- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Hoşgeldin canım aramızaHoşbuldum
Benim kilo sanırım hepinizden fazla, sizler benden önce takımdan çıkarsınız heralde, yalnız mı kalırım burda acaba sonradan
Kendimi kısaca tanıtıyım. Kilo sorunum hep vardı. Ama kendi kendime 15-20 kg verdiğim olmuştur. Sık sık diyet yaptım hayatım boyunca. Son yıllarda çok kilo alıp çok iyi verdiğim oldu ama sigarayı bırakınca üzerine hamilelik eklenince şimdi bayaa bir toparalağım. Geçenlerde dahiliyeye gittim, tiroid yüzünden takibe aldılar, insülin direnci bar dediler, ilaç verdi ama kullanamadım...
Bu sefer diyete pazartesi günü başladım başlangıç kilom 90.9 idi. Yürüyüş yapabilirsem dışarda açık havada yapıyorum ama yapamadığım günler de oluyor. Su içme sıkıntım var ama içmeye çalışıyorum.
Bu arada bir çocuğum var, onu büyütüyorum evdeyim yani.
İşte böyle.
Sizler?
Motivasyonum olunca kilo verebiliyorum. Diyetisyene de 2 sefer gittim eskiden ama 2.randevularına gitmedim bile. Hiç motivasyın vermediler, bi liste tutuşturdular elime, sabah illaki 2 haşlanmış yumurta yiyeceksin dedi, ben yumurta sevmiyorum ancak 1 tane o da hergün yiyemem dedim ama zorlayınca bıraktım.Hoşgeldin canım moralini yüksek tut yediğin içtiklerini buraya yaz inşallah hedefine ulaşırsın
inşallah. buradaki moral motivasyon ile çok yol katediliyor.Darısı başıma inşallah
canım benim pamukkale her zaman açılmıyor turitlere. mutlaka ara gitmeden . travertenleri görmeden geri dönersinizslm kızlar
hayırlı cumalar
kahvaltı= nesfit
öğlen = çorba
akşam= belli deyil belki kardeşim gelir ona göre bişey yaparım
zaten sert yiyemem dişçiye pazartesi gidicem artık idare ederim zaten devamlı ağrımıyo unutup o tarafla yersem işim kötü şimdi ilaç koyarlar ertelerler en iyisi hafta sonunu atlatayım gideyim dedim
kızımında hafta içi hep sınavı vardı çok yoruldu hafta sonu pamukkaleye gidelim dedi çok merak ediyor oraları kızada iyi gelir pamukkale denizli bi dolaşıp gelicez pazar günü allah nasip ederse
aynen ben de canım. çok yoğundum, dışarda kahvaltı yaptım, çok yürüyüş yapamadım. kilo almadıysam şükredecektim. ama 500 gr gitmiş.
Hergün düzenli olarak yürüyüş yapıyordum bantta ama 2 haftadır yapmıyorum. Bu hafta tekrar eski düzenime girecem insallhSelamlar. Spor yapıyor musunuz?
4.5 ayda 14 kilo mu ooo süper süper maşallah size ya darısı başıma inşallah...Hoşgeldin canım aramıza
En önemlisi kararlı olmak zaten başka yolu yok sonra gerisi geliyor.
Ben de evli 2 çocuk annesiyim evdeyim bende.
Yürüyüş yapmadan kilo veremeyenlerdenim 2 haftadır pek yapamadım bazı nedenlerden dolayı yoksa yediğim şeylere çok dikkat ederim asla kaçamak yapmıyorum ama 70 de takılı kaldım inşallah kıracam bu hafta
4 buçuk ay olacak başlayalı ve o gunden beri burdayım 84 kilodan 70 e indim.
Burda olmanın çok faydasını gördüm umarım sende kalır ve motive olursun.
Hoşgeldin canım aramıza
En önemlisi kararlı olmak zaten başka yolu yok sonra gerisi geliyor.
Ben de evli 2 çocuk annesiyim evdeyim bende.
Yürüyüş yapmadan kilo veremeyenlerdenim 2 haftadır pek yapamadım bazı nedenlerden dolayı yoksa yediğim şeylere çok dikkat ederim asla kaçamak yapmıyorum ama 70 de takılı kaldım inşallah kıracam bu hafta
4 buçuk ay olacak başlayalı ve o gunden beri burdayım 84 kilodan 70 e indim.
