geçmiş olsun canım . bebek baya büyümüş zaten . vereceği ilaç ile tamamen geçer inşallah . ruakutaaan mı ne onu verecek anladığım kadarıyla.Bunu özelden yazan bir arkadaşıma yazmıştım....
CANIM dişlerim de ağır iltihap oluşmuş resmen kan oturmuş yerlerine nasıl oldu anlamadım hiç agrimadi da bugüne kadar şaşırdım emzirdigim için ilaç kullanamıyorum doktor da emzirirken olmaz bebeğine çok zararlı deditedavi olmazsa en az 6 disim yok olacak
Yüzümde sivilce değil ama aynı onun gibi görünümlü tamamen yüzümde ve kulak yanlarında kaplı benekler oluştu doktora gittim hep gozenekler kapalı ve ilaç kullanmazsam siyah iz olarak kalır dedi ve çenemde gerçekten de siyah noktalar oluşmaya başladı ciddi anlamda bunda kullanacağım ilaçlarda süte geçiyormuş o yüzden doktor ilaç vermedi.
Ece nin kilosu da çok fazla canım boyuna ve yaşıtlarına göre benim sutum çok fazla ve yağlı eceye çok yarıyor çok şükür ama ece yemekte yiyor fazla fazla yiyor ardından hemen meme istiyor ee buda iyi bişey değil midesi büyüyor obeze kadar yol acabilirmiş allah korusun.
Suan 15 aylık oldu çok şükür emdi bugünekadar içim el vermese de artık biraktirmaya karar verdim. Annem de sen iyi olmazsançocuklarına nasıl bakacaksin dedi haklı da.
Çok üzülüyorum aramdaki bağ kopacakmis gibi geliyor ama onun için bu daha iyi olacak.
sadece öğlen yemeğinde 600 kalori alacaksın diye anladım ben .350 kalori fazla değil . norma lpilav yemedim...Listede bulgur yazıyordu...pirinç pilavı geldi..almadım bende. etsiz nohut yemeği ve 200 ml ayran..Toplamda 350 kalori yapar... iyi bence yani..
aaaaa kıskanıyor da ondan . hahahah[/QUOTE
Aynen öylee
bebeği neden sütten kesiyorsun diye sormuştum. ben de ilk çocukta aynı sıkıntıyı yaşamıştım .diye yazmıştım. üzülme demiştim. öyle şeyler . ama benim bıraktırma nedenim ağır depresyondu. kullandığım ilacın doz artışı olması gerekiyordu. o nedenle sütten kestik. sen de bebeğin sağlığından daha önemli benim s ağlığın deyince aynı şeyleri yaşadık diye düşünmüştüm . o nedenle yazmıştım yukarıdaki gibi bi mesajAnlamadım canım ne sordun ben bütün geçmişi ve alintilari tek tek okuyup cevaplıyorum.
Aksini iddaa etmedim herşeyimi paylaşıyorum zaten ben burada yoksa kızımı memeden kesiyorum diye de yazmayabilirdim çünkü bunun diyetle bir alakası yok ben hepinizi kendime yakın gördüğüm için paylaşıyorum hatta hepimiz iyi yada kötü önemli yada önemsiz herşeyimizi paylaşıyoruz.
Bu mesajin üzdü beni helede zor bir dönemdeyken.
Sorunu tekrar yazarsan cevaplarım ama eminim cevaplamisimdir...
Iyi günler dilerim
sadece öğlen yemeğinde 600 kalori alacaksın diye anladım ben .350 kalori fazla değil . norma l
afiyet ol sun . menü güzelmiş ama.
bebeği neden sütten kesiyorsun diye sormuştum. ben de ilk çocukta aynı sıkıntıyı yaşamıştım .diye yazmıştım. üzülme demiştim. öyle şeyler . ama benim bıraktırma nedenim ağır depresyondu. kullandığım ilacın doz artışı olması gerekiyordu. o nedenle sütten kestik. sen de bebeğin sağlığından daha önemli benim s ağlığın deyince aynı şeyleri yaşadık diye düşünmüştüm . o nedenle yazmıştım yukarıdaki gibi bi mesaj
bebeğin sağlığından daha önemli hale gelmişti benim de sağlığm . çünkü hayatı sonlandırma düşüncelerim ağır basmaya başlamıştı. şükür bitti . Allah kimseye yaşatmasın. düşmanıma bile.
yazarhanim35 canım sabır tasini ilk defa duydum.
