Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geçmiş olsun canım . bebek baya büyümüş zaten . vereceği ilaç ile tamamen geçer inşallah . ruakutaaan mı ne onu verecek anladığım kadarıyla.

pilav yemedim...Listede bulgur yazıyordu...pirinç pilavı geldi..almadım bende. etsiz nohut yemeği ve 200 ml ayran..Toplamda 350 kalori yapar... iyi bence yani..
sadece öğlen yemeğinde 600 kalori alacaksın diye anladım ben .350 kalori fazla değil . norma l
afiyet ol sun . menü güzelmiş ama.

bebeği neden sütten kesiyorsun diye sormuştum. ben de ilk çocukta aynı sıkıntıyı yaşamıştım .diye yazmıştım. üzülme demiştim. öyle şeyler . ama benim bıraktırma nedenim ağır depresyondu. kullandığım ilacın doz artışı olması gerekiyordu. o nedenle sütten kestik. sen de bebeğin sağlığından daha önemli benim s ağlığın deyince aynı şeyleri yaşadık diye düşünmüştüm . o nedenle yazmıştım yukarıdaki gibi bi mesaj

bebeğin sağlığından daha önemli hale gelmişti benim de sağlığm . çünkü hayatı sonlandırma düşüncelerim ağır basmaya başlamıştı. şükür bitti . Allah kimseye yaşatmasın. düşmanıma bile.

sadece öğlen yemeğinde 600 kalori alacaksın diye anladım ben .350 kalori fazla değil . norma l
afiyet ol sun . menü güzelmiş ama.

Normalde daha fazlaydı ama bulgur yerine pirinç pilavı çıkınca böyle oldu..meyveyi de yemedim..ara öğün yapacam onun için düştü tabi..
Şuana kadar 800 kcal almışım..akşamı da rahat geçireceğim...olay tamamdır..

ooyyyy canımm geçmiş olsun...aman haa sakın..her şeye rağmen yaşamaya değer biliyorsun...
depresyon olayını bende yaşadım.. çook zor bir dönem ama geçip gittikten sonra da eskisinden daha güçlü oluyor insan.. olay o durumu atlatabilmekte..böyle durumlarda profesyonel destek şart.. yada buraya takılıp dökeceksin içini..
Atlatmışsın çok şükür..Allah'ım göstermesin bidahaa...

aktarlar da satıyorlarmış canım. gören de beni 3 çocuk doğurdum sanacak ama yeğenler var ya meraktan araştırıyorum tecrübeliyim

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sabir-tasi-ile-memeden-kesme.514470/

geçmiş olsun canım . bebek baya büyümüş zaten . vereceği ilaç ile tamamen geçer inşallah . ruakutaaan mı ne onu verecek anladığım kadarıyla.
Teşekkür ederim gece gündüz ağrıdan ağlıyorum inan konuşamıyorum bile doğru düzgün.

çok zor haklısın. ben de 2 yıl depresyona adım adım girmiştim. ama doktoru reddettim. kimseye belli etmemek için çabaladım. ama battıkça battım. dibi gördüm. ilk hamileliğime denk geldi. hamilelikte de ağır geçti sıkıntılarım. ama yine kimseye söylemedim. ve en son eşime açıldım . koca adam anlamamış . 2 yıl aslında belli ediyordum ara ara. ama anlamamış. hemen randevu aldık. zaten ben dediğim gibi dibi görmüş ve hayat sonlanma isteği ağır basmaya başlamıştı. hayatımı sonlanmış olarak düşününce mutlu oluyordum düşün artık. gece yatarken Allah ım kalkmayı nasip etme diye yatıyordum. ben yapamıyorum sen yap diye dua ediyordum. ama s abah yine uyanıyordum. çok üzülüyordum falan. ara ara yazmıştım yıllar önce burda. çok eskiler bilir .zor günler geçirdim . tedavisi de uzun sürdü ama Rabbime şükür geldi geçti.
sen de yaşamışsın .Allah kimselere vermesin .

Senin yaşadığın durumu ben oglumda yaşadım sutum kesildi hatta 2 aylıkti daha kuzum.
Çok zor dönemler geçirdik gecirmisiz.
Iyi olduğuna sevindim allah o günleri yaşatmasın bir daha inşallah.
Kendine çok çok dikkat et

Teşekkür ederim gece gündüz ağrıdan ağlıyorum inan konuşamıyorum bile doğru düzgün.
üzüldüm canım . ağrı kesici , merhem bi şey yok mu . ağrı ile gün geçirmek zor olur.
sağ ol canım sen de.

