Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Evet hatunlar....Muhtarınız geldiii...Allaha şükür babam da iyi biz de iyiyiz ve artık toparlanmam lazım bugünden tezi yok menü paylaşımına başlıyorum...cumaya da kilo bildirimiyle girerim olaya....bugüne kadar bensiz listeyi ayarlayan aranızda işleri halleden tüm arkadaşlara çoook çoook teşekürler...Artık muhtar geldi yeni liste yapma zamanı....

!!!!!!!DUYURUUU!!!!!!!!!

Kimler aramıza geldi katıldı bilemiyorum o nedenle yeni listemiz için listeye girmek isteyen herkes ya beni etiketlesin ve katılıyorum desin,ya da özelden mesaj atsın...sonrasında listemizi hazırlayıp sizlere sunacağım..bu hafta ben nöbetçiyim ve ilk cuma listeye gönüllü olan varsa bana söylesin lütfen....Muhtarınızdan sevgiler

Yeni gelen arkadaşlar kurallarımız gereği 1 hafta düzenli menü bildiriminden sonra cuma ilk kilo bildirimi(başlangıç kilosu) ve sonraki yani 2. hafta listeye girebiliyorsunuz..1 hafta ve daha fazla olanlar da bana bunu yazarlarsa sevinirim..

Cuma günü geldim ben gruba o zaman daha çok var benim için
Kahvaltım: 1.5 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, 3 siyah zeytin, 75 gr çavdar ekmeği, şekersiz çay

sabah kahvaltım;

1adet patatesli börek
domates salatalık
zeytin
2 bardak çay
Ayy patatesli börek harika olmuş, insan ara sıra nefsini de doyurmazsa sonra diyeti tamamen bozup her şeye saldırıyor, ben öyle oluyorum daha çok kilo alıyorum o zaman.

Hoşgeldin canım seni aramızda görmek çok güzel babanın iyi olmasına çok sevindim insallah birdaha tekrarını yasatmasin Rabbim.

eşim nöbete gitti beraberce kahvaltı yaptık
kahvaltım

2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 kayısı yumurta
peynir(kendi yaptığım peynir) zeytin
domates soslu biber kavurması(1 kaşık)
hosgeldin bebissssss yasasin nasi nasi sevndim suanda cok sukr hersey yoluna girdi haydi bakalim toparlanma zamani sen gelince bana da yeniden bi azim geldiiii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…