- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
iyi fikir aslında..deniyeceğimBen internette görmüştüm. Tv izlerken şekersiz sakız çiğniyorum abur cubur yeme isteği gidiyor. Hemde kalori yakıyorsun. Çifte kazanç yani tavsiye ederim
işkembe ooooww harikaÖğlen yemeğim bir kase işkembe çorbası 225 kalori. İşkembeyi yağını aldığım ev yapımı tavuk suyuyla yapıyorum kalorisi ciddi oranda düşüyor.
Şimdi 1 saat yürüycem eşimi bekliyorum. Çocukları yalnız bırakamam.
iyi fikir canım. üç gündür canım acayip tatli istiyor tarçın kuru meyve hiçbiri kesmedi çikolata aldirmamak için kendimi zor tutuyorum.Ben internette görmüştüm. Tv izlerken şekersiz sakız çiğniyorum abur cubur yeme isteği gidiyor. Hemde kalori yakıyorsun. Çifte kazanç yani tavsiye ederim
Ooov inşallah benim de midem bi küçülse de eşime hava atsam, azıcık yiyip doysam...brnim kadar yiyorsun iyi yiyorsun der çünkü. Ama o biraz göbekten aldı o kadar, maşallah ben bir topaç oldumSon 2-3 gündür yediklerime dikkat edemedim sürekli yollardayız ama bu sabah tartıldım hala 52 kiloyum.
Bişey dikkatimi çekti. Normalde dışarda yediğimde hem kilo alırım hem de tabağımdaki herşeyi yerim. Ama artık midem çok küçülmüş yarısını anca yiyebiliyorum. Aslında diyeti bile düşünmediğim halde yarım yarım yiyorum ve acayip doyuyorum nefes bile alamıyorum.
Anlaşılan eşim haklı çıktı. Yavaş yavaş verirsen zamanla vücudun alışır diyet yapman bile gerekmez zaten istesende yiyemezsin demişti. Şu an o durumdayım gerçekten. Özellikle dün öğlen çok sevdiğim bir restaurantta sevdiğim herşeyi sipariş verdim ve sadece yarısını yiyebildim. Gerisini paket yaptırdım. Buda beni çok mutlu etti.
Haftada 250 gr verme hedefimi değiştirmedim geçen ay hedefime ulaştım bakalım bu ay nasıl olacak? 5 mayıs bizim evlilik yıldönümümüz. İnşallah o güne kadar 51 kilo olmayı hedefliyorum.
Canım insallah verirsin çok hesap yapma stres de etkiliyorOoov inşallah benim de midem bi küçülse de eşime hava atsam, azıcık yiyip doysam...brnim kadar yiyorsun iyi yiyorsun der çünkü. Ama o biraz göbekten aldı o kadar, maşallah ben bir topaç oldum
Yazın kilo verilir mesela ama ben dondurmayı çok sevdiğim hergün yediğimden alıyorumbu sefer yemiycem
Mayısa kadar rahatlıkla 1 kilo verirsiniz bence kafanıza takmayın.Hayatımda 51 kiloyu ortaokulda filan gördüm heralde
Bende dondurmaciyim yazin hep yerim cok severim bide allahtan cok kalorili biaey degil
1 ay varmış aralarındaayy çok zevkli gerçekteen özemdim
Benimki de 13 aylık
Dondurmayı yazları Türkiyedeyken yiyorum. Oda sadece Maraş severim diğerleri ilgimi bile çekmez. Şanslıyım bu konuda tatlıyla aram çok iyi değil.Ooov inşallah benim de midem bi küçülse de eşime hava atsam, azıcık yiyip doysam...brnim kadar yiyorsun iyi yiyorsun der çünkü. Ama o biraz göbekten aldı o kadar, maşallah ben bir topaç oldum
Yazın kilo verilir mesela ama ben dondurmayı çok sevdiğim hergün yediğimden alıyorumbu sefer yemiycem
Mayısa kadar rahatlıkla 1 kilo verirsiniz bence kafanıza takmayın.Hayatımda 51 kiloyu ortaokulda filan gördüm heralde
benim de tatliyla aram baya kesildi cnm mesela kurabiyelere asla dayanamazdim smdi yiyemiorum sadece bazen kalitelu bi cikolata azcik yersem ama yazin kesinlikle dondurmaDondurmayı yazları Türkiyedeyken yiyorum. Oda sadece Maraş severim diğerleri ilgimi bile çekmez. Şanslıyım bu konuda tatlıyla aram çok iyi değil.
Bugün süt alıp lor yaptım çok güzel oldu yarın kahvaltıda yemek için sabırsızlanıyorum.
Akşam yemeğim
2 kaşık zeytinyağlı pırasa, 2 kaşık karnıyarık, 1 kase şehriye çorbası. Çok yemedim diye sevinmiştim malesef eşim bizi sinemaya götürdü.normalde ben bişey alıp yemiyorum ama çocuklar üzümlü çikolata ve patlamış mısır aldılar bitiremediler bide benim kucağıma koydular bende yedim.
Mideme taş gibi oturdu yarın çok hafif şeylerle geçiştirip midemi rahatlatmam lazım.
sen ve kurabiye nasıl ayrıldınızbenim de tatliyla aram baya kesildi cnm mesela kurabiyelere asla dayanamazdim smdi yiyemiorum sadece bazen kalitelu bi cikolata azcik yersem ama yazin kesinlikle dondurma
balığı dışarıda mi yiyorsun canım evde yapmayı ben hiç sevmiyorumCanlarim ne ka guzel bir gun dicem ama yagmurlu hava bugun diemiorum yuruyuslerim yalan oluo boyle olunca cok sinir oluorum neyse spor var bugun zaten oglen yemegimde balik ve salata dusunuorum yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?