Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım farklı zeminler farkedebiliyor @izole nşn dediği gibi sert düz bir yerde tartıl hep aynı yerde tartıl

Iyi icmissin canım

damacana gibiydim

Selamlar günaydınlar
Ben de size katılabilir miyim acaba
Benim maratonum çok uzun ama pozitif insanlar ve iyi motivasyonlar arayışım devam ediyor

hoşgeldin canım :) hepimiz aslında yolun başında sayılırız. önemli olan vermek olduğu kadr bir dha almamak da olacak bizim için :) ideal kilomuza ulaşsak da korumak için burada oluruz hepimiz yine :)

geçmiş olsun canım hayrola ne oldu ufaklık ile ilgli.

fark ediyor cnm. milim oynatsam ben mesela yanlış tartıyor. temizlik yaparken ellemeyin tartımı kıpırdatmayın diye kıyamet kopartıyorum ben

Ben de liste işini sevmiyorum insan biryerden sonra sıkılıyor ama hergün eve yaptığım yemeklerden az az yiyorum arada kaçamak da oluyor tabi ama akşam erken saatte yiyorum ekmeği sadce sabah kahvaltısında yani diyet bitince ne olacak bunu yaşam tarzı olarak oturtmak lazım diye düşünüyorum

Bende iki tane var biri ticaret için eşim almıştı büyük kantar 0.5 gr bile tartıyor ama o alt katta perde olmadığı için kiyafetle fazla geliyor bende kiyafetimi ayrıca tartiyorum bu kiloda 100 gr bile gözüme geloyor

Çok fark ediyor canım tartin için düzgün sert bir zemin olması lazim

Bazen çocuklar bizi şaşırtacak davranışlar yapabiliyor o zaman sabırlı olup hem gerçek tavrımızı hem de sevgi dolu yonumuzu onlara hissettirirsek onları kazanmış oluruz. Sen de bunu basarmissin o an sadece tepki verseydin yada bişey olmaz deseydin cocuk çok farklı olurdu

Klasik kahvaltım 350 kalori 2 yumurta yedim sonradan kırdığım çift sarılı çıktı kaloriyi o yüzden arttırdım yumurtayı Pazar'dan köylü teyzeden alıyoruz muhteşem bundan sonra günlük daha çok kalori almaya çalışacağım

ben sabah tartılamadım .aslında hep aynıyım bu ara . 55.7 gibi
Oov 55.7 mi...şu an kendimden utandım...yani ben senin 2 katınım nerdeyse öf

Pili mi bitiyor acaba? Ben böyle durumlar için 3 kere filan farklı yerlerde tartılıyorum. Kapı eşikleri düz oluyor.
Sadece iç çamaşırla tartılıyorum sabahları. Üst baş fazla gelmesin diye. Kot filan olunca ağır oluyor çünkü. 1 kg kot oluyor bazen.

canım hiç sıkıntı yapma. vereceksin inşallah . dikkat etmeye bak sen yavaştan . yeterli. porsiyonları küçültmekle başlayabilirsin . ekmek yiyorsan azaltabilirsin.
ayranı tüketebilirsin ki çok tok tutar. aralarda da ayran içsen olur kanımca.

ben olsam pencerelere gazete kağıdı kapatır yine de kıyafetsiz tartılırım

Canım benim 3 tane cocugum var her hamileligimde en az 22 25 kilo alıyorum ve her doğumdan sonra 82 ile falan başlayıp 58 e bile indigim oldu bu defa 63 e inmek hedefim. yani demem o ki sen sadece senin metabolizmani uygun beslenme spor ve su içerek bitki çayları düzenli bir yaşamla veririsin yeter ki iste

hmmmmm ben bgn yine aynı yere koydum gerçii ama yinede aldatıyor mudur acaba

bende 3 farklı noktada tartıldım hepside farklı çıktı :)) bende aynı yerde tarıldığımı doğru buldum geçen haftalarda orda tartılıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…