Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben internette görmüştüm. Tv izlerken şekersiz sakız çiğniyorum abur cubur yeme isteği gidiyor. Hemde kalori yakıyorsun. Çifte kazanç yani tavsiye ederim
iyi fikir aslında..deniyeceğim
işkembe ooooww harika ellerine sağlık ve afiyet olsun canımm

Ben internette görmüştüm. Tv izlerken şekersiz sakız çiğniyorum abur cubur yeme isteği gidiyor. Hemde kalori yakıyorsun. Çifte kazanç yani tavsiye ederim
iyi fikir canım. üç gündür canım acayip tatli istiyor tarçın kuru meyve hiçbiri kesmedi çikolata aldirmamak için kendimi zor tutuyorum.

Ooov inşallah benim de midem bi küçülse de eşime hava atsam, azıcık yiyip doysam...brnim kadar yiyorsun iyi yiyorsun der çünkü. Ama o biraz göbekten aldı o kadar, maşallah ben bir topaç oldum
Yazın kilo verilir mesela ama ben dondurmayı çok sevdiğim hergün yediğimden alıyorum bu sefer yemiycem
Mayısa kadar rahatlıkla 1 kilo verirsiniz bence kafanıza takmayın. Hayatımda 51 kiloyu ortaokulda filan gördüm heralde

Canım insallah verirsin çok hesap yapma stres de etkiliyor

Dondurmayı yazları Türkiyedeyken yiyorum. Oda sadece Maraş severim diğerleri ilgimi bile çekmez. Şanslıyım bu konuda tatlıyla aram çok iyi değil.
Bugün süt alıp lor yaptım çok güzel oldu yarın kahvaltıda yemek için sabırsızlanıyorum.
Akşam yemeğim
2 kaşık zeytinyağlı pırasa, 2 kaşık karnıyarık, 1 kase şehriye çorbası. Çok yemedim diye sevinmiştim malesef eşim bizi sinemaya götürdü.normalde ben bişey alıp yemiyorum ama çocuklar üzümlü çikolata ve patlamış mısır aldılar bitiremediler bide benim kucağıma koydular bende yedim.
Mideme taş gibi oturdu yarın çok hafif şeylerle geçiştirip midemi rahatlatmam lazım.

benim de tatliyla aram baya kesildi cnm mesela kurabiyelere asla dayanamazdim smdi yiyemiorum sadece bazen kalitelu bi cikolata azcik yersem ama yazin kesinlikle dondurma

benim de tatliyla aram baya kesildi cnm mesela kurabiyelere asla dayanamazdim smdi yiyemiorum sadece bazen kalitelu bi cikolata azcik yersem ama yazin kesinlikle dondurma
sen ve kurabiye nasıl ayrıldınız
bende ıslak kek yapacam bugün kızım okula giderken evden biseyler beslenme yapmak iyi oluyor

tünaydınlarımız olsun. bu pazar da topik olarak çok sakiniz.

A aaadddaaa burda az önce hava açtı. hava durumuna bakayım. yağmayacaksa çamaşırları asıp kendimi dışarı atacağım
tunaydin canım pazar gunu bakalım geç gelirler sabah kahvaltim
iki dilim kızarmış ekmek
zeytin peynir çökelek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…