Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Teşekkür ederim canım amin
Sana da kolay gelsin o da sabır isteyen bir durum hemen alışır inşallah. Benim oğlum hemen alışmıştı hatta geceyi bile hemen bıraktı. Ama kız nasıl olur bilmiyorum
Canım kızlarda daha zorlandım oğlum kacirsa bile kendini tutuyor kızlar öyle değildi bi bakardım gitmişti büyük tuvaletini daha yapmıyor biraz tedirgin yoksa baya iyi gidiyor

iki gun ustuste balik yedim ama corba iyi fikir
Brokkoli corbasini nasil yapiyorsun burda kremali yapiyorlar cok kalorili bisey.
canım ben de brokoli çorbasına süt koyarım. brokoli , patates , soğan ile haşlar blander ile çekerim. tuz karabiber olmazsa olmazı zaten . süt eklerim . bu kadar .
doğum günün kutlu olsun şeker. kaç yaşına girdin. nice senelere

Lor satılmıyor burda ama netten tarifini buldum yapılışı çok kolay bu haftasonu evde olursam yapmayı planlıyorum. Normalde Türkiyedeyken sevdiğim bişeydi.
lor yaparım sık sık. süt fazla geldiğinde içilmezse lor yapıyorum. ya limon ile kestir ya sirke ile kestiririm .

sabah kahvaltıya zaman bulamadım 1 kase yoğurt yedim.
dünden salata kalmıştı. çoban salata yapmıştım eşime . 1 kaşık . onu da yedim .
işe geldim.
öğlene acı biber turşusu. 3 kaşık köfteli patates yemeği . var.
bol ayran aldım. ara öğün ayran yapacağım .
2 adet de salatalık getirdim. onu da ara öğün yaparım. bugün böyle.

tebrikler yürüyüşler başlalmı ş yeniden
Bırakmadım canım bu aralar hava güzel diye aksamustuleri dışarı çıkıyordum oğlanı bisiklete koyup sürüyorum tempolu sokakta aşağı yukarı gidip geliyoruz.
Kızım sabahları artık kendisi gidiyor sobayı da yapmıyorum o yüzden sabaha aldım yürüyüşleri musait olunca akşamları da yapacam

günaydınnnn

sonunda yoğunluğu atlattım gibi. bugün dolu dolu sizlerleyim inşallah.

burda hep birlikte olmak inanılmaz motivasyon kaynağı
aynen cnm tam yitirdigimiz anda herkes birbirini motive edio

yok cnm imkansiz yag olamaz zaten odemdir o merak etme sen

spor yapmadım. akşam eve gittim. 2 gündür wc ye çıkmadığımı farkettim.
oturma kalkma eğzersizi yaptım .sanıyorum yarım saat . ya da daha fazla.ve çıkabildim sonunda.
kötü kabız olmuşum. hiç bu kadar olmamıştım. bugün hala yürürken bacaklarım titriyor , oturup kalkmaktan .

süper o lmuş . orada hava güzel demi artık

Sabahları saymazsak ben hala patik giyiniyorum muhakkak çıkarken bir yelek de alıyorum üstüme tam sıcak bahar değil ama yine de iyi
buralar da öyle. bugün güneş yok. hava kapalı ve ben çok üşüdüm . sıcak su torbası yapıyorum şimdi. kettle da kaynatıyorum. torbaya koyuyorum. öyle ısınıyorum
kalorifer çok cansız yanıyor

Kahvaltımı bol proteinli yapıcam demiştim annem çağırdı kahvaltıya kıymalı yumurta ve kıymalı arpa şehriye çorbası yapmış bol bol protein aldım :)
Kalorilerine gelince
1 kepçe kıymalı şehriye çorbası 82 kalori
Kıymalı yumurta kızımla paylaştım 100kalori
Kıymalı yumurtadan az yedim aslında daha çok kızım yedi fazla yazdım kaloriyi
1 dilim ekmek70 kalori
Az peynir 30 kalori
1 çeri domates ve salatalık 16 kalori
Toplamda 298 kalori:))

Günaydınn :)

Dün akşam eve gidip hemen üstümü değiştirip koşa koşa spora gittim yürüyüş sauna ve yüzme eşliğinde tahminim 600 kalori yakmışımdır çok yüzemedim ondan az söylüyorum:) eve geldiğimde sadece 1 dilim ananas yedim okadar

sabah : 08:30

benim sabahları menüm hep aynı peynir domates zeytin salatalık maydanoz 2 dilim wasa ve yeşil çay sonrasında bi kaç bardak normal çay şekersiz.

öğlen kendime evden karnabahar yemeği getirdim yanında yoğurt ekmek yok..

bugün ara yapmayacağım onun yerine form çayı içeceğim

aaaaa o zaman iyiiimişş :) mutlu oldum :)))

Selam kızlar

Dün sabah 7 km yürüyüş

Kahvaltı yapmadım hafta sonu ve pazartesi kaçamaklı geçti

Akşam kıymalı acılı kapuska az bulgur pilavı salata

Bu sabah 6 km yürüyüş

Kahvaltım 2 yumurtadan omlet peynir zeytin salata kaymak 2 gün kurusu kayısı çiğ yer fıstığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…