Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım güzeldir ayvalık . cunda da kral lokmacısı. ve sakızlı dondurma meşhur zaten.
ben yine nasipse ailemle gidiyorum ayvalık a . kayınvalidem orada oturuyor. eşim de orada büyümüş . 9 aylıkken taşınmışlar oraya.
annem de oraya yakın bir yerde ,akçay da

1 mayıs ta oradayız inşallah .

güzel tebrikler . harika menü
sabah kahvaltim 246 kaloriymis
300 ü bulmamış demek .

Akşam yemeği 370 kalori bugün toplamda 890 kalori almışım gündüz çok aç kaldığımdan mı ne doyamadım bir türlü bi de canım çikolata tatlı istiyor nasıl çekiyor bir bilsenizz
canım yoruldun ya ondan doymadın demek ki yedin mi çikolata
Benim de aksam yemegim karnibahr 6 kasik kiymali
1 bardak ayran
Salata
canım az mı yemişsin ne. ama zor veriyorsun gerçekten . kaçamak da yapmıyorsun üstelik. kaç kilo oldun
Nerdeee o balik eti seven erkekler?
dun esime kemiklerim cikti dedim harika cok iyi gidiyosun devam et dedi.
Adam balik eti degil balik kilcigi seviyor resmen.
benim koca da zayıf sever.

Akşam yemeği 370 kalori bugün toplamda 890 kalori almışım gündüz çok aç kaldığımdan mı ne doyamadım bir türlü bi de canım çikolata tatlı istiyor nasıl çekiyor bir bilsenizz

2 kepçe tarhana çorbası 120 kalori
1 kase yoğurt 100 kalori
Tarhana çorbası çok kaloriliymiş şuncacık şey 220 kalori etti yanında da tavuk vardı neyseee
evet tarhana çok kalorilidir. mümkünse kahvaltı ya da öğlen yemeğinde iç canımcım.
aslında sana önceki mesajlarda da sormuştuk. ben de sordum. alıntılarına olsun bak canım. geçmiş sayfalara bakamıyorsan da. üstten bi kaç şey söylüyorsun. sorunca da cevap vermiyorsun. merakta bırakıyorsun bizi. sonuçta aile gibi olduk. biliyoruz birbirimizi artık. bakalım bu mesaja cevap yazacak mısın.

sizin o taraflarda da bu tür olaylar çok fazla oluyor . birbirinden mi etkileniyorlar anlamadım ama . Allah korusun. evlat kaybedenlere de Allah sabır versin . çok acı .
Kızımı memeden kesiyorum da canım Allah'a şükür iyi
bunun nedenini de sormuştuk. ilaca başlayacağını söylemiştin. sana yazdım ama görmedin. yazmadın.

yüzün için çok iyi diyorlar. yaprağından çıkan aloe vera . yüzüne sürülüyormuş.
Çikolata yemedim canım
tebrikler canım.

Endoskopi temiz çıktılarsa aldılar 3 gün sonra da o çıkacak mikrop var mı diye bakacaklarmış
güzel sonuçlar alırsınız inşallah zeze cim.

dün akşam . sarımsaklı yoğurtlu çiğ kabak salatası
1 avuç dolusu yer fıstığı

ayyyy . yer fıstığı çok kalorili bi şeymiş . bi daha akşamları yemem . çok kızdım kendime.
1 avuç = 227 kalori. ben de neden erimiyorum diyorum.

kahvaltım. sütle çırpılmış 3 yumurtalı omlet.

öğlen yemeğim. kabak mücveri . 3 adet.
taze fasulye turşusu kavurması.

nette çanta görmüştüm.
elime ip ve tıg geçti. başladım örmeye. bakalım nasıl bi şey çıkar ortaya diye.
beni el işleri rahatlatır. olmazsa atarım çöpe dedim .sanki hoşuma gitti.
resim atarım birazdan.
bugün kumaşçıya da uğradım. 3 parça çok güzel kumaş beğendim aldım.
bunları da dikmek istiyorum. kız da artık laftan anlıyor . elleme deyince ellemiyor makinama , dikerken.
inşallah güzel bi şeyler çıkar ortaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…