Eveet bunu tahmin etmiştim maalesef...Ama yola devamtamamdır
öğrenirsin bizi izledikçe canım sorun değil
ilk kilolar hızlı gider sonra yavaşlar hatta duraklar ...moral bozmak yok..ne olursa olsun ama gitsin kilolar..
Ooo süper...evde mi yoksa kursa mı gidiyorsun?bnde bu aralar dans ediorum surekli:)
Akşam da güzel olmuş balıkOglen 2 tane icli kofte ve salata yedim kizlar ikindide 5 badem 3 kasik yogurt aksam da balik salata var
Senin menulerde cok guzel canm afiyet olsun. Evde oynuorum tv yi aciorum tlfondan tv ye baglaniorum istedgim sarkilara:) bide haftada birgun ems die bi alet var ona giriorum spor icin bu arada yogundum sana hosgeldin diememistim cnm hosgeldinBugünkü menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 9 : 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 3 zeytin, 1.5 haşlanmış yumurta, 1.5 dilim çavdar ekmeği
Öğlen 14 : 1/2 tabak kıymalı semizotu yemeği
Ara 15.30 : 1 adet armut, 2 küçük kare bitter, sade kahve
Planım:
Akşam 19 : 1 tabak kıymalı patlıcan yemeği ve
Su 2 lt ye tamamlıycam
Yürüyüş 1km
Bugün iyi oldu gibi ama spor yapamadım yağmurluydu hava
Hoşbulduuk :) bebek olmasa ben de dans edebilirim aslında zevkli olurmuşSenin menulerde cok guzel canm afiyet olsun. Evde oynuorum tv yi aciorum tlfondan tv ye baglaniorum istedgim sarkilara:) bide haftada birgun ems die bi alet var ona giriorum spor icin bu arada yogundum sana hosgeldin diememistim cnm hosgeldin
Ne kadarlık canım bebeğinHoşbulduuk :) bebek olmasa ben de dans edebilirim aslında zevkli olurmuş
Ne kadarlık canım bebeğin
Benim kızım 14 aylık oldubende şarkı açıp dans ediyorum hem kızımda öğrendi oynuyor artık dans işi baya hoşumuza gitti
kuzum hoşgeldinEvet hatunlar....Muhtarınız geldiii...Allaha şükür babam da iyi biz de iyiyiz ve artık toparlanmam lazım bugünden tezi yok menü paylaşımına başlıyorum...cumaya da kilo bildirimiyle girerim olaya....bugüne kadar bensiz listeyi ayarlayan aranızda işleri halleden tüm arkadaşlara çoook çoook teşekürler ...Artık muhtar geldi yeni liste yapma zamanı....
!!!!!!!DUYURUUU!!!!!!!!!
Kimler aramıza geldi katıldı bilemiyorum o nedenle yeni listemiz için listeye girmek isteyen herkes ya beni etiketlesin ve katılıyorum desin,ya da özelden mesaj atsın...sonrasında listemizi hazırlayıp sizlere sunacağım..bu hafta ben nöbetçiyim ve ilk cuma listeye gönüllü olan varsa bana söylesin lütfen....Muhtarınızdan sevgiler
geçmiş olsun. acil şifalarbenim ayağımda sıkıntı var yani atlayıp zıplayamıyorum şuan ödem ve kist var ayağımda
Hoşgeldin canııım seni özlemiştik. Babanada geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. İyileşiyor olmasına çok sevindim.Evet hatunlar....Muhtarınız geldiii...Allaha şükür babam da iyi biz de iyiyiz ve artık toparlanmam lazım bugünden tezi yok menü paylaşımına başlıyorum...cumaya da kilo bildirimiyle girerim olaya....bugüne kadar bensiz listeyi ayarlayan aranızda işleri halleden tüm arkadaşlara çoook çoook teşekürler ...Artık muhtar geldi yeni liste yapma zamanı....
!!!!!!!DUYURUUU!!!!!!!!!
