Canım farklı zeminler farkedebiliyor @izole nşn dediği gibi sert düz bir yerde tartıl hep aynı yerde tartılKIZLAR YA BİRŞEY MERAK EDİYORUM TARTI YER BOZUKLUĞUNDAN DA DEĞİŞİM SAĞLAR DEĞİLMİ ?
YANİ BEN HALA İNANAMIYORUM DA :) YANİİ AYNI YERDE TARTILIYORUM HEP BU SABAH TA ÖYLE YAPTIM AMA BAŞKA YERE KOYUP TARTTIĞIMDA DAHA FARKLI TARTIYOR
Iyi icmissin canım
Selamlar günaydınlar
Ben de size katılabilir miyim acaba
Benim maratonum çok uzun ama pozitif insanlar ve iyi motivasyonlar arayışım devam ediyor
dün yemek falan yiyemedim . akşam eve gittim yiyemedim. sadece 1 bardak süte kahve attım . kafeinsiz onu içtim.
oğlana babası da üzülmüş . o gitmişti. onu ağlarken görünce çok üzülmüş. sarılmak istemiş ama tabi o anda ona sarılması doğru olmazdı. müdürün karşısındaydı çocuklar . babalar başka taraftan konuya müdahil olmuşlar. oturuyorlarmış.
tüm gün bi şey yememiş adam. üzüntüden. akşam yemek koydum yedi. zaten aşırı zayıfladı kocam. 81 kilo oldu ama . işte ona daha az kilo gitmez . yağ denen bi şeyi yok vucudunda. gıcık oluyorum. biz kadınlar hemen yağlanmaya musait.
gece bi ara kalktım boğazım batıyor . hemen kalktım elma sirkesi ile gargara yaptım.
sabah 2 yumurtalı lorlu omlet yedim. 2 bardak da süt içtim. akşam kaynatmıştım.
hemen kahvaltı sonrası yine elma sirkesi ile gargara yaptım.
işe geldim . yan odadaki hoca ameliyat oldu. raporlu. anahtarını bana bırakmıştı. ihtiyaç durumunda kullan diye gittim orada uzandım . çay ictim . 1 saat kadar dinlendim. daha iyiyim. her gün limon içtiğim için elhamdülillah hastalıksız atlatıyorum . yani bi baş ağrısı ile başlayıp 1 gün bi kırgınımsı bi şey olup geçiyor çok şükür . bugün de öyle olmasını umuyorum . inşallah .
ilaç almadım .
öğlen için kabaklı patlıcan yemeği. içine 4 diş sarımsak attım pişmesine yakın . yumuşamış sarımsaklar . ama çok pişmemişler.
ayran , 1 havuç ve 1 salatakıl var .
KIZLAR YA BİRŞEY MERAK EDİYORUM TARTI YER BOZUKLUĞUNDAN DA DEĞİŞİM SAĞLAR DEĞİLMİ ?
YANİ BEN HALA İNANAMIYORUM DA :) YANİİ AYNI YERDE TARTILIYORUM HEP BU SABAH TA ÖYLE YAPTIM AMA BAŞKA YERE KOYUP TARTTIĞIMDA DAHA FARKLI TARTIYOR
Ben de liste işini sevmiyorum insan biryerden sonra sıkılıyor ama hergün eve yaptığım yemeklerden az az yiyorum arada kaçamak da oluyor tabi ama akşam erken saatte yiyorum ekmeği sadce sabah kahvaltısında yani diyet bitince ne olacak bunu yaşam tarzı olarak oturtmak lazım diye düşünüyorumMotivasyonum olunca kilo verebiliyorum. Diyetisyene de 2 sefer gittim eskiden ama 2.randevularına gitmedim bile. Hiç motivasyın vermediler, bi liste tutuşturdular elime, sabah illaki 2 haşlanmış yumurta yiyeceksin dedi, ben yumurta sevmiyorum ancak 1 tane o da hergün yiyemem dedim ama zorlayınca bıraktım.
Listeye uyamıyorum yani...
Bende iki tane var biri ticaret için eşim almıştı büyük kantar 0.5 gr bile tartıyor ama o alt katta perde olmadığı için kiyafetle fazla geliyor bende kiyafetimi ayrıca tartiyorum bu kiloda 100 gr bile gözüme geloyordamacana gibiydim
hoşgeldin canım :) hepimiz aslında yolun başında sayılırız. önemli olan vermek olduğu kadr bir dha almamak da olacak bizim için :) ideal kilomuza ulaşsak da korumak için burada oluruz hepimiz yine :)
geçmiş olsun canım hayrola ne oldu ufaklık ile ilgli.
fark ediyor cnm. milim oynatsam ben mesela yanlış tartıyor. temizlik yaparken ellemeyin tartımı kıpırdatmayın diye kıyamet kopartıyorum ben
Canım senin yemen benimkinden az ama ben spor yapıyorum sen birakmissin bunun etkisi olabilir. Spora tekrar baslasan belki fark ederHergün düzenli olarak yürüyüş yapıyordum bantta ama 2 haftadır yapmıyorum. Bu hafta tekrar eski düzenime girecem insallh
Çok fark ediyor canım tartin için düzgün sert bir zemin olması lazimKIZLAR YA BİRŞEY MERAK EDİYORUM TARTI YER BOZUKLUĞUNDAN DA DEĞİŞİM SAĞLAR DEĞİLMİ ?
