Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canm uzulme olir ole arada gercekten cocuklar arasinda gerekn uyarilar yapilir onlar da dikkat ederler

ben susuz asla yasayamam en buyuk avantajim surekli su icmem

peynirlo salata bi ara her oglen ona takmistim cok az olmus canim kalorilerin
ah ben ise hiç su içmem gün içinde. çayı . bitki çayını çok tüketirim ama 1 bardak su dahi içmiyorum. ramazanda susamıyorum o yüzden galiba.
ama bugün 1 lt su aldım kantinden . içicim

ben çalışıyorum. bekarım. eş, çocuk, sevgili yok .
yaş 34. 67 ile başladım. topikteki destekle birlikte 5 kilo verdim

@tezbitsin insülin direnci için ilacını neden kullanmıyorsun canım? doktorun teşhis koyup verdiği ilaç bu.

arkadaşım insülin direnci için ilacını kullanıyor, sağlıklı besleniyor, çok güzel kilo verdi

Bizde gelip gitme yok listeye girmeyip burda bizimle sohbet etmek için olan arkadaslarda var bu konu sıkıntı değil. Troidi olan arkadaşlar var burda onlarla tecrubelerinizi paylasirsiniz ogunlerini ara ogunlerini paylaş bizimle sporunu da ayrıca listeye girmek istiyorsan ve düzenli katolacaksan cuma günü bildirim yaparsın diğer cuma listeye sen de girersin

slm kızlar
hayırlı cumalar
kahvaltı= nesfit
öğlen = çorba
akşam= belli deyil belki kardeşim gelir ona göre bişey yaparım
zaten sert yiyemem dişçiye pazartesi gidicem artık idare ederim zaten devamlı ağrımıyo unutup o tarafla yersem işim kötü şimdi ilaç koyarlar ertelerler en iyisi hafta sonunu atlatayım gideyim dedim
kızımında hafta içi hep sınavı vardı çok yoruldu hafta sonu pamukkaleye gidelim dedi çok merak ediyor oraları kızada iyi gelir pamukkale denizli bi dolaşıp gelicez pazar günü allah nasip ederse

Iyi gezmeler canim

HOŞ GELDİN . burada motive olursun . çok güzel arkadaşlıklar kuruldu.

filiztoprak
başlangıç kilo =ilk başladığımı yazıcam =78.00
geçen hafta= 74.oo
bu hafta= 73.5
fark= 500g
haftalık yüzde = %0 .675
hedef=65
bu hafta yürüyüş yaptım durumda bu

ödleri patlamış . öyle çok ağlamışlar ki müdürün odasında. küçükler daha . öyle korkmuşlar ki anlaatamam. eve gelince bütün mesajları sildi.
oyh kıyamam yaaa. korktuklarına üzüldüm. o kadar korkutulmaları da kötü çünkü. ama olumlu yanından bakarsak da hayat tecrübesi kazandı minicik boyuyla

allah zihin açıklığı ve büyük başarılar versin.

ne kadar güzel bir plan bu böyle. iyi yolculuklar

Evet evet haklısın. İlaca başladım ama ishal yapıyor. Yarıya böldüm ama ishal devam etti. Mayısta tekrar gel dedi hem tiroid hem insüline bakacak ve kilo ver biraz dedi gelmeden. Belki ilacı da değiştirir.
Evet listeye düzenli katılmak istiyorum.
Başlangıç kilom: 90.9 (03.04.2017)
Güncel kilom : 88.7 (Bu sabah)
25 kilo vermek istiyorum. Aslında daha çok vermem lazım ama bilmiyorum o kilolara geldiğim zaman hedefim değişir heralde.
Yürüyüş yapıyorum. 2 lt su içiyorum.

Darısı başıma inşallah

ay ben de içeyim beni de yapsın ishal .

canım diyet yaparken en büyük sorun kabızlık. seninki bulunmaz nimet valla.

Hoşgeldin canım moralini yüksek tut yediğin içtiklerini buraya yaz inşallah hedefine ulaşırsın

dün yemek falan yiyemedim . akşam eve gittim yiyemedim. sadece 1 bardak süte kahve attım . kafeinsiz onu içtim.
oğlana babası da üzülmüş . o gitmişti. onu ağlarken görünce çok üzülmüş. sarılmak istemiş ama tabi o anda ona sarılması doğru olmazdı. müdürün karşısındaydı çocuklar . babalar başka taraftan konuya müdahil olmuşlar. oturuyorlarmış.
tüm gün bi şey yememiş adam. üzüntüden. akşam yemek koydum yedi. zaten aşırı zayıfladı kocam. 81 kilo oldu ama . işte ona daha az kilo gitmez . yağ denen bi şeyi yok vucudunda. gıcık oluyorum. biz kadınlar hemen yağlanmaya musait.

gece bi ara kalktım boğazım batıyor . hemen kalktım elma sirkesi ile gargara yaptım.
sabah 2 yumurtalı lorlu omlet yedim. 2 bardak da süt içtim. akşam kaynatmıştım.
hemen kahvaltı sonrası yine elma sirkesi ile gargara yaptım.
işe geldim . yan odadaki hoca ameliyat oldu. raporlu. anahtarını bana bırakmıştı. ihtiyaç durumunda kullan diye gittim orada uzandım . çay ictim . 1 saat kadar dinlendim. daha iyiyim. her gün limon içtiğim için elhamdülillah hastalıksız atlatıyorum . yani bi baş ağrısı ile başlayıp 1 gün bi kırgınımsı bi şey olup geçiyor çok şükür . bugün de öyle olmasını umuyorum . inşallah .
ilaç almadım .
öğlen için kabaklı patlıcan yemeği. içine 4 diş sarımsak attım pişmesine yakın . yumuşamış sarımsaklar . ama çok pişmemişler.
ayran , 1 havuç ve 1 salatakıl var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…