- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
YaaaaEvet hatunlar....Muhtarınız geldiii...Allaha şükür babam da iyi biz de iyiyiz ve artık toparlanmam lazım bugünden tezi yok menü paylaşımına başlıyorum...cumaya da kilo bildirimiyle girerim olaya....bugüne kadar bensiz listeyi ayarlayan aranızda işleri halleden tüm arkadaşlara çoook çoook teşekürler ...Artık muhtar geldi yeni liste yapma zamanı....
!!!!!!!DUYURUUU!!!!!!!!!
Kimler aramıza geldi katıldı bilemiyorum o nedenle yeni listemiz için listeye girmek isteyen herkes ya beni etiketlesin ve katılıyorum desin,ya da özelden mesaj atsın...sonrasında listemizi hazırlayıp sizlere sunacağım..bu hafta ben nöbetçiyim ve ilk cuma listeye gönüllü olan varsa bana söylesin lütfen....Muhtarınızdan sevgiler
Canım yeni arkadaşlar aslında artık yeni sayılmazlar 1 ay olacak buradalar ilk hafta bildirim yaptılar 3 haftadır da listeye girdiler.Yeni gelen arkadaşlar kurallarımız gereği 1 hafta düzenli menü bildiriminden sonra cuma ilk kilo bildirimi(başlangıç kilosu) ve sonraki yani 2. hafta listeye girebiliyorsunuz..1 hafta ve daha fazla olanlar da bana bunu yazarlarsa sevinirim..
sağol canım aminn.merhaba muhtar :)sersum ben yaklaşık 1 aydır burdayım benide listeye katabilirsin :)
baban için de Allah Şifa versin inşaallah hoşgeldin tekrardan
önümüzdeki cuma başlangıç kilonu verip girersin canım..sıraya ekliyorum senide...Cuma günü geldim ben gruba o zaman daha çok var benim için
Kahvaltım: 1.5 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, 3 siyah zeytin, 75 gr çavdar ekmeği, şekersiz çay
hoşbulduk canım sağolasın.Hoşgeldin canım seni aramızda görmek çok güzel babanın iyi olmasına çok sevindim insallah birdaha tekrarını yasatmasin Rabbim.
hoşbulduk tatlım...sağolasın.hosgeldin bebissssss yasasin nasi nasi sevndim suanda cok sukr hersey yoluna girdi haydi bakalim toparlanma zamani sen gelince bana da yeniden bi azim geldiiii:)
sağol canımcım hoşbuldumYaaaasersum çok sevindim canım benim artık aramizdasin
Ayrıca babanın iyi olmasına da çok sevindim ALLAH bir daha o günleri yaşatmasın
Topiğimiz çok güzel oldu canım yeni arkadaşlarla birlikte canlandık hepimiz
Tekrar hoşgeldin muhtarım
1-2 kişi var sanırım canım yeni tezbitsin yeniymiş mesela..ben genel söyleyeyim herkes bana bildirsin ki yeni liste olsun..eski olanlar da yazsın dedim zatenCanım yeni arkadaşlar aslında artık yeni sayılmazlar 1 ay olacak buradalar ilk hafta bildirim yaptılar 3 haftadır da listeye girdiler.
Başka grupta evde ip atlayanlar gördüm. Ben de özendim ip alıcam ama çok kilolu olunca dizlere zararlıymış gerçi
sağol canım hoşbuldum..iyi çok şükür
sevindim iyi olmasına. özledik senisağol canım hoşbuldum..iyi çok şükür
Evet hatunlar....Muhtarınız geldiii...Allaha şükür babam da iyi biz de iyiyiz ve artık toparlanmam lazım bugünden tezi yok menü paylaşımına başlıyorum...cumaya da kilo bildirimiyle girerim olaya....bugüne kadar bensiz listeyi ayarlayan aranızda işleri halleden tüm arkadaşlara çoook çoook teşekürler ...Artık muhtar geldi yeni liste yapma zamanı....
!!!!!!!DUYURUUU!!!!!!!!!
Kimler aramıza geldi katıldı bilemiyorum o nedenle yeni listemiz için listeye girmek isteyen herkes ya beni etiketlesin ve katılıyorum desin,ya da özelden mesaj atsın...sonrasında listemizi hazırlayıp sizlere sunacağım..bu hafta ben nöbetçiyim ve ilk cuma listeye gönüllü olan varsa bana söylesin lütfen....Muhtarınızdan sevgiler
sağol canım ben de özledim sizleri..sevindim iyi olmasına. özledik seni
Oluşmuş bir liste yoksa iyi olur canım sağoltekrardan hoşgeldin canım haftaya cumaya ben gönüllüyüm listeyi yapmaya
gönüllülük esası ile yapıyorduk işte canım :) kim gönüllü olursa idi :)sağol canım ben de özledim sizleri..
Oluşmuş bir liste yoksa iyi olur canım sağol
Haklısın canım biz öyle gönüllü olarak sırayla yapıyorduk.1-2 kişi var sanırım canım yeni tezbitsin yeniymiş mesela..ben genel söyleyeyim herkes bana bildirsin ki yeni liste olsun..eski olanlar da yazsın dedim zatenbu hafta liste yapacak belliyse bana yazın ben ekleyeyim ne kadarlık liste sırası yaptınız bilmiyorum..geçmişe de hiç gidemedim.liste hazırsa ona ilave ederiz..ilk sayfa sadece benim kontrolümde biliyorsunuz bana gönderin ben düzenler yazar eklerim ilk sayfaya..
tamamdırHaklısın canım biz öyle gönüllü olarak sırayla yapıyorduk.
O zaman sil baştan yapalım yeni bir liste olusturursun.
Ben tam gaz devameklersin beni de
öğrenirsin bizi izledikçe canım sorun değilBen liste yapmayı bilmiyorum ama listeye girdikten sonra öğrenirim heralde size yardımcı olmak isterim
ilk kilolar hızlı gider sonra yavaşlar hatta duraklar ...moral bozmak yok.Bugün sabah tartıldığımda 88.1 kg çıktım. Pazartesi başlamıştım. Kesin ödem su filandır dimi
Ama olsun moral tazeliyor insan
bnde bu aralar dans ediorum surekli:)Başka grupta evde ip atlayanlar gördüm. Ben de özendim ip alıcam ama çok kilolu olunca dizlere zararlıymış gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?