Bazen çocuklar bizi şaşırtacak davranışlar yapabiliyor o zaman sabırlı olup hem gerçek tavrımızı hem de sevgi dolu yonumuzu onlara hissettirirsek onları kazanmış oluruz. Sen de bunu basarmissin o an sadece tepki verseydin yada bişey olmaz deseydin cocuk çok farklı olurduamin canım . Allah s ağlık versin hepsine. evlat işte . can"nının CAN"ı oluyor. hayat tecrubesi oldu evet.
akşam eve gittim . ağlamaktan gözleri küçülmüş. bana geldi sarıldı. neden oldu böyle dedim. cevap veremedi. sarılmadım hemen. "ben senin beni anlayışla karşılayacağını düşünmüştüm ."dedi. ne yönden anlayış dedim .nasıl anlayış gösterebilirdim bu konuda.
kimsenin hakkında sözlü , yazılı olarak hakaret sözleri kullanamazsın. bu çok yanlış. ne ben ne baban böyle bi şey yapmadı küçükken. doğru bi şey değildi. dedim. herkesin başına gelebilir ama demi dedi. neyse böyle. bütün gün okulda da bi şey yememiş . başını sıradan kaldıramamış ikisi de .
Oov 55.7 mi...şu an kendimden utandım...yani ben senin 2 katınım nerdeyse öfben sabah tartılamadım .aslında hep aynıyım bu ara . 55.7 gibi
Pili mi bitiyor acaba? Ben böyle durumlar için 3 kere filan farklı yerlerde tartılıyorum. Kapı eşikleri düz oluyor.KIZLAR YA BİRŞEY MERAK EDİYORUM TARTI YER BOZUKLUĞUNDAN DA DEĞİŞİM SAĞLAR DEĞİLMİ ?
Sadece iç çamaşırla tartılıyorum sabahları. Üst baş fazla gelmesin diye. Kot filan olunca ağır oluyor çünkü. 1 kg kot oluyor bazen.Bende iki tane var biri ticaret için eşim almıştı büyük kantar 0.5 gr bile tartıyor ama o alt katta perde olmadığı için kiyafetle fazla geliyor bende kiyafetimi ayrıca tartiyorum bu kiloda 100 gr bile gözüme geloyor
ben sabah tartılamadım .aslında hep aynıyım bu ara . 55.7 gibi
canım hiç sıkıntı yapma. vereceksin inşallah . dikkat etmeye bak sen yavaştan . yeterli. porsiyonları küçültmekle başlayabilirsin . ekmek yiyorsan azaltabilirsin.Oov 55.7 mi...şu an kendimden utandım...yani ben senin 2 katınım nerdeyse öf
Pili mi bitiyor acaba? Ben böyle durumlar için 3 kere filan farklı yerlerde tartılıyorum. Kapı eşikleri düz oluyor.
Sadece iç çamaşırla tartılıyorum sabahları. Üst baş fazla gelmesin diye. Kot filan olunca ağır oluyor çünkü. 1 kg kot oluyor bazen.
ben olsam pencerelere gazete kağıdı kapatır yine de kıyafetsiz tartılırımBende iki tane var biri ticaret için eşim almıştı büyük kantar 0.5 gr bile tartıyor ama o alt katta perde olmadığı için kiyafetle fazla geliyor bende kiyafetimi ayrıca tartiyorum bu kiloda 100 gr bile gözüme geloyor
ben olsam pencerelere gazete kağıdı kapatır yine de kıyafetsiz tartılırım
Canım benim 3 tane cocugum var her hamileligimde en az 22 25 kilo alıyorum ve her doğumdan sonra 82 ile falan başlayıp 58 e bile indigim oldu bu defa 63 e inmek hedefim. yani demem o ki sen sadece senin metabolizmani uygun beslenme spor ve su içerek bitki çayları düzenli bir yaşamla veririsin yeter ki isteOov 55.7 mi...şu an kendimden utandım...yani ben senin 2 katınım nerdeyse öf
Pili mi bitiyor acaba? Ben böyle durumlar için 3 kere filan farklı yerlerde tartılıyorum. Kapı eşikleri düz oluyor.
Sadece iç çamaşırla tartılıyorum sabahları. Üst baş fazla gelmesin diye. Kot filan olunca ağır oluyor çünkü. 1 kg kot oluyor bazen.
damacana gibiydim
hoşgeldin canım :) hepimiz aslında yolun başında sayılırız. önemli olan vermek olduğu kadr bir dha almamak da olacak bizim için :) ideal kilomuza ulaşsak da korumak için burada oluruz hepimiz yine :)
geçmiş olsun canım hayrola ne oldu ufaklık ile ilgli.
fark ediyor cnm. milim oynatsam ben mesela yanlış tartıyor. temizlik yaparken ellemeyin tartımı kıpırdatmayın diye kıyamet kopartıyorum ben
Çok fark ediyor canım tartin için düzgün sert bir zemin olması lazim
Oov 55.7 mi...şu an kendimden utandım...yani ben senin 2 katınım nerdeyse öf
her zaman aynı yerde tartıl . o kiloyu baz al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?