Amin canım insallah
Canım kızlarda daha zorlandım oğlum kacirsa bile kendini tutuyor kızlar öyle değildi bi bakardım gitmişti büyük tuvaletini daha yapmıyor biraz tedirgin yoksa baya iyi gidiyorTeşekkür ederim canım amin
Sana da kolay gelsin o da sabır isteyen bir durum hemen alışır inşallah. Benim oğlum hemen alışmıştı hatta geceyi bile hemen bıraktı. Ama kız nasıl olur bilmiyorum
canım ben de brokoli çorbasına süt koyarım. brokoli , patates , soğan ile haşlar blander ile çekerim. tuz karabiber olmazsa olmazı zaten . süt eklerim . bu kadar .iki gun ustuste balik yedim ama corba iyi fikir
Brokkoli corbasini nasil yapiyorsun burda kremali yapiyorlar cok kalorili bisey.
doğum günün kutlu olsun şeker. kaç yaşına girdin. nice senelereIyi akşamlar kızlar.
Dün benim doğum günümdu.
Bugün kahvaltı günüm vardı ama kaçamak çok az yaptım. Sabahları iyi yemeğe çalışıyorum 2 gündür de akşamları sadece bol naneli cacık yiyorum.
Biraz midem süzünce nescafe ve 2 badem yiyorum. Bakalım aynı kalmaktan sıkıldım artık.
lor yaparım sık sık. süt fazla geldiğinde içilmezse lor yapıyorum. ya limon ile kestir ya sirke ile kestiririm .Lor satılmıyor burda ama netten tarifini buldum yapılışı çok kolay bu haftasonu evde olursam yapmayı planlıyorum. Normalde Türkiyedeyken sevdiğim bişeydi.
tebrikler yürüyüşler başlalmı ş yeniden3km yürüyüş25 dk spor yaptım geldim ara ogunde şalgam icecem bugün
Bırakmadım canım bu aralar hava güzel diye aksamustuleri dışarı çıkıyordum oğlanı bisiklete koyup sürüyorum tempolu sokakta aşağı yukarı gidip geliyoruz.tebrikler yürüyüşler başlalmı ş yeniden
aynen cnm tam yitirdigimiz anda herkes birbirini motive ediogünaydınnnn
sonunda yoğunluğu atlattım gibi. bugün dolu dolu sizlerleyim inşallah.
burda hep birlikte olmak inanılmaz motivasyon kaynağı
yok cnm imkansiz yag olamaz zaten odemdir o merak etme senhanımlar sizsiz kaldığım dönemde tek öğünde aldığım bir kiloyu iki gün sonra 500 gr eksilmiş olarak gördüm bu sabah. dediğiniz gibi ödemdir diye umuyorum.
çünkü yediğim 300 gram , aldığım kilo 1000 gram. tıp ilmi bunu açıklasın .
o gün yediğim de klasik türk kahvaltısı ve bir lavaş. reçel bal falan da yok üstelik.
ilk hedef tekrar 62'yi görmek.
yeşil çayımı içiyorum
süper o lmuş . orada hava güzel demi artıkBırakmadım canım bu aralar hava güzel diye aksamustuleri dışarı çıkıyordum oğlanı bisiklete koyup sürüyorum tempolu sokakta aşağı yukarı gidip geliyoruz.
Kızım sabahları artık kendisi gidiyor sobayı da yapmıyorum o yüzden sabaha aldım yürüyüşleri musait olunca akşamları da yapacam
Sabahları saymazsak ben hala patik giyiniyorum muhakkak çıkarken bir yelek de alıyorum üstüme tam sıcak bahar değil ama yine de iyisüper o lmuş . orada hava güzel demi artık
buralar da öyle. bugün güneş yok. hava kapalı ve ben çok üşüdüm . sıcak su torbası yapıyorum şimdi. kettle da kaynatıyorum. torbaya koyuyorum. öyle ısınıyorumSabahları saymazsak ben hala patik giyiniyorum muhakkak çıkarken bir yelek de alıyorum üstüme tam sıcak bahar değil ama yine de iyi
evet cnm kremali jerseyden uzak durcaksin kizlarin dedigi gibi sut koymak en mantiklisi hem de besleyici olur
evet cnm ozledim seni gercekten bebisin icin uzuldum zordur eminim anne olmak iste
Pes etme cnm kirilma noktasi yasiosundur bazen bikac hafta ayni kiloda kalinabilir sen sakin pes etme bu arada dogum gunun de kutlu olsunnnnnnn
oohhh simdiden afiyet olsun sekerim
sutlu tatlidan bisey olmaz canim cok cnku tatile veya dosari ciktigim gunler diyetisyen de bana sutlu tatli yiyebikirsin diodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?