canım güzeldir ayvalık . cunda da kral lokmacısı. ve sakızlı dondurma meşhur zaten.Gecmis olsun canim insallah hizla iyilesir.
Ayyy cok merak ettim mutlaka denemem lazim. Ayvaliga gecen yaz gittim cok sevdim zaten. Cunda adasinda lokma ve kavunda dondurma yemistik. esim bizimle degildi insallah onuda goturmek istiyorum.
Zaten italyanin mozarellasinida cok sevmiyorum bizim bildigimiz taze kasar peyniri ama oda mideme dokunuyor acaba icine farkli bisey mi katiyolar? sadece bana dokunsa bende bi problem var dicem ama esimede dokunuyor.
aynen kahvalti benim icinde cok onemli. zaten ekmegi birtek kahvaltida yiyorum o kadar olsun artik. hem bu kadar kiloyu kahvaltida ekmegi terketmeden verdim yine veririm.
güzel tebrikler . harika menüEveeeet bugünkü menüüm kızlaaaar
Daha tamamlamadım tabi ama tamamlıycam
2 lt su
Sabah 2 zeytin, 1.5 dilim çavdar ekmeği, 1 kl ezine peyniri, 1 elma, çay şekersiz
Öğlen 1 avakado
Akşam 2 kaşık etli kuru fasülye, 2 kaşık patlıcan yemeği
Çay içerim bir de
Pazar gününü toplamam lazım
300 ü bulmamış demek .sabah kahvaltim 246 kaloriymis
canım yoruldun ya ondan doymadın demek ki yedin mi çikolataAkşam yemeği 370 kalori bugün toplamda 890 kalori almışım gündüz çok aç kaldığımdan mı ne doyamadım bir türlü bi de canım çikolata tatlı istiyor nasıl çekiyor bir bilsenizz
canım az mı yemişsin ne. ama zor veriyorsun gerçekten . kaçamak da yapmıyorsun üstelik. kaç kilo oldunBenim de aksam yemegim karnibahr 6 kasik kiymali
1 bardak ayran
Salata
benim koca da zayıf sever.Nerdeee o balik eti seven erkekler?
dun esime kemiklerim cikti dedim harika cok iyi gidiyosun devam et dedi.
Adam balik eti degil balik kilcigi seviyor resmen.
Akşam yemeği 370 kalori bugün toplamda 890 kalori almışım gündüz çok aç kaldığımdan mı ne doyamadım bir türlü bi de canım çikolata tatlı istiyor nasıl çekiyor bir bilsenizz
evet tarhana çok kalorilidir. mümkünse kahvaltı ya da öğlen yemeğinde iç canımcım.2 kepçe tarhana çorbası 120 kalori
1 kase yoğurt 100 kalori
Tarhana çorbası çok kaloriliymiş şuncacık şey 220 kalori etti yanında da tavuk vardı neyseee
aslında sana önceki mesajlarda da sormuştuk. ben de sordum. alıntılarına olsun bak canım. geçmiş sayfalara bakamıyorsan da. üstten bi kaç şey söylüyorsun. sorunca da cevap vermiyorsun. merakta bırakıyorsun bizi. sonuçta aile gibi olduk. biliyoruz birbirimizi artık. bakalım bu mesaja cevap yazacak mısın.Iyi akşamlar kızlar
Bildirim yapamiyorum ama sürekli okumaya çalışıyorum. Kızımla zor bir süreçten geçiyoruz gerçekten sabır isteyen bir durummuş
4. günümüz bugün ayy ne zormuş şu günler geçse de artık rahatlasak.
Biraz alışınca düzenli olarak geleceğim inşallah.
Çikolata yemedim canımcanım yoruldun ya ondan doymadın demek ki yedin mi çikolata
canım az mı yemişsin ne. ama zor veriyorsun gerçekten . kaçamak da yapmıyorsun üstelik. kaç kilo oldun
benim koca da zayıf sever.
smear testi yapıldı muayene oldum canım sonuç on güne çıkarmışgecmis olsun cnm neyin vardi ins onemli bisey degildir
Endoskopi oldu canımgeçmiş olsun canım nasıl esin neyi var
sizin o taraflarda da bu tür olaylar çok fazla oluyor . birbirinden mi etkileniyorlar anlamadım ama . Allah korusun. evlat kaybedenlere de Allah sabır versin . çok acı .offf yine ilkokula silahli saldiri 2 kisi olmus 2 cocuk yarali durumlari kritik. mideme kramplar giriyor bunlari gorunce.3 cocugumda okulda su an rabbim korusun evlatlarimizi. okullara girmek bu kadar kolay olmamali cok sacma bir sistem var. ben istedigim zaman elimi kolumu sallayarak giriyorum sinifa. okullar tek kat ve her sinifin disardan kapisi var. guvenlik kontrolu hic yok. tek girisi olan bir bina icinde degil siniflar. bu kadar cok olay oluyor koskoca amerika bisey yapmiyor buna bir cozum bulmalari lazim.
bunun nedenini de sormuştuk. ilaca başlayacağını söylemiştin. sana yazdım ama görmedin. yazmadın.Kızımı memeden kesiyorum da canım Allah'a şükür iyi
Geçmiş olsun canımsmear testi yapıldı muayene oldum canım sonuç on güne çıkarmış
oooo . çok az almışsın. diş iyi olsun da . inşallah . nasılsın bugüntoplamda 479 kalori almışım bugün dişimin sayesinde :)
ben de geçen aylarda yaptırdım. 3 ay oldu sanıyorum. evet 20 günde aldım ben sonucusmear testi yapıldı muayene oldum canım sonuç on güne çıkarmış
rahatsızlığı ciddi değildir umarımEndoskopi oldu canım
sağol canimcimGeçmiş olsun canım
Yok canım değiladiyaman kervansaray kahvesi mi o çok güzel ya ben de çok alirim
rahatsızlığı ciddi değildir umarım[/QUOT Endoskopi temiz çıktı parça almışlar 3 gün sonra o çıkacak mikrop falan var mı diye
yüzün için çok iyi diyorlar. yaprağından çıkan aloe vera . yüzüne sürülüyormuş.maşallah dün baya muhabbet olmuş hepsini okuyamadım.
dün sabah az bi kahvalti yapip çıktım öğlen dışarıda kuzu tandır yedim sadece etini yedim bir kaşık da pilav az bi salata akşamda yarım kase yogurt çorbası iki tane sarma.
aleo vera aldım dün bugün bakımını yapacam evde ilk defa saksida bitki bakacam internetten baktım nasıl bakılıyor diye insallah telef etmem yaprakları tam jolelelnmis onları kasıp içini boşaltarak sonrada saksiyi degistirecem
tebrikler canım.Çikolata yemedim canım
internetten baktım dün cilt için yaralar için hatta kabızlık için yeniliyormys ayrıca evdeki negatif enerjiyi de alıyormuş yerinin geniş olması lazım bugün degistirecemyüzün için çok iyi diyorlar. yaprağından çıkan aloe vera . yüzüne sürülüyormuş.
tebrikler canım.
güzel sonuçlar alırsınız inşallah zeze cim.Endoskopi temiz çıktılarsa aldılar 3 gün sonra da o çıkacak mikrop var mı diye bakacaklarmış
ins guzel bi sonuc alirsin cnmsmear testi yapıldı muayene oldum canım sonuç on güne çıkarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?