Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım dikkat ediyorum ama arada kaçamak olduğu için malum öyle pat diye gitmedi tabi.. Öğlen arası mümkün olduğu kadar, iş çıkışı da 30 dk yürüyorum zaten..Eve gidince de yer hareketleri felan yapmaya çalışıyorum...bacak karın egzersizleri yani...burada sizlerle yazıştıkça daha bi motive oluyorum sanki..Hadi bakalım...:)

ben de o tür yerleri çok severim .hobi olarak ben de örerim . dikerim .boyarım. tekstil kalemlernim vardır. tişortleri karalarım . çocukların da öyle. üretmeyi seviyorum .eğer yapamazsam bi eksiklik hissederim.
resim at sen de örünce

Son iki resim yeni başladığım Zaman evde çekilen.ilk resmi az önce çektim
Öğle arası 2 satır örerim belki diye yanıma aldım
Cok sekerler ellerine saglik.
Kahvaltı menüm:
1 kibrit kutusu ezine peyniri, 2 dilim çavdar ekmeği, 5 siyah zeytin, şekersiz çay
Toplam: 414 kalori imiş ya çok yemişim
Ezine yağlı e zeytin de yağlı tabii ondan oldu sanırım
canim biraz fazla hesaplamissin sanki. 2 dilim ekmek 160 kalori, 5 zeytin 25 kalori, cay 0 kalori, ezine peynir 1 kibrit kutusu 84 kalori toplam 269 kalori eder. relax

akşama karnıyarık yapacağım epeydir canım istiyor. hafif olsun diye fırında yapıcam bakalım fırında ilk defa denicem nasıl olacak
ben hep firinda yapiyorum. patlicanlari ikiye bolup zeytinyagi surup firinliyorum nefis oluyor.

tezbitsin hafif yağladım cnm piştiler doldurdum domatesli salçalı su yapıp verdim fırına :)

bizimkiler ocakta yapıyor ama çok yağlı oluyor canım ben ilk defa böyle denedim bakalım tadı nasıl oldu :) azıcık çiçek yağ sürdüm fırça ile pişti bir güzel. ardından içini doldurup fırına verdim salçalı su domates üzerine biber ve domates dilimi koydum

haaaa..tamam o zaman olur...

Amerikanin Florida eyaletinden yaziyorum. Miamiye cok yakin bir yerde yasiyoruz. o yuzden saat farki var.

Bence harika olur. patlicani her haliyle sevenlerdenim. balcan o balcan.

Evet cnm fırında yaptım ve çok hafif olmuş :)

Bem fotoğraf paylaşamıyorum acaba belli bir mesaj sayısından sonra mı oluypr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…