Kimler aramıza geldi katıldı bilemiyorum o nedenle yeni listemiz için listeye girmek isteyen herkes ya beni etiketlesin ve katılıyorum desin,ya da özelden mesaj atsın...sonrasında listemizi hazırlayıp sizlere sunacağım..bu hafta ben nöbetçiyim ve ilk cuma listeye gönüllü olan varsa bana söylesin lütfen....Muhtarınızdan sevgiler
Canım ip atlamak için çok erken bir yerini incitirsin. Eğer yürüyüş yapamıyorsan evde step yapmanı tavsiye ederim. Evdeki herhangi bir eşyayı kullanabilirsin çok işe yarıyor.Başka grupta evde ip atlayanlar gördüm. Ben de özendim ip alıcam ama çok kilolu olunca dizlere zararlıymış gerçi
İlk haftalarda çok hızlı veriliyor yani vermişsindir diyete devam.Bugün sabah tartıldığımda 88.1 kg çıktım. Pazartesi başlamıştım. Kesin ödem su filandır dimi
Ama olsun moral tazeliyor insan
Menü çok güzel afiyet olsun.Bugünkü menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 9 : 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 3 zeytin, 1.5 haşlanmış yumurta, 1.5 dilim çavdar ekmeği
Planım:
Su 2 lt ye tamamlıycam
Yürüyüş 1km
ödemdir canım. aynen devamBugün sabah tartıldığımda 88.1 kg çıktım. Pazartesi başlamıştım. Kesin ödem su filandır dimi
Ama olsun moral tazeliyor insan
sağol canımsersum listeye girmiorum ama gonulli olarak liste yapiorum canm dun yaptim ben o yuzden beni de ekle liste yapma kismina:)
güzel menüüBugünkü menümü paylaşıyorum
Planım:
Su 2 lt ye tamamlıycam
Yürüyüş 1km
sağol bebeemm..hoşbuldummmkuzum hoşgeldintopik şenlendi kıssssss
Bugun hem.yurudum hemd e dans ettimmm:)
bravo canım eşin haklı bence de...Son 2-3 gündür yediklerime dikkat edemedim sürekli yollardayız ama bu sabah tartıldım hala 52 kiloyum.
Bişey dikkatimi çekti. Normalde dışarda yediğimde hem kilo alırım hem de tabağımdaki herşeyi yerim. Ama artık midem çok küçülmüş yarısını anca yiyebiliyorum. Aslında diyeti bile düşünmediğim halde yarım yarım yiyorum ve acayip doyuyorum nefes bile alamıyorum.
Anlaşılan eşim haklı çıktı. Yavaş yavaş verirsen zamanla vücudun alışır diyet yapman bile gerekmez zaten istesende yiyemezsin demişti. Şu an o durumdayım gerçekten. Özellikle dün öğlen çok sevdiğim bir restaurantta sevdiğim herşeyi sipariş verdim ve sadece yarısını yiyebildim. Gerisini paket yaptırdım. Buda beni çok mutlu etti.
Haftada 250 gr verme hedefimi değiştirmedim geçen ay hedefime ulaştım bakalım bu ay nasıl olacak? 5 mayıs bizim evlilik yıldönümümüz. İnşallah o güne kadar 51 kilo olmayı hedefliyorum.
Çok sağol canım ben de sizi özlemiştimHoşgeldin canııım seni özlemiştik. Babanada geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. İyileşiyor olmasına çok sevindim.
.
büyük geçmiş olsunEvet hatunlar....Muhtarınız geldiii...Allaha şükür babam da iyi biz de iyiyiz ve artık toparlanmam lazım bugünden tezi yok menü paylaşımına başlıyorum...cumaya da kilo bildirimiyle girerim olaya....bugüne kadar bensiz listeyi ayarlayan aranızda işleri halleden tüm arkadaşlara çoook çoook teşekürler ...Artık muhtar geldi yeni liste yapma zamanı....
!!!!!!!DUYURUUU!!!!!!!!!
Ben internette görmüştüm. Tv izlerken şekersiz sakız çiğniyorum abur cubur yeme isteği gidiyor. Hemde kalori yakıyorsun. Çifte kazanç yani tavsiye ederimsaat 4 gibi 1 kase mercimek çorbası çayın yanında kabak çekirdeği ve nohut..çerezi biraz fazla kaçırdım sanırsam film izlerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?