Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dün hamur işi yememe rağmen kilo almadığım gibi vermişim kaç saat iş yaptım baya kalori yakmışım demek ki
bravo cnm boylece lezzetlerden de tadip biraktin oyle bir gunu iyi atlattin

benim de sabah kahvaltilarim hep ayni oluo cnm seninkiyle ben ceviz yiyorum bide wasayi bi tane yiyorum

cok guzel cnm afiyet olsun

Kizlar bnde oglen yine tavuk doner ve salata yedim siz bana kizcaksiniz yine aynisi:) okulda o var yiuebilecegim ondan:)
Canım bu 3. gün 3 gündür öğleleri tavuk döner yiyorsun:) sen bilirsin tabi evden götürsen olmaz mı arada sağlıklı sandviç yap mesela zeytinyağlı yemeklerden götür akşamdan kalan dicem ama akşam da salata yiyorsun genelde :)))

bravo cnm boylece lezzetlerden de tadip biraktin oyle bir gunu iyi atlattin

benim de sabah kahvaltilarim hep ayni oluo cnm seninkiyle ben ceviz yiyorum bide wasayi bi tane yiyorum

cok guzel cnm afiyet olsun
Canım aynen minik bir poğaça ve küçük bir börekle atlattım kilo bile vermişim artık iradeli olmayı öğrendim

Kizlar bnde oglen yine tavuk doner ve salata yedim siz bana kizcaksiniz yine aynisi:) okulda o var yiuebilecegim ondan:)
Sana kızmıyorum senin için üzülüyoruz hep aynı şeyler dışarıdaki tavuk döner de ne kadar sağlıklı olur ki canım yogurt alıp içine biseyler koysan daha iyi olur

tünaydın kızlar :)

12 gibi

1 fincan sade türk kahvesi
2 adet ballı hardallı gong

@demirleke tadı çok güzel ama 2 tane ile kurtardım kendimi :)
tebrik ederim. ne mutlu sana. beğendin demek .

öğlen getirdiğim yemekleri yemedim aşağı indim . yemekhaneye .
öğlen tavuk döner patates kızartması
1 kase çorba
1 kase mor lahana yoğurtlu . az bi miktardı
patetes, patlıcan , havuç, kabak, biber kızartması (yoğurtul) yedim

ekmek yemedim.
porsiyonlar küçüktü . yemekhane yemeği işte.
sabah 1 salatalık ve 1 kase yoğurt ile duruyordum , sanıyorum o nedenle yemekhaneye saldırdım .işler yoğundu açlığımı da farketmemişim . ara öğün yapmadım . ondan oldu bunlar hep

Sana kızmıyorum senin için üzülüyoruz hep aynı şeyler dışarıdaki tavuk döner de ne kadar sağlıklı olur ki canım yogurt alıp içine biseyler koysan daha iyi olur
Aynen A aaadddaaa canım niye kızalım ki kimsenin öyle bir hakkı yok sağlıklı fakat farklı şeyler yemeni istiyoruz o kadar çünkü her yiyeceğin vitamini farklı farklı hepsinden almak gerek

şimdi hesapladım . sabah 73 kalori almışım kahvaltıda.

öğlen de 370 ile 400 kalori arası bi şey almışım ancak.

bugün toplam 470 kalori almışım.

akşama ıspanak kavurması var . onu yerim inşallan

haklisin cnm bi arada peynirli salataya takmostim benim sorunum bu yemek cesitlendiremiorum ne kolayima geliosa surekli o ama yarin degistircem ins hic normal yemek yiuemiorum ben mesela soz pilav kuru turlu falan yiyosunuz ama benim yapmak aklima gelmio hic cok kotu

bende gun icinde yogunken hicbisey yiyemiorum cnm snra aksam veya ikindide acisini cikariorum.ogun atlamayim diolar ya iste o yuzden smdi ayakta bile olsa mutlaka yemege calisiorum

afiyet olsun canım arada kaçamak yapmak sorun değil :)

Öğlen yemeğin çok kalorili olmuş sanki :)))

öğün atlamamak lazım. evet . kahvaltıda ben 250 kalori alıyordum . bu sabah 70 civarı kalori almışım . bunu hesaplayamamışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…