vallahi baya kalorili olacak öğlen yemeğin. akşama hiç bi şey yemesen bile olur 1 kase salata olabilir dayanamam dersen. yemeği yeme bence.bende 375 kalorilik bi kahvaltıyla geçirdim sabahı..:) Öğlen de yaklaşık 600 kalorilik bir öğün beni bekliyor.. ama yapacak bişey yok.. Yemekhane yemeklerine talim..Akşam yemeğim de belli şimdiden... zeytinyağlı kabak ve bol yeşil salata...
ayni ben iste canim anca veriorum ama verioruz ya onemli olan da bu benceKalori sayarak başladığım diyet yolculuğu geçen Cuma tam 1 ay oldu ve 2 kilo verdim ilk 59 kiloyla başladım 58.3 57.8 57.3 ve 57.0 yavaş veriyorum belki ama sonuçta veriyorum
Aynen canım ben bi de haşimato tiroid hastasıyım bu kadar anca gidiyor ayrıca sağlıklı olsun azar azar gitsin gayet sağlıklı besleniyorum proteini tahılı karbonhidratı kalsiyumu hepsini alıyorum şok diyet yapsam çorba salata beslensem hemen gider ama sağlıklı değil geri almaya hiç niyetim yokkayni ben iste canim anca veriorum ama verioruz ya onemli olan da bu bence
porsiyonlarını kendin al yada yarim iste tabağına ne kadar az alırsan o kadar iyi zaten nohut pilav doyurucu yeter sanaEvet canım biraz çok ama yapacak bişey yok..
Nohut yemeği, bulgur pilavı ve ayran...meyve de var ama onu ara öğün yaparım.. Diye düşündüm ben..meyveyi ara öğüne kaydırırsam 500 kalorili bir öğlen yemeği olur.. o da normal heralde.. en kalorili öğünüm öğlen oluyor zaten..
Ben oglen izgara kofte 4 5 tane ince dilim ekmek biraz yufka ekmekti cok begendim inceikti bide ayranla salata yedim oglenleri mutlaka protein almaliyim mutlaka karnimi doyurmaliyim aksi halde aksam ogunune cok ac giriorum
pilav yemedim...Listede bulgur yazıyordu...pirinç pilavı geldi..almadım bende. etsiz nohut yemeği ve 200 ml ayran..Toplamda 350 kalori yapar... iyi bence yani..vallahi baya kalorili olacak öğlen yemeğin. akşama hiç bi şey yemesen bile olur 1 kase salata olabilir dayanamam dersen. yemeği yeme bence.
çiğ kabak salatası çok güzel olur.
mücver yaparken ayırdım kendime rendelenmiş kabak . öyle yaptım
benim salatamda dereotu yoktu. daha bol sarımsaklı yoğurt vardı canım.
dikiş makinam benim de var ama küçük olanlar kullanışlı olmuyor. güzel dikmiyor diye duydum.
yine de hevesini almaya yeter . http://ye-mek.net/tarif/cevizli-kabak-salatasi/
tekrar hoş geldin.
bence de kilo versen sevdiceğin daha mutlu olacak.
öyle der der . sonra der kilo versene biraz .
senin sevdiceğin belki yapmaz bunu ama erkeklerin geneli böyle davranıyor .
ben bi markanin yuz temizleme maskesini kullaniorum cnm ama kahvenin cilde cok iyi geldgini biliorum
ah ah nefret bi donem resmen regl bitince balon gibi sonuo insan
o bende de var sanki 3 aylık hamile gibi göbişim çıktı resmen taş gibi
biz kadınların çilesi işte :) her ayahahah aynen göğüslerimde süt oldu sankii :)))))
aynen cnm ben yaptim iste sonuc bu kilolar bana onun eseriAynen canım ben bi de haşimato tiroid hastasıyım bu kadar anca gidiyor ayrıca sağlıklı olsun azar azar gitsin gayet sağlıklı besleniyorum proteini tahılı karbonhidratı kalsiyumu hepsini alıyorum şok diyet yapsam çorba salata beslensem hemen gider ama sağlıklı değil geri almaya hiç niyetim yokk
tesekkur ederim canimmm oglenleri hep ekmegim oluodu ama ben yemiodum:)tebrikler tavuk dışında bir menü ve ekmek. öğlen yok olma konusunda sana katılıyorum aksama kadar acikiyor insan
Anlamadım canım ne sordun ben bütün geçmişi ve alintilari tek tek okuyup cevaplıyorum.evet tarhana çok kalorilidir. mümkünse kahvaltı ya da öğlen yemeğinde iç canımcım.
aslında sana önceki mesajlarda da sormuştuk. ben de sordum. alıntılarına olsun bak canım. geçmiş sayfalara bakamıyorsan da. üstten bi kaç şey söylüyorsun. sorunca da cevap vermiyorsun. merakta bırakıyorsun bizi. sonuçta aile gibi olduk. biliyoruz birbirimizi artık. bakalım bu mesaja cevap yazacak mısın.
Bunu özelden yazan bir arkadaşıma yazmıştım....sizin o taraflarda da bu tür olaylar çok fazla oluyor . birbirinden mi etkileniyorlar anlamadım ama . Allah korusun. evlat kaybedenlere de Allah sabır versin . çok acı .
bunun nedenini de sormuştuk. ilaca başlayacağını söylemiştin. sana yazdım ama görmedin. yazmadın.
aaaaa kıskanıyor da ondan . hahahahkız tüm erkekler gibi tabiki de 10 kilo aşağı olsam daha çok hoşuna giderde...onun derdi başka.:) zaten güzelmişim, zayıflarsam dahada güzel olurmuşum.. o zaman bana takılan olursaymış..Duyanda 20 lik çıtırım sanacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?