah 250 kalori almıştım günü de az hasarla atlattım tatlı almadım patates salatası da canım istemedi 1 minik poğaça ile az börek yedim ona çay dök ötekine tabak hazırla derken yeni oturdum bulaşıklarını da makineye attım annemin bir de odayı süpürürüm tamamdır bugün yediğimden çok yakmışımdır kesin çünkü çok hızlı hareket ettim annemin evinin yanında kendi evimi de hafiften temizledim eee yeter demi
Somon fumeliden yedim ama krem peynir koydurmadim. kac kalori azaldi bilmiyorum ben yinede 358 diye yazdim teldeki uygulamaya.
Bu durumda Aksama yaklasik 400 kalorilik butcem kaldi.
Ara ogun yememem lazim. ayrica 1 saat spor yapicam insallah.
esim aksam yok arkadaslariyla bisiklet surmeye gidecek. her sali, persembe, ve pazar gidiyor diger gunlerde oda evde suruyor benim gibi. o yuzden cocuklari yalniz birakip yuruyuse cikamam muhtemelen steps ve bisiklet olacak bu aksam.
Akşam canım yemek istemedi çay içiyorum birazdan ütü yapıcam babam misafirler varken benim evde boya yapmış rütuş misafirler gidince iki odanın camını sildim çookk yorgunum (
haşlıyorum süzüyorum cnm. başka bir tencerede patates havuç haşlayıp içine haşlanmış brokoliyi koyuyorum. blendardan çekip 1 çay bardağı süt azıcık tuz karabiber. hepsini bir haşlarsan o yeşil suyunu atmadığı için ağır ve gazlı oluyor
3 gündür yoktum canım temizlik yaptım yemek derken ee cocuklarda var uğraş dur hep aynı.
Kızım diş çıkarıyor çok huysuz sürekli ağlıyor mız mız ilgi istiyor o yüzden pek giremiyorum bu aralar
3 gündür yoktum canım temizlik yaptım yemek derken ee cocuklarda var uğraş dur hep aynı.
Kızım diş çıkarıyor çok huysuz sürekli ağlıyor mız mız ilgi istiyor o yüzden pek giremiyorum bu aralar
Iyi akşamlar kızlar.
Dün benim doğum günümdu.
Bugün kahvaltı günüm vardı ama kaçamak çok az yaptım. Sabahları iyi yemeğe çalışıyorum 2 gündür de akşamları sadece bol naneli cacık yiyorum.
Biraz midem süzünce nescafe ve 2 badem yiyorum. Bakalım aynı kalmaktan sıkıldım artık.