Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tamamdır

öğrenirsin bizi izledikçe canım sorun değil
ilk kilolar hızlı gider sonra yavaşlar hatta duraklar ...moral bozmak yok..ne olursa olsun ama gitsin kilolar..
Eveet bunu tahmin etmiştim maalesef...Ama yola devam

bnde bu aralar dans ediorum surekli:)
Ooo süper...evde mi yoksa kursa mı gidiyorsun?

Oglen 2 tane icli kofte ve salata yedim kizlar ikindide 5 badem 3 kasik yogurt aksam da balik salata var
Akşam da güzel olmuş balık

Bugünkü menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 9 : 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 3 zeytin, 1.5 haşlanmış yumurta, 1.5 dilim çavdar ekmeği
Öğlen 14 : 1/2 tabak kıymalı semizotu yemeği
Ara 15.30 : 1 adet armut, 2 küçük kare bitter, sade kahve
Planım:
Akşam 19 : 1 tabak kıymalı patlıcan yemeği ve
Su 2 lt ye tamamlıycam
Yürüyüş 1km
Bugün iyi oldu gibi ama spor yapamadım yağmurluydu hava

Senin menulerde cok guzel canm afiyet olsun. Evde oynuorum tv yi aciorum tlfondan tv ye baglaniorum istedgim sarkilara:) bide haftada birgun ems die bi alet var ona giriorum spor icin bu arada yogundum sana hosgeldin diememistim cnm hosgeldin

Senin menulerde cok guzel canm afiyet olsun. Evde oynuorum tv yi aciorum tlfondan tv ye baglaniorum istedgim sarkilara:) bide haftada birgun ems die bi alet var ona giriorum spor icin bu arada yogundum sana hosgeldin diememistim cnm hosgeldin
Hoşbulduuk :) bebek olmasa ben de dans edebilirim aslında zevkli olurmuş

Hoşbulduuk :) bebek olmasa ben de dans edebilirim aslında zevkli olurmuş
Ne kadarlık canım bebeğin
Benim kızım 14 aylık oldu bende şarkı açıp dans ediyorum hem kızımda öğrendi oynuyor artık dans işi baya hoşumuza gitti

kuzum hoşgeldintopik şenlendi kıssssss

Son 2-3 gündür yediklerime dikkat edemedim sürekli yollardayız ama bu sabah tartıldım hala 52 kiloyum.
Bişey dikkatimi çekti. Normalde dışarda yediğimde hem kilo alırım hem de tabağımdaki herşeyi yerim. Ama artık midem çok küçülmüş yarısını anca yiyebiliyorum. Aslında diyeti bile düşünmediğim halde yarım yarım yiyorum ve acayip doyuyorum nefes bile alamıyorum.
Anlaşılan eşim haklı çıktı. Yavaş yavaş verirsen zamanla vücudun alışır diyet yapman bile gerekmez zaten istesende yiyemezsin demişti. Şu an o durumdayım gerçekten. Özellikle dün öğlen çok sevdiğim bir restaurantta sevdiğim herşeyi sipariş verdim ve sadece yarısını yiyebildim. Gerisini paket yaptırdım. Buda beni çok mutlu etti.
Haftada 250 gr verme hedefimi değiştirmedim geçen ay hedefime ulaştım bakalım bu ay nasıl olacak? 5 mayıs bizim evlilik yıldönümümüz. İnşallah o güne kadar 51 kilo olmayı hedefliyorum.

Hoşgeldin canııım seni özlemiştik. Babanada geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. İyileşiyor olmasına çok sevindim.

Başka grupta evde ip atlayanlar gördüm. Ben de özendim ip alıcam ama çok kilolu olunca dizlere zararlıymış gerçi
Canım ip atlamak için çok erken bir yerini incitirsin. Eğer yürüyüş yapamıyorsan evde step yapmanı tavsiye ederim. Evdeki herhangi bir eşyayı kullanabilirsin çok işe yarıyor.
Bugün sabah tartıldığımda 88.1 kg çıktım. Pazartesi başlamıştım. Kesin ödem su filandır dimi
Ama olsun moral tazeliyor insan
İlk haftalarda çok hızlı veriliyor yani vermişsindir diyete devam.
Menü çok güzel afiyet olsun.

sersum listeye girmiorum ama gonulli olarak liste yapiorum canm dun yaptim ben o yuzden beni de ekle liste yapma kismina:)
sağol canım sen seviyorsun liste yapmayı
güzel menüü
kuzum hoşgeldintopik şenlendi kıssssss
sağol bebeemm..hoşbuldummm

Bugun hem.yurudum hemd e dans ettimmm:)

bravo canım eşin haklı bence de...

Hoşgeldin canııım seni özlemiştik. Babanada geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. İyileşiyor olmasına çok sevindim.

.
Çok sağol canım ben de sizi özlemiştimAmin inşallah

büyük geçmiş olsun

ben de varım listede

saat 4 gibi 1 kase mercimek çorbası çayın yanında kabak çekirdeği ve nohut..çerezi biraz fazla kaçırdım sanırsam film izlerken
Ben internette görmüştüm. Tv izlerken şekersiz sakız çiğniyorum abur cubur yeme isteği gidiyor. Hemde kalori yakıyorsun. Çifte kazanç yani tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…