Canım 1.5 aydır dikkat ediyorsan veremesiysen bir yerde sıkıntı vardır, acaba akşamları işten gelince yürüyüşe mi çıksan, gündüzün monotonluğunu da giderir, yürüyüş insana iyi geliyor canım. Masabaşı iş alt taraflarda birikim yapıyor tabi. İş yerine gelen yemeklerdeki yağ filan da fazla oluyor, en iyisi evde bir şeyler yapıp götürmek derim.
Ben 35 yaşındayım bu arada.
Kalori hesabıyla mı gidiyorsun. En güzeli.
42-65 kg arası normal kilolarınmış canım. Büyük bir aralık olduğu için arada bir değer vermiş diyetisyen sanırım. Ortalaması 53.5 kg oluyor.
Öğleni atlarsam akşam kurt gibi oluyorum bem deee
Sağlıklı beslenmeyi öğrenmek en güzeli bence de...
ah bu erkekler yok mu ya kafaları ilginç çalışıyor
Ben fırına patlıcanı koyup közler gibi yapıyorum önce, sonra da çıkarıp dolduruyorum. Alışınca böylesi daha güzel.
Ayy kizlar cok hos sohbetiniz bnde ikindide 8 badem yedim pardon 9 yanina da sutlu kahve
ben de o tür yerleri çok severim .hobi olarak ben de örerim . dikerim .boyarım. tekstil kalemlernim vardır. tişortleri karalarım . çocukların da öyle. üretmeyi seviyorum .eğer yapamazsam bi eksiklik hissederim.evet canım çok zor oluyor perşembe gidicem tekrar ogün sabahtan başlar stres dolguya alışmıştım şimdiki kaplama olacakmış onu bilmeyince stres yapıyorum işte o da panik atağımı tetikliyor
canım benim evdede var alalı baya oldu 4 saksı direk güneşi sevmiyor çok suyu sevmiyor içi çekiliyor jeli azalıyor yapraklarının üstü sararıyor bende cilt için aldım yüzüme sürüyorum çok faydalı bakımı çok kolay 1 hafta su vermesen aramıyor benimki gölgeyi sevdi ama hava alan biyere koy boyu baya uzadı kızımla kullanıyoruz çok memnunuz
çok geçmiş olsun canım
ayyy kıs bende çanta yapıcam kalbimiz birmiş iplik aldım bugün bitince resimlerim güzel olursa hiç yapmadım daha önce çabuk bitmez ama çok seviyorum bişeyler üretmeyihadi bakalım kolay gelsin bize
penye ipten sepet yapmıştım bende bizim buralrda büyük bi tuhafiyeci var 4-5 katlı her şey var orada bayanların yaptığı işler var her daim modayı takip ediyosun ne ip çıkmış neler örülmüş çarşıya gittiğimde mutlaka uğrarım bugünde oradaydım saç boyası aldım çanta için ip aldım dolaştım baya bi stres atıyo insan 10 da gittim 1 de geldim
inşallah canım geçmiş olsun
alovera sürüyorum sadece o da yetiyo
internete baktıkta dünyaca güzel kadınların sıralamasına girmiş eeee güzel gerçekten saçlarıda bi harika
Cok sekerler ellerine saglik.Son iki resim yeni başladığım Zaman evde çekilen.ilk resmi az önce çektim
Öğle arası 2 satır örerim belki diye yanıma aldım
canim biraz fazla hesaplamissin sanki. 2 dilim ekmek 160 kalori, 5 zeytin 25 kalori, cay 0 kalori, ezine peynir 1 kibrit kutusu 84 kalori toplam 269 kalori eder. relaxKahvaltı menüm:
1 kibrit kutusu ezine peyniri, 2 dilim çavdar ekmeği, 5 siyah zeytin, şekersiz çay
Toplam: 414 kalori imiş ya çok yemişim
Ezine yağlı e zeytin de yağlı tabii ondan oldu sanırım
ben hep firinda yapiyorum. patlicanlari ikiye bolup zeytinyagi surup firinliyorum nefis oluyor.akşama karnıyarık yapacağım epeydir canım istiyor. hafif olsun diye fırında yapıcam bakalım fırında ilk defa denicem nasıl olacak
Gunaydin kizlar,
Kahvaltim ceyrek salatalik, 1 dilim incecik kaymakli ev ekmegi, lor ve 1 bardak cay. 313 kalories
7 saat fark var aramizda burda saat 9:55 su anda.Günaydın derken? Çeyrek salatalık derken?
7 saat fark var aramizda burda saat 9:55 su anda.
Buzdolabinda ceyrek salatalik buldum gerisini cocuklar yemisler bende onu kahvaltida yedim.
Cok sekerler ellerine saglik.
canim biraz fazla hesaplamissin sanki. 2 dilim ekmek 160 kalori, 5 zeytin 25 kalori, cay 0 kalori, ezine peynir 1 kibrit kutusu 84 kalori toplam 269 kalori eder. relax
ben hep firinda yapiyorum. patlicanlari ikiye bolup zeytinyagi surup firinliyorum nefis oluyor.
haaaa..tamam o zaman olur...
Bence harika olur. patlicani her haliyle sevenlerdenim. balcan o balcan.tezbitsin hafif yağladım cnm piştiler doldurdum domatesli salçalı su yapıp verdim fırına :)
bizimkiler ocakta yapıyor ama çok yağlı oluyor canım ben ilk defa böyle denedim bakalım tadı nasıl oldu :) azıcık çiçek yağ sürdüm fırça ile pişti bir güzel. ardından içini doldurup fırına verdim salçalı su domates üzerine biber ve domates dilimi koydum
:)) bende seviyorum patlıcanıAmerikanin Florida eyaletinden yaziyorum. Miamiye cok yakin bir yerde yasiyoruz. o yuzden saat farki var.
Bence harika olur. patlicani her haliyle sevenlerdenim. balcan o balcan.
Karniyarik 1 porsiyon 345 gr 191 kalori kizartmadigin icin kalorisi dusuksalata
cacık
karnıyarık
fazla mı olur sizce kızlar akşam yemeği için
teşekkürler canımKarniyarik 1 porsiyon 345 gr 191 kalori kizartmadigin icin kalorisi dusuk
salata cacik zaten cok dusuk kalori bence super afiyet bal olsun.
Evet cnm fırında yaptım ve çok hafif olmuş :)Bugünkü menüüüm geliyoor
Öğlen 14: 1 adet armut (300grlık)
Akşam 19.30: Et yemeği/ ızgara et, salata, 1 kase yoğurt
Daha yemedim akşam yemeğini dışarda yicem. Planım bu.
yazarhanim35 bence süper menün, kızartmadın ki zaten
afiyet olsun cnmBende 3 gibi bir portakal yedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?