Burda olmanın çok faydasını gördüm umarım sende kalır ve motive olursun.
amin canım . Allah s ağlık versin hepsine. evlat işte . can"nının CAN"ı oluyor. hayat tecrubesi oldu evet.oyh kıyamam yaaa. korktuklarına üzüldüm. o kadar korkutulmaları da kötü çünkü. ama olumlu yanından bakarsak da hayat tecrübesi kazandı minicik boyuyla
allah zihin açıklığı ve büyük başarılar versin.
Kızlar günaydınhayırlı cumalar olsun inşallah
Ben bu 70de takılı kaldım valla gram gitmezmi arkadaş iyice sinir olmaya başladım 3 haftadır çıkıyorum 70 yok yok yani deli oldum. Daha ne yapmam lazım ara öğün de eklemiştim yine olmadı.
Bırakacam o olacak artık diyorum sonra nereye birakiyosun diyorum sabah 7den beri kendi kendime konuşuyorum.
Bildirimim
Geçen hafta 70
Bu hafta 70
Fark 0
Neyse en iyisi kahvaltı yapmak sanırım
Kilo Veren arkadaşları tebrik ederim
çok iyi maşallah. yani bi şeyler için çabalıyorsun. önemli olan bu. farkındalık .Evet evet haklısın. İlaca başladım ama ishal yapıyor. Yarıya böldüm ama ishal devam etti. Mayısta tekrar gel dedi hem tiroid hem insüline bakacak ve kilo ver biraz dedi gelmeden. Belki ilacı da değiştirir.
Evet listeye düzenli katılmak istiyorum.
Başlangıç kilom: 90.9 (03.04.2017)
Güncel kilom : 88.7 (Bu sabah)
25 kilo vermek istiyorum. Aslında daha çok vermem lazım ama bilmiyorum o kilolara geldiğim zaman hedefim değişir heralde.
Yürüyüş yapıyorum. 2 lt su içiyorum.
Çok teşekkür ederimçok iyi maşallah. yani bi şeyler için çabalıyorsun. önemli olan bu. farkındalık .
Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom:57.3
Bu haftaki kilom: 57.0
Aradaki fark: 300 gr
Yüzde: 0.526
her zaman aynı yerde tartıl . o kiloyu baz alKIZLAR YA BİRŞEY MERAK EDİYORUM TARTI YER BOZUKLUĞUNDAN DA DEĞİŞİM SAĞLAR DEĞİLMİ ?
YANİ BEN HALA İNANAMIYORUM DA :) YANİİ AYNI YERDE TARTILIYORUM HEP BU SABAH TA ÖYLE YAPTIM AMA BAŞKA YERE KOYUP TARTTIĞIMDA DAHA FARKLI TARTIYOR
zeminin sertliğine göre farklı çıkabiliyor canım. halı, fayans, parke vs...KIZLAR YA BİRŞEY MERAK EDİYORUM TARTI YER BOZUKLUĞUNDAN DA DEĞİŞİM SAĞLAR DEĞİLMİ ?
YANİ BEN HALA İNANAMIYORUM DA :) YANİİ AYNI YERDE TARTILIYORUM HEP BU SABAH TA ÖYLE YAPTIM AMA BAŞKA YERE KOYUP TARTTIĞIMDA DAHA FARKLI TARTIYOR
çok güzel davranmışsın canım. üstelik ne kadar iyi, bilinçli, sorumluluk sahibi bir çocuk yetiştirmişsin. her şey gönlünüzce olsunamin canım . Allah s ağlık versin hepsine. evlat işte . can"nının CAN"ı oluyor. hayat tecrubesi oldu evet.
akşam eve gittim . ağlamaktan gözleri küçülmüş. bana geldi sarıldı. neden oldu böyle dedim. cevap veremedi. sarılmadım hemen. "ben senin beni anlayışla karşılayacağını düşünmüştüm ."dedi. ne yönden anlayış dedim .nasıl anlayış gösterebilirdim bu konuda.
kimsenin hakkında sözlü , yazılı olarak hakaret sözleri kullanamazsın. bu çok yanlış. ne ben ne baban böyle bi şey yapmadı küçükken. doğru bi şey değildi. dedim. herkesin başına gelebilir ama demi dedi. neyse böyle. bütün gün okulda da bi şey yememiş . başını sıradan kaldıramamış ikisi de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?