Bugün daha iyiyiz havalar düzeldi dışarı çıkarıp gezdiriyorum parka götürüyorum o yüzden aramıyor memeyi uykusu gelince istiyor o da olsun o kadar dimi :))
Teşekkür ederim gece gündüz ağrıdan ağlıyorum inan konuşamıyorum bile doğru düzgün.geçmiş olsun canım . bebek baya büyümüş zaten . vereceği ilaç ile tamamen geçer inşallah . ruakutaaan mı ne onu verecek anladığım kadarıyla.
çok zor haklısın. ben de 2 yıl depresyona adım adım girmiştim. ama doktoru reddettim. kimseye belli etmemek için çabaladım. ama battıkça battım. dibi gördüm. ilk hamileliğime denk geldi. hamilelikte de ağır geçti sıkıntılarım. ama yine kimseye söylemedim. ve en son eşime açıldım . koca adam anlamamış . 2 yıl aslında belli ediyordum ara ara. ama anlamamış. hemen randevu aldık. zaten ben dediğim gibi dibi görmüş ve hayat sonlanma isteği ağır basmaya başlamıştı. hayatımı sonlanmış olarak düşününce mutlu oluyordum düşün artık. gece yatarken Allah ım kalkmayı nasip etme diye yatıyordum. ben yapamıyorum sen yap diye dua ediyordum. ama s abah yine uyanıyordum. çok üzülüyordum falan. ara ara yazmıştım yıllar önce burda. çok eskiler bilir .zor günler geçirdim . tedavisi de uzun sürdü ama Rabbime şükür geldi geçti.ooyyyy canımm geçmiş olsun...aman haa sakın..her şeye rağmen yaşamaya değer biliyorsun...
depresyon olayını bende yaşadım.. çook zor bir dönem ama geçip gittikten sonra da eskisinden daha güçlü oluyor insan.. olay o durumu atlatabilmekte..böyle durumlarda profesyonel destek şart.. yada buraya takılıp dökeceksin içini..
Atlatmışsın çok şükür..Allah'ım göstermesin bidahaa...
Senin yaşadığın durumu ben oglumda yaşadım sutum kesildi hatta 2 aylıkti daha kuzum.bebeği neden sütten kesiyorsun diye sormuştum. ben de ilk çocukta aynı sıkıntıyı yaşamıştım .diye yazmıştım. üzülme demiştim. öyle şeyler . ama benim bıraktırma nedenim ağır depresyondu. kullandığım ilacın doz artışı olması gerekiyordu. o nedenle sütten kestik. sen de bebeğin sağlığından daha önemli benim s ağlığın deyince aynı şeyleri yaşadık diye düşünmüştüm . o nedenle yazmıştım yukarıdaki gibi bi mesaj
bebeğin sağlığından daha önemli hale gelmişti benim de sağlığm . çünkü hayatı sonlandırma düşüncelerim ağır basmaya başlamıştı. şükür bitti . Allah kimseye yaşatmasın. düşmanıma bile.
Olsun ne güzel işte senin sayende bende öğrenmiş oldum :))aktarlar da satıyorlarmış canım. gören de beni 3 çocuk doğurdum sanacak ama yeğenler var ya meraktan araştırıyorum tecrübeliyim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sabir-tasi-ile-memeden-kesme.514470/
üzüldüm canım . ağrı kesici , merhem bi şey yok mu . ağrı ile gün geçirmek zor olur.Teşekkür ederim gece gündüz ağrıdan ağlıyorum inan konuşamıyorum bile doğru düzgün.
sağ ol canım sen de.Senin yaşadığın durumu ben oglumda yaşadım sutum kesildi hatta 2 aylıkti daha kuzum.
Çok zor dönemler geçirdik gecirmisiz.
Iyi olduğuna sevindim allah o günleri yaşatmasın bir daha inşallah.
