Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

vallahi baya kalorili olacak öğlen yemeğin. akşama hiç bi şey yemesen bile olur 1 kase salata olabilir dayanamam dersen. yemeği yeme bence.

ayni ben iste canim anca veriorum ama verioruz ya onemli olan da bu bence
Aynen canım ben bi de haşimato tiroid hastasıyım bu kadar anca gidiyor ayrıca sağlıklı olsun azar azar gitsin gayet sağlıklı besleniyorum proteini tahılı karbonhidratı kalsiyumu hepsini alıyorum şok diyet yapsam çorba salata beslensem hemen gider ama sağlıklı değil geri almaya hiç niyetim yokk

porsiyonlarını kendin al yada yarim iste tabağına ne kadar az alırsan o kadar iyi zaten nohut pilav doyurucu yeter sana

Ben oglen izgara kofte 4 5 tane ince dilim ekmek biraz yufka ekmekti cok begendim inceikti bide ayranla salata yedim oglenleri mutlaka protein almaliyim mutlaka karnimi doyurmaliyim aksi halde aksam ogunune cok ac giriorum
tebrikler tavuk dışında bir menü ve ekmek. öğlen yok olma konusunda sana katılıyorum aksama kadar acikiyor insan

vallahi baya kalorili olacak öğlen yemeğin. akşama hiç bi şey yemesen bile olur 1 kase salata olabilir dayanamam dersen. yemeği yeme bence.
pilav yemedim...Listede bulgur yazıyordu...pirinç pilavı geldi..almadım bende. etsiz nohut yemeği ve 200 ml ayran..Toplamda 350 kalori yapar... iyi bence yani..

kız tüm erkekler gibi tabiki de 10 kilo aşağı olsam daha çok hoşuna giderde...onun derdi başka.:) zaten güzelmişim, zayıflarsam dahada güzel olurmuşum.. o zaman bana takılan olursaymış..Duyanda 20 lik çıtırım sanacak..

aynen cnm ben yaptim iste sonuc bu kilolar bana onun eseri

tebrikler tavuk dışında bir menü ve ekmek. öğlen yok olma konusunda sana katılıyorum aksama kadar acikiyor insan
tesekkur ederim canimmm oglenleri hep ekmegim oluodu ama ben yemiodum:)

Anlamadım canım ne sordun ben bütün geçmişi ve alintilari tek tek okuyup cevaplıyorum.
Aksini iddaa etmedim herşeyimi paylaşıyorum zaten ben burada yoksa kızımı memeden kesiyorum diye de yazmayabilirdim çünkü bunun diyetle bir alakası yok ben hepinizi kendime yakın gördüğüm için paylaşıyorum hatta hepimiz iyi yada kötü önemli yada önemsiz herşeyimizi paylaşıyoruz.
Bu mesajin üzdü beni helede zor bir dönemdeyken.
Sorunu tekrar yazarsan cevaplarım ama eminim cevaplamisimdir...
Iyi günler dilerim

Bunu özelden yazan bir arkadaşıma yazmıştım....
CANIM dişlerim de ağır iltihap oluşmuş resmen kan oturmuş yerlerine nasıl oldu anlamadım hiç agrimadi da bugüne kadar şaşırdım emzirdigim için ilaç kullanamıyorum doktor da emzirirken olmaz bebeğine çok zararlı dedi tedavi olmazsa en az 6 disim yok olacak
Yüzümde sivilce değil ama aynı onun gibi görünümlü tamamen yüzümde ve kulak yanlarında kaplı benekler oluştu doktora gittim hep gozenekler kapalı ve ilaç kullanmazsam siyah iz olarak kalır dedi ve çenemde gerçekten de siyah noktalar oluşmaya başladı ciddi anlamda bunda kullanacağım ilaçlarda süte geçiyormuş o yüzden doktor ilaç vermedi.
Ece nin kilosu da çok fazla canım boyuna ve yaşıtlarına göre benim sutum çok fazla ve yağlı eceye çok yarıyor çok şükür ama ece yemekte yiyor fazla fazla yiyor ardından hemen meme istiyor ee buda iyi bişey değil midesi büyüyor obeze kadar yol acabilirmiş allah korusun.
Suan 15 aylık oldu çok şükür emdi bugünekadar içim el vermese de artık biraktirmaya karar verdim. Annem de sen iyi olmazsançocuklarına nasıl bakacaksin dedi haklı da.
Çok üzülüyorum aramdaki bağ kopacakmis gibi geliyor ama onun için bu daha iyi olacak.

aaaaa kıskanıyor da ondan . hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…