Amiinnnn canım...Allah uğratmasın birdaha..

evet canım çok zor oluyor perşembe gidicem tekrar ogün sabahtan başlar stres dolguya alışmıştım şimdiki kaplama olacakmış onu bilmeyince stres yapıyorum işte o da panik atağımı tetikliyor

canım benim evdede var alalı baya oldu 4 saksı direk güneşi sevmiyor çok suyu sevmiyor içi çekiliyor jeli azalıyor yapraklarının üstü sararıyor bende cilt için aldım yüzüme sürüyorum çok faydalı bakımı çok kolay 1 hafta su vermesen aramıyor benimki gölgeyi sevdi ama hava alan biyere koy boyu baya uzadı kızımla kullanıyoruz çok memnunuz

Endoskopi temiz çıktılarsa aldılar 3 gün sonra da o çıkacak mikrop var mı diye bakacaklarmış
çok geçmiş olsun canım

ayyy kıs bende çanta yapıcam kalbimiz birmiş iplik aldım bugün bitince resimlerim güzel olursa hiç yapmadım daha önce çabuk bitmez ama çok seviyorum bişeyler üretmeyi hadi bakalım kolay gelsin bize

İradeli olmayı öğrendim sanırım eşofmanlarım ve pantolonlarımın beli aşağı düşüyor bacak kısmı da bollaşmış 55 56 ya indiğimde dar skinny bir kot alıcam sefam olsunnn

Nasıl .değişik bişey.daha önce hiç kullunmudığım bi şey olacak
penye ipten sepet yapmıştım bende bizim buralrda büyük bi tuhafiyeci var 4-5 katlı her şey var orada bayanların yaptığı işler var her daim modayı takip ediyosun ne ip çıkmış neler örülmüş çarşıya gittiğimde mutlaka uğrarım bugünde oradaydım saç boyası aldım çanta için ip aldım dolaştım baya bi stres atıyo insan 10 da gittim 1 de geldim

muayene guzel gecti canim onda da bi sıkıntı çıkmaz insallah
inşallah canım geçmiş olsun

kızlar siz hiç evde maske yapıyor musunuz ben bugün kahveli bir karışım yapıp strecleyip spor yapmayı düşünüyorum
alovera sürüyorum sadece o da yetiyo

al canım benim güle güle kullan bize de resim at su fahriye evcenin reklamı yok mu maşallah nasıl güzel duruşu var sana da yakışır sende zayifsin
internete baktıkta dünyaca güzel kadınların sıralamasına girmiş eeee güzel gerçekten saçlarıda bi harika

Canım 1.5 aydır dikkat ediyorsan veremesiysen bir yerde sıkıntı vardır, acaba akşamları işten gelince yürüyüşe mi çıksan, gündüzün monotonluğunu da giderir, yürüyüş insana iyi geliyor canım. Masabaşı iş alt taraflarda birikim yapıyor tabi. İş yerine gelen yemeklerdeki yağ filan da fazla oluyor, en iyisi evde bir şeyler yapıp götürmek derim.
Ben 35 yaşındayım bu arada.

Kalori hesabıyla mı gidiyorsun. En güzeli.

Boyum 162 cm ideal kilom 52 demişti bi diyetisyen nette 54 diyor
42-65 kg arası normal kilolarınmış canım. Büyük bir aralık olduğu için arada bir değer vermiş diyetisyen sanırım. Ortalaması 53.5 kg oluyor.

Ben oglen izgara kofte 4 5 tane ince dilim ekmek biraz yufka ekmekti cok begendim inceikti bide ayranla salata yedim oglenleri mutlaka protein almaliyim mutlaka karnimi doyurmaliyim aksi halde aksam ogunune cok ac giriorum
Öğleni atlarsam akşam kurt gibi oluyorum bem deee

Sağlıklı beslenmeyi öğrenmek en güzeli bence de...

ah bu erkekler yok mu ya kafaları ilginç çalışıyor

akşama karnıyarık yapacağım epeydir canım istiyor. hafif olsun diye fırında yapıcam bakalım fırında ilk defa denicem nasıl olacak
Ben fırına patlıcanı koyup közler gibi yapıyorum önce, sonra da çıkarıp dolduruyorum. Alışınca böylesi daha güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…