Kendine çok çok dikkat et
çok zor haklısın. ben de 2 yıl depresyona adım adım girmiştim. ama doktoru reddettim. kimseye belli etmemek için çabaladım. ama battıkça battım. dibi gördüm. ilk hamileliğime denk geldi. hamilelikte de ağır geçti sıkıntılarım. ama yine kimseye söylemedim. ve en son eşime açıldım . koca adam anlamamış . 2 yıl aslında belli ediyordum ara ara. ama anlamamış. hemen randevu aldık. zaten ben dediğim gibi dibi görmüş ve hayat sonlanma isteği ağır basmaya başlamıştı. hayatımı sonlanmış olarak düşününce mutlu oluyordum düşün artık. gece yatarken Allah ım kalkmayı nasip etme diye yatıyordum. ben yapamıyorum sen yap diye dua ediyordum. ama s abah yine uyanıyordum. çok üzülüyordum falan. ara ara yazmıştım yıllar önce burda. çok eskiler bilir .zor günler geçirdim . tedavisi de uzun sürdü ama Rabbime şükür geldi geçti.
sen de yaşamışsın .Allah kimselere vermesin .
Doktor randevum var haftaya pazartesi mecburen dayanmaya çalışıyorum canım.üzüldüm canım . ağrı kesici , merhem bi şey yok mu . ağrı ile gün geçirmek zor olur.
sağ ol canım sen de.
evet canım çok zor oluyor perşembe gidicem tekrar ogün sabahtan başlar stres dolguya alışmıştım şimdiki kaplama olacakmış onu bilmeyince stres yapıyorum işte o da panik atağımı tetikliyorfiliztoprak geçmiş olsun . tedavinin çabucak tamamlanmasını diliyorum. ben de çok stres yapıyorum. ama üstüste birkaç kez gidince alışıyor insan.
kendim de senin gibi aşırı stres yapan birisi olarak tedavin bitene kadar aralıksız gitmeni tavsiye ederim. ben öyle yeniyorum stresimi
canım benim evdede var alalı baya oldu 4 saksı direk güneşi sevmiyor çok suyu sevmiyor içi çekiliyor jeli azalıyor yapraklarının üstü sararıyor bende cilt için aldım yüzüme sürüyorum çok faydalı bakımı çok kolay 1 hafta su vermesen aramıyor benimki gölgeyi sevdi ama hava alan biyere koy boyu baya uzadı kızımla kullanıyoruz çok memnunuzmaşallah dün baya muhabbet olmuş hepsini okuyamadım.
dün sabah az bi kahvalti yapip çıktım öğlen dışarıda kuzu tandır yedim sadece etini yedim bir kaşık da pilav az bi salata akşamda yarım kase yogurt çorbası iki tane sarma.
aleo vera aldım dün bugün bakımını yapacam evde ilk defa saksida bitki bakacam internetten baktım nasıl bakılıyor diye insallah telef etmem yaprakları tam jolelelnmis onları kasıp içini boşaltarak sonrada saksiyi degistirecem
çok geçmiş olsun canımEndoskopi temiz çıktılarsa aldılar 3 gün sonra da o çıkacak mikrop var mı diye bakacaklarmış
ayyy kıs bende çanta yapıcam kalbimiz birmiş iplik aldım bugün bitince resimlerim güzel olursa hiç yapmadım daha önce çabuk bitmez ama çok seviyorum bişeyler üretmeyinette çanta görmüştüm.
elime ip ve tıg geçti. başladım örmeye. bakalım nasıl bi şey çıkar ortaya diye.
beni el işleri rahatlatır. olmazsa atarım çöpe dedim .sanki hoşuma gitti.
resim atarım birazdan.
bugün kumaşçıya da uğradım. 3 parça çok güzel kumaş beğendim aldım.
bunları da dikmek istiyorum. kız da artık laftan anlıyor . elleme deyince ellemiyor makinama , dikerken.
inşallah güzel bi şeyler çıkar ortaya.
