Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

oglen icin 2 secenegim var.
1.somon fumeli bagel 358 kalori
hindi fumeli avokadolu sandvic 450 kalori ama bu sandvic buyuk anca yarisini yiyebilirim oda 225 kalori eder. mantik olarak bunu yemem lazim ama canim somon fumeli olani istiyor :-(
Canının istediğini ye nasıl olsa 1000 kaloriyi geçmezsin

aferin canim sana boyle strestli bir gunu gayet iyi atlatmissin

Canının istediğini ye nasıl olsa 1000 kaloriyi geçmezsin
Somon fumeliden yedim ama krem peynir koydurmadim. kac kalori azaldi bilmiyorum ben yinede 358 diye yazdim teldeki uygulamaya.
Bu durumda Aksama yaklasik 400 kalorilik butcem kaldi.
Ara ogun yememem lazim. ayrica 1 saat spor yapicam insallah.
esim aksam yok arkadaslariyla bisiklet surmeye gidecek. her sali, persembe, ve pazar gidiyor diger gunlerde oda evde suruyor benim gibi. o yuzden cocuklari yalniz birakip yuruyuse cikamam muhtemelen steps ve bisiklet olacak bu aksam.

Akşam canım yemek istemedi çay içiyorum birazdan ütü yapıcam babam misafirler varken benim evde boya yapmış rütuş misafirler gidince iki odanın camını sildim çookk yorgunum (

iki gun ustuste balik yedim ama corba iyi fikir
Brokkoli corbasini nasil yapiyorsun burda kremali yapiyorlar cok kalorili bisey.
haşlıyorum süzüyorum cnm. başka bir tencerede patates havuç haşlayıp içine haşlanmış brokoliyi koyuyorum. blendardan çekip 1 çay bardağı süt azıcık tuz karabiber. hepsini bir haşlarsan o yeşil suyunu atmadığı için ağır ve gazlı oluyor

Triplimelek Megi canım sen neler yaptın bugün
3 gündür yoktum canım temizlik yaptım yemek derken ee cocuklarda var uğraş dur hep aynı.
Kızım diş çıkarıyor çok huysuz sürekli ağlıyor mız mız ilgi istiyor o yüzden pek giremiyorum bu aralar

Ay kıyamam kuzuya tez zamanda atlatır inşallah dişi kimi çocuk zor çıkarıyor kolay gelsin bu arada olan anneye oluyor zordur bilirim

Iyi akşamlar kızlar.
Dün benim doğum günümdu.
Bugün kahvaltı günüm vardı ama kaçamak çok az yaptım. Sabahları iyi yemeğe çalışıyorum 2 gündür de akşamları sadece bol naneli cacık yiyorum.
Biraz midem süzünce nescafe ve 2 badem yiyorum. Bakalım aynı kalmaktan sıkıldım artık.

Ay kıyamam kuzuya tez zamanda atlatır inşallah dişi kimi çocuk zor çıkarıyor kolay gelsin bu arada olan anneye oluyor zordur bilirim
Çok sağol canım inşallah yaa. Resmen ah diye ağlıyor kuzum zor çıkarıyor ne yazıkki.
Onlar iyi olsun larda napalim bir gülüşleri dünyalara bedel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…