Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar günaydın hayırlı cumalar olsun inşallah
Ben bu 70de takılı kaldım valla gram gitmezmi arkadaş iyice sinir olmaya başladım 3 haftadır çıkıyorum 70 yok yok yani deli oldum. Daha ne yapmam lazım ara öğün de eklemiştim yine olmadı.
Bırakacam o olacak artık diyorum sonra nereye birakiyosun diyorum sabah 7den beri kendi kendime konuşuyorum.
Bildirimim
Geçen hafta 70
Bu hafta 70
Fark 0

Neyse en iyisi kahvaltı yapmak sanırım
Kilo Veren arkadaşları tebrik ederim

tezbitsin hoş geldinnn

tam aradığın yerdesin canım
Hoşbuldum
Benim kilo sanırım hepinizden fazla, sizler benden önce takımdan çıkarsınız heralde, yalnız mı kalırım burda acaba sonradan
Kendimi kısaca tanıtıyım. Kilo sorunum hep vardı. Ama kendi kendime 15-20 kg verdiğim olmuştur. Sık sık diyet yaptım hayatım boyunca. Son yıllarda çok kilo alıp çok iyi verdiğim oldu ama sigarayı bırakınca üzerine hamilelik eklenince şimdi bayaa bir toparalağım. Geçenlerde dahiliyeye gittim, tiroid yüzünden takibe aldılar, insülin direnci bar dediler, ilaç verdi ama kullanamadım...
Bu sefer diyete pazartesi günü başladım başlangıç kilom 90.9 idi. Yürüyüş yapabilirsem dışarda açık havada yapıyorum ama yapamadığım günler de oluyor. Su içme sıkıntım var ama içmeye çalışıyorum.
Bu arada bir çocuğum var, onu büyütüyorum evdeyim yani.
İşte böyle.
Sizler?

Selamlar. Spor yapıyor musunuz?

kuzum haklısın pahalıdır orada kargo. bizim burda gayet uygun . bazen yüklü alışverişe ücretsiz bile yolluyorlar kargoyu. ama taaa amerikadan gelince kargo aslında 30 tl çok değil .

su evet yazmmıştın bana. ama telefonum akıllı telefon değl . ortanca oğlumun doğumunda eşim almıştı hediye olarak 6 yıldır kullanıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…