Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hoşgeldin canım aramıza
En önemlisi kararlı olmak zaten başka yolu yok sonra gerisi geliyor.
Ben de evli 2 çocuk annesiyim evdeyim bende.
Yürüyüş yapmadan kilo veremeyenlerdenim 2 haftadır pek yapamadım bazı nedenlerden dolayı yoksa yediğim şeylere çok dikkat ederim asla kaçamak yapmıyorum ama 70 de takılı kaldım inşallah kıracam bu hafta
4 buçuk ay olacak başlayalı ve o gunden beri burdayım 84 kilodan 70 e indim.
Burda olmanın çok faydasını gördüm umarım sende kalır ve motive olursun.

Hoşgeldin canım moralini yüksek tut yediğin içtiklerini buraya yaz inşallah hedefine ulaşırsın
Motivasyonum olunca kilo verebiliyorum. Diyetisyene de 2 sefer gittim eskiden ama 2.randevularına gitmedim bile. Hiç motivasyın vermediler, bi liste tutuşturdular elime, sabah illaki 2 haşlanmış yumurta yiyeceksin dedi, ben yumurta sevmiyorum ancak 1 tane o da hergün yiyemem dedim ama zorlayınca bıraktım.
Listeye uyamıyorum yani...

canım benim pamukkale her zaman açılmıyor turitlere. mutlaka ara gitmeden . travertenleri görmeden geri dönersiniz

4.5 ayda 14 kilo mu ooo süper süper maşallah size ya darısı başıma inşallah...
Başka gruplara da baktım biraz yazdığım oldu ama biraz negatif davrandıkları oluyor, ama ben çok ağır diyet yapamıyorum, motive olamadım hiç.
Sizler çok sıcak kanlısınız.
Herkese şimdiden teşekkürler

14 kiloooo darısı başımaaaa

amin canım . Allah s ağlık versin hepsine. evlat işte . can"nının CAN"ı oluyor. hayat tecrubesi oldu evet.
akşam eve gittim . ağlamaktan gözleri küçülmüş. bana geldi sarıldı. neden oldu böyle dedim. cevap veremedi. sarılmadım hemen. "ben senin beni anlayışla karşılayacağını düşünmüştüm ."dedi. ne yönden anlayış dedim .nasıl anlayış gösterebilirdim bu konuda.
kimsenin hakkında sözlü , yazılı olarak hakaret sözleri kullanamazsın. bu çok yanlış. ne ben ne baban böyle bi şey yapmadı küçükken. doğru bi şey değildi. dedim. herkesin başına gelebilir ama demi dedi. neyse böyle. bütün gün okulda da bi şey yememiş . başını sıradan kaldıramamış ikisi de .

Hahhahaah çok iyi yaaa :)))))

çok iyi maşallah. yani bi şeyler için çabalıyorsun. önemli olan bu. farkındalık .

KIZLAR YA BİRŞEY MERAK EDİYORUM TARTI YER BOZUKLUĞUNDAN DA DEĞİŞİM SAĞLAR DEĞİLMİ ?

YANİ BEN HALA İNANAMIYORUM DA :) YANİİ AYNI YERDE TARTILIYORUM HEP BU SABAH TA ÖYLE YAPTIM AMA BAŞKA YERE KOYUP TARTTIĞIMDA DAHA FARKLI TARTIYOR

her zaman aynı yerde tartıl . o kiloyu baz al

zeminin sertliğine göre farklı çıkabiliyor canım. halı, fayans, parke vs...

eğim ve dengesizlik de etkiliyor.

sert düz zeminde tartılmak en doğrusu.

çok güzel davranmışsın canım. üstelik ne kadar iyi, bilinçli, sorumluluk sahibi bir çocuk yetiştirmişsin. her şey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…