- 30 Ocak 2013
- 29.504
- 44.005
- 798
Lor satılmıyor burda ama netten tarifini buldum yapılışı çok kolay bu haftasonu evde olursam yapmayı planlıyorum. Normalde Türkiyedeyken sevdiğim bişeydi.
bravo cnm boylece lezzetlerden de tadip biraktin oyle bir gunu iyi atlattinDün hamur işi yememe rağmen kilo almadığım gibi vermişim kaç saat iş yaptım baya kalori yakmışım demek ki
benim de sabah kahvaltilarim hep ayni oluo cnm seninkiyle ben ceviz yiyorum bide wasayi bi tane yiyorumGünaydınn :)
Dün akşam eve gidip hemen üstümü değiştirip koşa koşa spora gittim yürüyüş sauna ve yüzme eşliğinde tahminim 600 kalori yakmışımdır çok yüzemedim ondan az söylüyorum:) eve geldiğimde sadece 1 dilim ananas yedim okadar
sabah : 08:30
benim sabahları menüm hep aynı peynir domates zeytin salatalık maydanoz 2 dilim wasa ve yeşil çay sonrasında bi kaç bardak normal çay şekersiz.
öğlen kendime evden karnabahar yemeği getirdim yanında yoğurt ekmek yok..
bugün ara yapmayacağım onun yerine form çayı içeceğim
cok guzel cnm afiyet olsunSelam kızlar
Dün sabah 7 km yürüyüş
Kahvaltı yapmadım hafta sonu ve pazartesi kaçamaklı geçti
Akşam kıymalı acılı kapuska az bulgur pilavı salata
Bu sabah 6 km yürüyüş
Kahvaltım 2 yumurtadan omlet peynir zeytin salata kaymak 2 gün kurusu kayısı çiğ yer fıstığı
Canım bu 3. gün 3 gündür öğleleri tavuk döner yiyorsun:) sen bilirsin tabi evden götürsen olmaz mı arada sağlıklı sandviç yap mesela zeytinyağlı yemeklerden götür akşamdan kalan dicem ama akşam da salata yiyorsun genelde :)))Kizlar bnde oglen yine tavuk doner ve salata yedim siz bana kizcaksiniz yine aynisi:) okulda o var yiuebilecegim ondan:)
Canım aynen minik bir poğaça ve küçük bir börekle atlattım kilo bile vermişim artık iradeli olmayı öğrendimbravo cnm boylece lezzetlerden de tadip biraktin oyle bir gunu iyi atlattin
benim de sabah kahvaltilarim hep ayni oluo cnm seninkiyle ben ceviz yiyorum bide wasayi bi tane yiyorum
cok guzel cnm afiyet olsun
Sana kızmıyorum senin için üzülüyoruz hep aynı şeyler dışarıdaki tavuk döner de ne kadar sağlıklı olur ki canım yogurt alıp içine biseyler koysan daha iyi olurKizlar bnde oglen yine tavuk doner ve salata yedim siz bana kizcaksiniz yine aynisi:) okulda o var yiuebilecegim ondan:)
tebrik ederim. ne mutlu sana. beğendin demek .tünaydın kızlar :)
12 gibi
1 fincan sade türk kahvesi
2 adet ballı hardallı gong
@demirleke tadı çok güzel ama 2 tane ile kurtardım kendimi :)
Aynen A aaadddaaa canım niye kızalım ki kimsenin öyle bir hakkı yok sağlıklı fakat farklı şeyler yemeni istiyoruz o kadar çünkü her yiyeceğin vitamini farklı farklı hepsinden almak gerekSana kızmıyorum senin için üzülüyoruz hep aynı şeyler dışarıdaki tavuk döner de ne kadar sağlıklı olur ki canım yogurt alıp içine biseyler koysan daha iyi olur
haklisin cnm bi arada peynirli salataya takmostim benim sorunum bu yemek cesitlendiremiorum ne kolayima geliosa surekli o ama yarin degistircem ins hic normal yemek yiuemiorum ben mesela soz pilav kuru turlu falan yiyosunuz ama benim yapmak aklima gelmio hic cok kotuCanım bu 3. gün 3 gündür öğleleri tavuk döner yiyorsun:) sen bilirsin tabi evden götürsen olmaz mı arada sağlıklı sandviç yap mesela zeytinyağlı yemeklerden götür akşamdan kalan dicem ama akşam da salata yiyorsun genelde :)))
bende gun icinde yogunken hicbisey yiyemiorum cnm snra aksam veya ikindide acisini cikariorum.ogun atlamayim diolar ya iste o yuzden smdi ayakta bile olsa mutlaka yemege calisiorumtebrik ederim. ne mutlu sana. beğendin demek .
öğlen getirdiğim yemekleri yemedim aşağı indim . yemekhaneye .
öğlen tavuk döner patates kızartması
1 kase çorba
1 kase mor lahana yoğurtlu . az bi miktardı
patetes, patlıcan , havuç, kabak, biber kızartması (yoğurtul) yedim
ekmek yemedim.
porsiyonlar küçüktü . yemekhane yemeği işte.
sabah 1 salatalık ve 1 kase yoğurt ile duruyordum , sanıyorum o nedenle yemekhaneye saldırdım .işler yoğundu açlığımı da farketmemişim . ara öğün yapmadım . ondan oldu bunlar hep
tebrik ederim. ne mutlu sana. beğendin demek .
1 kase çorba
ekmek yemedim.
sabah 1 salatalık ve 1 kase yoğurt ile duruyordum , sanıyorum o nedenle yemekhaneye saldırdım .işler yoğundu açlığımı da farketmemişim . ara öğün yapmadım . ondan oldu bunlar hep
tebrik ederim. ne mutlu sana. beğendin demek .
1 kase çorba
ekmek yemedim.
yok canım . kalorili olsa acıkmazdım . elim ayağım hala titriyor .kısır koydu getirdi aşağıdan arkadaş . yağ yok içinde. eklemedim kendim .Öğlen yemeğin çok kalorili olmuş sanki :)))
evet yani. hani artık çok bi dert etmiyorum . 55. leri gördüm . çok yüklenmeyeceğim .afiyet olsun canım arada kaçamak yapmak sorun değil :)
öğün atlamamak lazım. evet . kahvaltıda ben 250 kalori alıyordum . bu sabah 70 civarı kalori almışım . bunu hesaplayamamışım.haklisin cnm bi arada peynirli salataya takmostim benim sorunum bu yemek cesitlendiremiorum ne kolayima geliosa surekli o ama yarin degistircem ins hic normal yemek yiuemiorum ben mesela soz pilav kuru turlu falan yiyosunuz ama benim yapmak aklima gelmio hic cok kotu
bende gun icinde yogunken hicbisey yiyemiorum cnm snra aksam veya ikindide acisini cikariorum.ogun atlamayim diolar ya iste o yuzden smdi ayakta bile olsa mutlaka yemege calisiorum
sen kaç kilo oldun. dün yemedin yemek çünkü. kesin 1 kilo gitmiştir diye düşünüyorum canımafiyet olsun canım arada kaçamak yapmak sorun değil :)
yok canım . kalorili olsa acıkmazdım . elim ayağım hala titriyor .kısır koydu getirdi aşağıdan arkadaş . yağ yok içinde. eklemedim kendim .
bilmiyorum.Hahhaha noldu bugün sana böyle :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?