İradeli olmayı öğrendim sanırım eşofmanlarım ve pantolonlarımın beli aşağı düşüyor bacak kısmı da bollaşmış 55 56 ya indiğimde dar skinny bir kot alıcam sefam olsunnn
penye ipten sepet yapmıştım bende bizim buralrda büyük bi tuhafiyeci var 4-5 katlı her şey var orada bayanların yaptığı işler var her daim modayı takip ediyosun ne ip çıkmış neler örülmüş çarşıya gittiğimde mutlaka uğrarım bugünde oradaydım saç boyası aldım çanta için ip aldım dolaştım baya bi stres atıyo insan 10 da gittim 1 de geldimNasıl .değişik bişey.daha önce hiç kullunmudığım bi şey olacak
inşallah canım geçmiş olsunmuayene guzel gecti canim onda da bi sıkıntı çıkmaz insallah
alovera sürüyorum sadece o da yetiyokızlar siz hiç evde maske yapıyor musunuz ben bugün kahveli bir karışım yapıp strecleyip spor yapmayı düşünüyorum
internete baktıkta dünyaca güzel kadınların sıralamasına girmiş eeee güzel gerçekten saçlarıda bi harikaal canım benim güle güle kullan bize de resim at su fahriye evcenin reklamı yok mu maşallah nasıl güzel duruşu var sana da yakışır sende zayifsin
Canım 1.5 aydır dikkat ediyorsan veremesiysen bir yerde sıkıntı vardır, acaba akşamları işten gelince yürüyüşe mi çıksan, gündüzün monotonluğunu da giderir, yürüyüş insana iyi geliyor canım. Masabaşı iş alt taraflarda birikim yapıyor tabi. İş yerine gelen yemeklerdeki yağ filan da fazla oluyor, en iyisi evde bir şeyler yapıp götürmek derim.Canım öyle kolay olmuyor maalesef.. ben çok zor kilo veriyorum.. görüntüde 12 kilo vermek istiyorum ama nerdeyse 1,5 aydır dikkat ediyorum 72,5 dan bu kiloya indim..gerçi yürüyüşlere yeni başladım ve maalesef masa başı çalışıyorum.. benm sıkıntım bu..hareketsiz kalıyorum.. Senin kilo ne kadar canım? yaş kaç?
Kalori hesabıyla mı gidiyorsun. En güzeli.bende 375 kalorilik bi kahvaltıyla geçirdim sabahı..:) Öğlen de yaklaşık 600 kalorilik bir öğün beni bekliyor.. ama yapacak bişey yok.. Yemekhane yemeklerine talim..Akşam yemeğim de belli şimdiden... zeytinyağlı kabak ve bol yeşil salata...
42-65 kg arası normal kilolarınmış canım. Büyük bir aralık olduğu için arada bir değer vermiş diyetisyen sanırım. Ortalaması 53.5 kg oluyor.Boyum 162 cm ideal kilom 52 demişti bi diyetisyen nette 54 diyor
Öğleni atlarsam akşam kurt gibi oluyorum bem deeeBen oglen izgara kofte 4 5 tane ince dilim ekmek biraz yufka ekmekti cok begendim inceikti bide ayranla salata yedim oglenleri mutlaka protein almaliyim mutlaka karnimi doyurmaliyim aksi halde aksam ogunune cok ac giriorum
Sağlıklı beslenmeyi öğrenmek en güzeli bence de...Aynen canım ben bi de haşimato tiroid hastasıyım bu kadar anca gidiyor ayrıca sağlıklı olsun azar azar gitsin gayet sağlıklı besleniyorum proteini tahılı karbonhidratı kalsiyumu hepsini alıyorum şok diyet yapsam çorba salata beslensem hemen gider ama sağlıklı değil geri almaya hiç niyetim yokk
kız tüm erkekler gibi tabiki de 10 kilo aşağı olsam daha çok hoşuna giderde...onun derdi başka.:) zaten güzelmişim, zayıflarsam dahada güzel olurmuşum.. o zaman bana takılan olursaymış..Duyanda 20 lik çıtırım sanacak..
Ben fırına patlıcanı koyup közler gibi yapıyorum önce, sonra da çıkarıp dolduruyorum. Alışınca böylesi daha güzel.akşama karnıyarık yapacağım epeydir canım istiyor. hafif olsun diye fırında yapıcam bakalım fırında ilk defa denicem nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?