Can 200 gram icin uzlme lutfenÇarşamba sabahı 56.7 idim en azından 56.5 olurum diyordum ama nasıl oldu anlamadım üzüldümm
Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom:57.3
Bu haftaki kilom: 57.0
Aradaki fark: 300 gr
Yüzde: 0.526
vermiş olmaya odaklanmalıyız. damlaya damlaya göl olur canımBiz hep böyle gram mı vereceğiz yahu
Kolay gelsin canimcimKizlar herkese gunaydin ben listeyi yaparim canlarim
Hiç vermemekten iyidir canımBiz hep böyle gram mı vereceğiz yahu
Hoşgeldin umarım bu topikte aradığını bulursun ve sen de bizimle beraber kilo verirsinSelamlar günaydınlar
Ben de size katılabilir miyim acaba
Benim maratonum çok uzun ama pozitif insanlar ve iyi motivasyonlar arayışım devam ediyor
Selam. Ben pedometre kullanıyorum, beni çok motive etti. Yürüyüş hariç spor yapmıyorum. Daha pazartesi başladım diyebilirim.3km yürüyüş ve 10 dk spor yaptım aslında bugün pek niyetim yoktu ama tembelliğin zamanı değil deyip kalktım
Teşekkür ederimHoşgeldin umarım bu topikte aradığını bulursun ve sen de bizimle beraber kilo verirsin
Selamlar günaydınlar
Ben de size katılabilir miyim acaba
Benim maratonum çok uzun ama pozitif insanlar ve iyi motivasyonlar arayışım devam ediyor
Hoşbuldum
Selamlar. Spor yapıyor musunuz?Kızlar günaydınhayırlı cumalar olsun inşallah
Ben bu 70de takılı kaldım valla gram gitmezmi arkadaş iyice sinir olmaya başladım 3 haftadır çıkıyorum 70 yok yok yani deli oldum. Daha ne yapmam lazım ara öğün de eklemiştim yine olmadı.
Bırakacam o olacak artık diyorum sonra nereye birakiyosun diyorum sabah 7den beri kendi kendime konuşuyorum.
Bildirimim
Geçen hafta 70
Bu hafta 70
Fark 0
Neyse en iyisi kahvaltı yapmak sanırım
Kilo Veren arkadaşları tebrik ederim
canım oğlum 10 yaşında . 5. sınıfa gidiyor. oğlum da bi şey yememiş dün. fare kadar kalmış suratı . zaten yemezlerden .Canım senin oğlan kaç yaşında
Canım üzülme müdür korkutmak için öyle demiştircanım oğlum 10 yaşında . 5. sınıfa gidiyor. oğlum da bi şey yememiş dün. fare kadar kalmış suratı . zaten yemezlerden .
oyh kıyamam ona yaacanım oğlum 10 yaşında . 5. sınıfa gidiyor. oğlum da bi şey yememiş dün. fare kadar kalmış suratı . zaten yemezlerden .
kuzum haklısın pahalıdır orada kargo. bizim burda gayet uygun . bazen yüklü alışverişe ücretsiz bile yolluyorlar kargoyu. ama taaa amerikadan gelince kargo aslında 30 tl çok değil .Canim zaten ekmek yememisssin cig koftenin kalorisi cok yuksek degil ve metabolizmayi guzel calistiriyor iyi yapmissin afiyet bal olsun kilo olmasin.
1 Nisan 9 Nisan arasi veriliyor canim ben bi arkadasla sozlesip dun gidip verdim. sonrada beraber alisveris yaptik eglendik iyi oldu ama Miami'yi sevmiyorum mecbur kalmadan asla gitmem esim orda dogup buyumus oda hic sevmiyor cok kirli bir yer her yer cer cop icinde cok bakimsiz. park yeri trafik, caddeler ve sokaklar falan cok sorunlu. bide arabayi park ettigim yere geri donunce asansor calismiyodu merdiveni bulamadim ordakiler sordum hicbiri ingilizce bilmiyodu bende ispanyolca bilmiyorum sinir oldum. oy vermem 2 dk surdu park etmem vs yarim saat.
bence cok ucuz o kargo ucreti biz burda sehirden sehire bile daha cok oduyoruz. kargo cok pahali Amerikada malesef.
Simit ve ananas kilo aldiran yiyecekler az yiyorsun ama cok kalori aliyorsun. bence ananas yerine elma yesen daha iyi olur.
Patates az ye ve burgerin yarisini ye hevesini al. yazik sana :)
Tatli sevmiyorum ve iftari corbayla aciyorum cok fazla corba yiyip doyruyorum kendimi diger yemeklerden azar azar yiyorum. sahurdada mutlaka 2 yumurta ve bol su. izgara balik ve tavuk cok guzel secenekler hem besleyici hem hafif kirmizi et nerdeyse hic yemiyorum.
Canim ben ayrani cok seviyorum ama yapmaya useniyorum o ayran yapici seyin resmini koyarmisin?
ince yufkayla bol yesillik yesil sogan ve maydanozla acili durum yap. yummmmmm
bende senin gibiydim telime WATER TIME diye bir uygulama yukledim bana hatirlatiyor surekli iciyorum simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?