sen iyi anlıyorsun bi işlerden. diyetisyen sayesinde belki. ben protein ağırlıklı besleniyorum . hep öyle yapardım zaten yıllardır . ama spor olmayınca kas da olmuyor tabi. ben eve gidince yaptım biraz ama geceden uykusuzdum kız sayesinde . ne yalan söylim . içimden spor bile yapmak gelmedi akşam. az 15 dk kadar yaptım o kadar@demirleke evet cnm bn eskiden sok diyet yaoinca pat oat 2 gunde 2 kilo gdiodu hemen kilo veriorum ne guzel diodum megersem hep kaslarimo vermisim kas olmayinca da yag yakilmio biliosun 62 kiloydum ama bu aralar 1 kg kas yaptim gecen j
Hafta 63 oldu ama tabi benj gorenler 58 veya 59 oldugum soyluolar o yuzden tartidaki rakama takilmiorum yag oranima bakiorum.surekli
Güzelmiş canım eline sağlık
böyle manyak desenler de var . bunları profesyoneller yapıyor tabi. fiyatları 160 tl .
Teşekkürler canımcımm:))
muayene guzel gecti canim onda da bi sıkıntı çıkmaz insallahins guzel bi sonuc alirsin cnm
Aynen canim bi kitap yazacak kivamdayim suanda:) cocuk olunca spor zordur bencede yapamaman normalsen iyi anlıyorsun bi işlerden. diyetisyen sayesinde belki. ben protein ağırlıklı besleniyorum . hep öyle yapardım zaten yıllardır . ama spor olmayınca kas da olmuyor tabi. ben eve gidince yaptım biraz ama geceden uykusuzdum kız sayesinde . ne yalan söylim . içimden spor bile yapmak gelmedi akşam. az 15 dk kadar yaptım o kadar
bravooooo sana cnmİradeli olmayı öğrendim sanırım eşofmanlarım ve pantolonlarımın beli aşağı düşüyor bacak kısmı da bollaşmış 55 56 ya indiğimde dar skinny bir kot alıcam sefam olsunnn
Aynen canim bi kitap yazacak kivamdayim suanda:) cocuk olunca spor zordur bencede yapamaman normal
bravooooo sana cnm
al canım benim güle güle kullan bize de resim at su fahriye evcenin reklamı yok mu maşallah nasıl güzel duruşu var sana da yakışır sende zayifsinİradeli olmayı öğrendim sanırım eşofmanlarım ve pantolonlarımın beli aşağı düşüyor bacak kısmı da bollaşmış 55 56 ya indiğimde dar skinny bir kot alıcam sefam olsunnn
afiyet olsun.
kete baya yağlı bi hamur değil mi.
Sağol canım geçti bitticanım geçmiş olsun
Selam hoşgeldiniz...
Kaç kilosunuz, hedefiniz kaç, yaşınız kaçtır
Bugün ne yediniz :)
İnşallah aradığınız motivasyonu bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?