Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Son iki resim yeni başladığım Zaman evde çekilen.ilk resmi az önce çektim
Öğle arası 2 satır örerim belki diye yanıma aldım

Eklentiler

• image.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 34
  • image.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 29
  • image.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 33
@demirleke evet cnm bn eskiden sok diyet yaoinca pat oat 2 gunde 2 kilo gdiodu hemen kilo veriorum ne guzel diodum megersem hep kaslarimo vermisim kas olmayinca da yag yakilmio biliosun 62 kiloydum ama bu aralar 1 kg kas yaptim gecen j
Hafta 63 oldu ama tabi benj gorenler 58 veya 59 oldugum soyluolar o yuzden tartidaki rakama takilmiorum yag oranima bakiorum.surekli

sen iyi anlıyorsun bi işlerden. diyetisyen sayesinde belki. ben protein ağırlıklı besleniyorum . hep öyle yapardım zaten yıllardır . ama spor olmayınca kas da olmuyor tabi. ben eve gidince yaptım biraz ama geceden uykusuzdum kız sayesinde . ne yalan söylim . içimden spor bile yapmak gelmedi akşam. az 15 dk kadar yaptım o kadar

Aynen canim bi kitap yazacak kivamdayim suanda:) cocuk olunca spor zordur bencede yapamaman normal
İradeli olmayı öğrendim sanırım eşofmanlarım ve pantolonlarımın beli aşağı düşüyor bacak kısmı da bollaşmış 55 56 ya indiğimde dar skinny bir kot alıcam sefam olsunnn
bravooooo sana cnm

İradeli olmayı öğrendim sanırım eşofmanlarım ve pantolonlarımın beli aşağı düşüyor bacak kısmı da bollaşmış 55 56 ya indiğimde dar skinny bir kot alıcam sefam olsunnn
al canım benim güle güle kullan bize de resim at su fahriye evcenin reklamı yok mu maşallah nasıl güzel duruşu var sana da yakışır sende zayifsin

Selam hoşgeldiniz...
Kaç kilosunuz, hedefiniz kaç, yaşınız kaçtır
Bugün ne yediniz :)
İnşallah aradığınız motivasyonu bulursunuz

Selam... Hoşbuldumm...
70,5 kiloyum..58 benim ideal kilom.. 37 yaşındayım..
Gün içinde yediklerime dikkat ediyorum elbette ama arada kaçamaklar olmuyor diyemem...
Yürüyüşe de başladım 2 haftadır felan..artık bakalım faydasını göreceğim inşallah...
Bu tarz aktif forum sayfalarını seviyorum.. herkes olduğu gibi herşeyi söylüyor.. gayet açıkca 70 kilo olduğumu söyleyebiliyorum mesela... herkesin değişik fikirlerini, uygulamalarını dinlemeyi de seviyorum. Sizinle olmak güzel yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…